Proteste 10 11 12 august 2018 Bucuresti. Comparatie “Revolutia” din 1989 VS “Revolutia” #Rezist din 2018

proteste-10-11-12-august-2018-bucuresti-comparatie-revolutia-1989-revolutia-rezist-august-2018-ok

Care este diferenta dintre asa zisa Revolutie Populara din 1989 si Protestul #Rezist de zilele acestea (10-12 august 2018)?

1. ROMÂNI IN APARATUL DE STAT
Statul este un instrument inventat de Mafia Internationala si implementat in toata tarile pe care a dorit sa la cucereasca, pentru a controla si exploata mai facil popoarele lumii. Statul a fost implementat cu succes cam peste tot pe planeta de catre mafioti. In Romania, grupul de patrioti din jurul lui Ceausescu au reusit pentru o scurta perioada de timp sa deturneze statul in favoarea poporului roman.
Regimul Ceausescu avea in functii importante in aparatul de stat ROMANI patrioti care lucrau pentru binele poporului roman, in jurul presedintelui Nicolae Ceausescu. Astazi avem in functii importante si nu numai oameni din PSD. Asa cum Partidul Comunist Roman NU putea fi considerat ceva romanesc sau benefic romanilor, acesta a fost infiltrat de patrioti romani si directionat catre binele poporului roman, efectele vazandu-se in dezvoltarea extraordinara pe care a avut-o Romania in timpul lui Ceausescu. Astazi, PSD – partid de corupti si penali, cu o istorie anti-romaneasca evidenta, se pare ca in ultima perioada DERANJEAZA pe Mafia Internationala, cel mai probabil pentru ca ordinele venite de la mafiotii straini via masonerie nu se respecta intocmai si imediat de catre toti oamenii din PSD. Este posibil ca la ora actuala cel mai mare numar de romani / romani patrioti sa existe in PSD, mai sus sau mai jos in ierarhia de organizare a acestui partid gigant la nivel national. O astfel de structura organizatorica daca pica in mana unui patriot autentic, devine o mare problema pentru Mafia Internationala. De aceea el trebuie retezat, distrus, mai ales daca da semne ca nu mai vrea sa respecte intru totul ordinele strainilor.

Este posibil ca PSD sa fie cam singurul partid unde mai sunt romani din gura carora auzi un “Doamne ajuta!”, care mai merg pe la Biserica, care mai tin traditiile romanesti, care sunt atasati valorilor romanesti, care mai fac cate ceva si pentru romani, pe langa furtul banului public si distrugerea poporului, care sunt constante de la Revolutia din ’89 pana azi, si care sunt comandate tot de aceiasi straini via masonerie.

In celelalte partide “alternative” (sorosiste) probabil vocabularul si agenda de lucru sunt pline doar cu elementele toxice ale mafiei – identitatea de gen, drepturile LGBT, vaccinare obligatorie, parenting obligatoriu, educatie sexuala in scoli si gradinite, favorizarea corporatiilor in defavoarea firmelor romanesti, atacarea spre distrugere a Bisericii etc etc etc.

Ideal pentru Mafia Internationala este ca in functiile din aparatul de stat sa existe DOAR SLUGOI perfecti. Daca PSD nu este sau nu MAI este sclav perfect al mafiei internationale, atunci acesta trebuie atacat si eradicat de pe fata pamantului, inlocuit cu partide si oameni “noi” gen USR, #Rezist, Coruptia Ucide, #FaraPenali care sa puna in aplicare fara sa comenteze toate planurile de distrugere a romanilor.

In 1989 strainii au aplicat “Revolutia” pentru a inlocui ultimii romani autentici patrioti care mai erau prin aparatul de stat cu sclavi fideli ai mafiei internationale. Rezultatul il cunoastem cu totii.

In 2018 e posibil ca numarul si influenta romanilor care mai simt cat de cat romaneste in aparatul de stat sa fie iarasi o problema pentru Mafia Internationala. Astfel s-ar justifica noi “revolutii” / proteste #Rezist care sa schimbe din nou situatia. Iar pentru ca acesti romani care mai simt romaneste se gasesc probabil in cea mai mare proportie in PSD – atunci PSD devine inamicul numarul 1 servit maselor.

Acest element – Romanii care mai simt romaneste in aparatul de stat – este unul cheie in analizarea evenimentelor din aceste zile, dupa parerea mea.

2. POPOR PACALIT SA PARTICIPE LA “REVOLUTIE” PRIN PRESA
In 1989 aveau straini la conducerea televiziunii si au folosit-o pentru a pacali oamenii.
Astazi au TOATE televiziunile si trusturile de presa importante si le folosesc din greu pentru a pacali oamenii sa participe la “Revolutia” #Rezist.

3. AGENTI STRAINI IN MULTIME / UN SINGUR VINOVAT
In 1989 aveau agenti straini infiltrati in multime care sa atate poporul impotriva lui Ceausescu, care sa directioneze ura poporului pentru suferintele lui impotriva unui singur personaj – Ceausescu.
Astazi in 2018 au agenti straini infiltrati in multime care sa atribuie vina completa a tuturor relelor din tara unei singure entitati – “ciuma rosie PSD”.

4. APARENTA / ILUZIA CA POPORUL DECIDE MISCARILE “REVOLUTIEI”
In 1989 totul s-a facut incat sa para ca Poporul Roman a pus de revolta populara, ca poporul roman vrea sa scape de Ceausescu si lupta sa scape de Ceausescu, ca poporul roman prin forta maselor l-a dat jos pe Ceausescu si ca poporul roman l-a si impuscat si a rezolvat situatia. O mare abureala. Totul a fost planificat, organizat si implementat de STRAINI, in interesul strainilor.
Astazi in 2018, prin protestele din zilele acestea (dar si cele mari din 2017), totul se face incat sa para ca poporul roman a pus de revolta populara, ca poporul roman prin forta maselor va reusi sa scape de “ciuma rosie PSD” si va rezolva astfel situatia si problemele tarii. O mare abureala. Totul este planificat, organizat si implementat de STRAINI, in interesul strainilor.

NICIODATA popoarele nu au decis ceva si nici nu au cum sa faca asta. Popoarele NU se conduc prin ele insele, prin forta maselor lor. Masele sunt relativ usor de pacalit, sunt tot timpul DIRECTIONATE sa faca ceva anume, dupa ce sunt CONVINSE sa actioneze in acea directie. Pot fi convinse de o elita autentica patriotica a poporului sa actioneze inspre BINELE lor sau pot fi PACALITE de mafioti bine organizati sa actioneze inspre a-si face singure RAU.

In 1989 parte dintre romani au fost pacaliti sa iasa in strada sa lupte impotriva “dictatorului criminal Ceausescu”, si au reusit doar sa fie folositi ca “idioti utili” in planurile mafiei si recuperarea puterii in Romania de catre Mafia Internationala.

In 2018 parte dintre romani sunt iarasi pacaliti sa iasa in strada sa lupte impotriva “politicienilor cei rai si corupti” si impotriva “ciumei rosii PSD” ca si cum acestia ar fi cauza relelor in Romania. Acesti oameni care ies in strada la chemarea mafiotilor straini sunt folositi pe post de “idioti utili” in planurile Mafiei Internationale pentru sugrumarea Romaniei.

5. REZULTATE
Ce a insemnat Revolutia din 1989 la care poporul roman a fost pacalit sa participe?
– peste 1000 morti
– inlaturarea ultimilor romani patrioti din sistemul de stat
– recuperarea totala a conducerii de catre straini anti-romani
– pierderea independentei Militare, Economice si Politice a Romaniei
– inceperea unei perioade de distrugere sistematica a tuturor lucrurilor bune realizate de regimul Ceausescu
– furtul continuu al resurselor Romaniei de catre straini (lemn, minereuri, petrol, cereale etc)
– distrugerea armatei romane si a industriei romanesti
– emigrarea a peste 4 milioanae de romani din tara
– exodul celor mai capabile creiere si blocarea lor in companii straine de peste hotare
– atacarea continua a valorilor traditionale romanesti.

Ce va insemna “Revolutia” #Rezist din 2018 la care poporul român este pacalit sa participe?
RASPUNS: Doar lucruri RELE pentru poporul român, la fel ca in 1989. Si atunci… de ce ar participa un român la asa ceva?

UPDATE:

http://www.justitiarul.ro/organizarea-si-sustinerea-protestelor-antiguvernamentale-este-o-operatiune-legata-de-mentinerea-captiva-a-romaniei-declara-profesorul-universitar-corvin-lupu/

https://www.activenews.ro/stiri-social/Colonelul-Ion-Petrescu-afirma-ca-vineri-in-Piata-Victoriei-au-fost-prezente-ELEMENTE-STRAINE-BINE-ANTRENATE-si-situatia-de-criza-este-%E2%80%9Eevident-gestionata-din-Germania-si-Rusia-152274

http://www.romaniatv.net/catedrala-mantuirii-neamului-primeste-115-milioane-de-lei-la-rectificarea-bugetara_433583.html

……………..

Emilian, 12 august 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: