Invitatie pentru românii interesati de soarta Neamului Romanesc – lansare carte Romania ca o prada, Radu Theodoru, ed 4, 7 mai 2015, Bucuresti (edu)

Patriotii romani si toti romanii interesati de soarta noastra ca popor si ca patrie sunt invitati la lansarea cartii generalului (r) Radu Theodoru – România ca o pradă, editia 4, pe 7 mai 2015 în Bucureşti.

Joi, 07 mai 2015, orele 17:00, Dl. gen. (R.) RADU THEODORU lanseaza a 4-a editie actualizata a cartii clasice deja “ROMANIA CA O PRADA”, la Palatul Bratianu, dinspre Piata Romana in Bucuresti pe Bdul Lascar Catargiu (fost Ana Ipatescu), la stanga pe Visarion si prima cladire pe stanga la nr. 6. Viteazul general Theodoru, la cei 92 de ani nu poate sta linistit si ne aduce la zi cu situatia Romaniei. Cuvantul de deschidere il va face Dl. Prof. Ion Coja. Ne vedem acolo. Dati si voi “Share” sa afle patriotii romani. Sursa

Radu Theodoru este şi autorul cărţii Francmasoneria pro şi contra, şi iniţiatorul construirii unui Monument al eroilor de la Cotul Donului 1942, initiativa in care va puteti implica pana pe 21 mai. Detalii pe site-ul dedicat aici: www.cotuldonului.wordpress.com.

………….

Emilian, 6 mai 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Invitatie pentru românii interesati de soarta Neamului Romanesc – lansare carte Romania ca o prada, Radu Theodoru, ed 4, 7 mai 2015, Bucuresti (edu)

Spune-ți părerea aici: