VIDEO Protest 10 august 2018 – Jandarmi atacati de agenti “protestatari” cu misiune

protest-10-august-2018-protest-piata-victoriei-video-huligani-ataca-jandarmeria-ceicunoi

In imagine – scutul jandarmului se sparge in bucati in urma unei sticle aruncate de la 2 m distanta

Unii oameni naivi inca mai cred ca masele de oameni pot rezolva problemele prin proteste de strada. Ce iluzie…

Altii oameni vicleni ii incurajeaza prin Pagini si Profiluri FB, prin RADIO, TV, ca intr-adevar, prin proteste rezolvi problemele neamului si ii invita sa iasa in strada…sa…..nu se stie exact ce sa faca. Ce a stabilit “poporul”, ce au stabilit “masele” ca este de facut? HABAR N-AU!

Organizatorii protestelor si sustinatorii lor din Mass Media ne invita sa fim gâște inocente si naive aglomerate in strada impotriva “politicienilor cei rai si corupti”, ca si cum daca ii schimba cineva pe politicienii corupti cu alti politicieni corupti se rezolva ceva… Am tot vazut rotatia politicienilor corupti la “putere” in ultimii 30 de ani. Rezultatul – dezastru pentru poporul roman.

Nu stim ce e de facut dar ni se pare ca stim si punem botul la invitatia mafiei de a iesi in strada ca oile sa strigam Sus UE, Jos PSD sau UE PSD (cu m).

(detalii despre protestul din 10 AUG 2018 in postarea trecuta AICI)

Iar la adapostul “idiotilor utili”, huligani agenti antrenati (precum cei din video) transforma, directioneaza sau folosesc ORICE protest de strada in CE VOR EI si stapanii lor.

Sa ne scoatem deci din cap ideea INOCENTĂ si STUPIDĂ cu “salvam tara prin protest de strada”. Amin.

Si daca ar fi 1 milion de români de buna credinta in strada, si ar ocupa Guvernul, Parlamentul si Presedintia… tot n-ar rezolva problemele tarii. Pentru ca oamenii habar n-au care sunt cauzele reale ale problemelor, dar barem cum sa le rezolve…

Cand vedeti mase de oameni orbecăind fara sa cunoasca problema, fara sa cunoasca in detaliu cauza problemelor noastre si fara sa cunoasca atacatorul real care ne face rau, dar se aduna “sa rezolve situatia” fara sa aiba vreo viziune comuna, fara sa aiba la baza valorile ortodoxe (singurele valori eficiente in vietuirea sanatoasa si optima a omului pe pamant), fara sa aiba vreo conducere unitara patriotica, sau vreo intelegere a realitatii reale, FUGITI DE ACOLO. Aceste mase sunt usor directionate si folosite in indeplinirea planurilor anti-romanesti ale mafiei straine.

Si acum, VIDEO cu infiltratii violenti la Protest 10 august 2018:

(Observati ca n-au niciun stres ca ii filmeaza jandarmeria si ca vor fi identificati. Se vede de la o posta ca nu sunt oameni “obisnuiti” care si-au iesit din pepeni si nu mai suporta relele politicienilor bla bla bla si isi varsa si ei, nevinovati, frustrarile pe jandarmi. Se vede clar ca sunt indivizi cu misiune.)

Sursa video: facebook.com/jand.romana/videos/641982922838810

…………………….

Emilian, 22 aug 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: