Eminescu Traieste Prin Noi, 15 ianuarie 2017 – Recitare de Poezii Sincronizata International

eminescu-traieste-prin-noi-eveniment-15-ianuarie-2017

Vă invităm să participați la Marea Recitare, în 15 ianuarie 2017 (Ziua Culturii Române, ziua de nasterea lui Eminescu), când toți românii iubitori de Eminescu își vor uni vocile într-un cor planetar, sincronizați prin internet, la ora 19.00 FIX, și vor recita poezia-manifest ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”. Vom recita și alte poezii înainte și vom lua legătura în direct cu alte localități unde se desfășoară evenimentul. În București, ne vom întâlni în Piața Universității, la fântâna de la Arhitectură, începând cu ora 17, unde vom proiecta imagini video LIVE din tara si strainatate cu alti romani iubitori de Eminescu. Va invitam sa cautați pe pagina evenimentului localitatea cea mai apropiată de dumneavoastră unde puteți participa și nu uitați să vă anunțați prietenii și să dați un mare SHARE evenimentului. Multumim, Echipa Organizatorica.

Detalii despre eveniment si locurile unde vor fi grupuri adunate in afara de Bucuresti gasiti pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/392923927714135/

Dati un LIKE si intrati in comunitatea Eminescu Traieste prin Noi de pe Facebook, aici:

https://www.facebook.com/Eminescu-tr%C4%83ie%C8%99te-prin-noi-173877176421466/

Cei din Bucuresti sunt asteptati la Universitatea (la Fantana) incepand cu ora 17. Evenimentul va dura 2 ore si va culmina cu recitarea simultana a poeziei “Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie”.

Cei care nu pot veni la universitate sau sunt din alte orase si nu se organizeaza evenimentul la nivel local, vor putea urmari LIVE evenimentul pe Facebook, transmisiunea fiind facuta cel putin de pe contul lui Mihai Tociu – organizator principal. Dupa ce va porni transmisa LIVE, va putea fi accesata in sectiunea VIDEOS pe profilul lui Mihai Tociu.

Toti cei care doresc sa se implice in vreun fel in eveniment (sau in cel de anul urmator) sunt rugati sa ne contacteze.

Eminescu Traieste prin Noi!

………..

Emilian, 14 ian 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Eminescu Traieste Prin Noi, 15 ianuarie 2017 – Recitare de Poezii Sincronizata International

Spune-ți părerea aici: