Alegeri – de ce sa NU te duci la vot. Ne spune chiar Constitutia Romaniei

alegeri electorale de ce sa nu mergi la vot constitutia romanieiCONSTITUTIA ROMANIEI prevede ca la alegeri, romanii sa isi aleaga tiranii care sa le distruga viata lor, a copiilor lor, a Poporului Roman. De ce am face-o?

(preluare FB A.G.)

Constitutia Romaniei asigura organizarea unor alegeri anti-romanesti

CONSTITUTIA ROMANIEI art 2, alin (1) statueaza “Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum.”

Scrie negru pe alb ca Poporul Roman nu are nici o putere in Statul Roman. Puterea reala o au “organele reprezentative”. Periodic, Poporul Roman stabileste cine va avea puterea in Statul Roman prin alegeri.

Intre alegeri, cei alesi fac ce vor ei cu toata forta statului, fara ca poporul sa se poata opune.

Si ce fac cei alesi? Faptele ne demonstreaza: vreme de 26 de ani si urmare a 25 de runde de alegeri locale, parlamentare si prezidentiale, “organele reprezentative” au aplicat forta si teroarea pentru a jefui tiranic Poporul pe care l-au dus in starea dintre supravietuire precara si saracie crunta, motiv pentru care o mare parte dintre cei mai buni au cautat supravietuirea in afara tarii. Mai grav,  alesii au dat averea si munca poporului la straini. Nicaieri nu este statuata obligatia „alesilor” de a urmari interesele Poporului Roman ci doar a respecta legile pe care, tot ei le fac. Alta referinta circulara.

Li se cere loialitate fata de Stat nu fata de Popor, adica fata de ei insisi. Inca o referinta circulara.

Li se cere sa nu fie condamnati recent de catre, evident, Stat, adica sa nu fi avut vreun diferend cu ai lor insisi. Alta referinta circulara.

Nicaieri in Constitutie si legislatie nu se face vreo referinta fata de aspectul de caracter si obligativitate ca acesta sa fie de buna credinta si fata de aspectul de loialitate fata de Poporul Roman al celor care compun „organele reprezerntative”.

Falsa ”democratie” – teapa alegerilor

Pai daca acest sistem ar fi acordat putere poporului, adica ar fi “democratic”, ar mai fi putut “organele reprezentative” sa ne jefuiasca si sa ne inrobeasca prin forta? Poporul Roman nu are nici un instrument de putere cu care sa se poata opune fortei pe care “organele reprezentative” le folosesc impotriva poporului.

Poporul a fost lipsit de orice putere in stat prin prevederile CONSTITUTIEI. Actuala CONSTITUTIE a instaurat un sistem profund antidemocratic, un sistem al dictaturii “organelor reprezentative” de teroare si exploatare genocidala a Poporului Roman.

Dictatura, tirania, teroarea aplicate de catre o minoritate folosind instrumentele statului in timp ce au eliminat toate mijloacele de putere ale poporului, este un sistem numit “democratie”.

Problema nu consta in “democratie” in sine ci in faptul ca lipseste in realitate.

Sistemul in care traim este anti-romanesc

Sistemul curent nu este al Poporului Roman, nu functioneaza pentru Poporul Roman, dimpotriva este profund antiromanesc.

Poporul este inselat din toate directiile pentru a crede ca acest sistem ar fi democratic si ca este cel mai bun posibil.

Mai este inselat ca, chipurile, sistemul ar fi romanesc si se arata ca in functii de regasesc multi romani, dar stim ca cei din functii, inclusiv cei alesi, sunt acei romani infractori de anvergura care iubesc poporul roman tot atat cat iubesc talharii si criminalii pe victimele lor. Desigur, ocazional, la nivel local, sunt si exceptii ceea ce este foarte bine, dar aici ne referim la cazul general al sistemului si precum au spus stramosii „Cu o floare nu se face primavara!”.

Alegeri electorale – cel mai puternic instrument de inselare

Alegerile sunt cel mai puternic instrument de inselare. Prin prezentarea la alegeri, adica prin intrarea in sectia de votare, o persoana confirma ca este de acord cu sistemul electoral asa cum este el structurat prin CONSTITUTIE. Odata intrata in sistem, persoana are doua optiuni: stampileaza numele unei persoane sau anuleaza votul – act prin care exprima ca nu este de acord cu nici una din ofertele de pe buletinul de vot.

Rezultatul votului este stabilit cu mult inainte de campania electorala cu scopul planificarii actiunilor de convingere a Poporului ca sistemul e autentic democratic, liber, ca votarea are efect si deci Poporul are putere reala sa faca schimbari prin votare – cu unicul scop ca sa atraga Poporul in sectiile de votare. Sunt planificate concertat toate programele Mass Media si campania electorala, fiind regizate astfel incat sa aduca cat mai multi din Poporul Roman in sectiile de votare. Rezultatele planificate, bine coordonate cu campania, intaresc convingerea Poporului in sistem si in Mass Media, convingere ce va fi folosita la urmatoarea runda de inselare.

Cei care participa la alegeri, la sistemul electoral, indiferent ce fac cu buletinul de vot, dovedesc Lumii intregi ca ei sunt de acord cu sistemul de explotare si distrugere a Poporului din prezent.

Deci la alegeri avem optiunile doar sa participam sau nu. Prin participare sustinem sistemul care ne exploateaza, ne jefuieste, ne minte, ne omoara, ne terorizeaza cu instrumentarul statului, participam la continuitatea tiraniei care ne distruge viata. De ce am face-o?

Ce ar fi de facut? In primul rand sa oprim procesul de inselarea ce se comite asupra fiecaruia individual. Apoi sa trecem la oprirea procesului de inselarea ce se comite asupra poporului. Adica sa ajungem sa stim adevarul despre terenul de lupta si despre fortele implicate. Apoi, asa cum au prevazut predecesorii, cu romani care pun viitorul Poporului Roman deasupra propriei persoane, vom castiga lupta pentru continuitatea si binele viitor al Poporului Roman.

Daca considerati util, dati “Share” sa afle si alti romani despre aceste aspecte de esenta de la baza suferintelor Poporului Roman.

Hristos a inviat! A.G.

UPDATE: Comentarii la articol:

Adrian Grigoriu catre Marian Marchidanu:

Asteptam si nu a intarziat un comentariu care sa afirme ca sistemul democratiei directe este superior celui actual. In fapt democratia directa este diferita de sistemul actual doar prin multiplicarea prezentarilor la vot. Cu ce ar fi superior acest sistem daca ne-am prezenta la vot saptamanal decat ca acum la 4 ani? Statul ar continua sa fie adminstrat de aceeasi grupare compusa de infractori straini si locali.

(…)

Am aratat in finalul articolului ca predecesorii ne-au aratat exact ce trebuie sa facem. Dar inamicul are grija nici sa nu aflam ce ni s-a transmis cu limba de moarte. Iti dau un singur indiciu: cu 80 de ani in urma, in Testamentul sau politic, Cornelilu Zelea Codreanu scria, un concentrat a 220 de ani de experienta patriotica a predecesorilor si contemporanilor Miscarii Legionare, intre multe altele: “Poporul Roman n-a cunoscut decat lupta dreapta. In contra noilor arme de lupta si distrugere – viclenia si perfidia – el s-a gasit dezarmat. …………….. Presa aceasta omoara adevarul si slujeste minciuna, cu perseverenta diabolica, intrebuinteaza calomnia ca arma de distrugere a luptatorilor Romani. De aceea un Roman trebuie sa fie atent cand citeste o foaie, stand in garda fata de fiecare cuvant, care nu e la intamplare aruncat, si cautand a descifra planul cu care el a fost scris. Totul se reduce la cunoasterea inamicului si, in momentul in care, noi Romanii, il vom cunoaste, il vom invinge.”

TOATE ASTEA SI INCA ENORM DE MULTE SUNT INSTRUCTIUNI PENTRU CE AVEM DE FACUT.

Ca sa ne intimideze si sa ne impiedice sa aflam ce se stie de muuuulti ani ca este de facut, inamicul a scos Legea 217/2015 lege antilegionara, la care Biserica a dat o riposta catastrofala pentru inamic. Biserica are o experienta de 2,000 de ani de lupta cu acest Inamic. Astfel, pe 29-29 octombrie 2015, Sfantul Sinod a emis la propunerea Patriarhului, ordinul ca anul 2017 sa fie anul de comemorare a luptatorilor ortodocsi impotriva comunismului, luptatori care au fost …. Sfintii inchisorilor, adica in majoritate covarsitoare … legionarii. Cu asta incepe si intarirea evlaviei si cale spre sfintire. Inamicul a innebunit pe loc si a cauzat explozia de la Colectiv ca sa cauzeze o stare de emotie sociala in care sa inteteasca atacurile impotriva Patriarhului in particular si a Bisericii in general.

Vezi acum mai clar ce ar fi de facut? Sa ne luam dupa inamic: ce el ataca noi trebuie sa intarim: Solidaritatea Romaneasca, Credinta autentica, Biserica, adevarul , actiunea concreta … !

Alte comentarii la aceeasi postare pe FB:

Scriam într-o postare anterioara: “Să nu participăm la nici un fel de lupte între clase şi instituţii româneşti,” ori lupta politică tocmai asta este: lupta între români, alegerile fiind înrolarea întregului popor în lupta politică.

Nimic din ce exista nu poate fi folosit pentru Poporul Român. Pentru simplu fapt că suveranitatea nuse impune, ea este recunoscută iar statul român nu o recunoaste iar statul nu are nici o legatura cu poporul român: nu a fost nu e si nu poate fi de partea poporului român pentru ca nu a fost nu e si nu poate fi format din patrioți români. Cand de la începutul existenței Statului Român alegerile au avut un efect util pentru Poporul Român?

Să facem distincție clară între Popor și Stat. Statul e o entitate fictivă care a fost infiintat și funcționează drept paravan virtual pentru crima organizată internațională. Cum vreodată își poate cineva că ar putea statul român “reprezenta” sau servi interesele Poporului Român?

Statul român a fost, este și va rămâne instrumentul de exploatare și distrugere împotriva Poporului Român. Cum își poate imagina cineva ca mafia internațională va permite vreun moment ca instrumentul pe care îl folosește împotriva Poporului Român să fie preluat de Poporul Român?

Toate încercarile de preluare a statului de catre patrioti au fost oprite prin asaainarea celor care au incercat: Ionel IC Bratianu, MIscarea Legionară, Ion Antonescu, echipa lui Emil Bodnăras cu Dej și Ceaușescu și dupa 1989 niște patrioti mia putin cunoscuti.

………………..

Articol preluat de Emilian pt blogul Ce-i cu noi?, 3 iunie 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Alte articol despre neprezentare la vot si la alegeri, de acelasi autor (la final mai multe articole despre importanta neprezentarii la alegeri):

-https://ceicunoi.wordpress.com/2014/10/26/de-ce-sa-nu-te-prezinti-la-alegeri-ce-facem-la-vot-ii-un-text-de-adrian-grigoriu-nom/

One response to “Alegeri – de ce sa NU te duci la vot. Ne spune chiar Constitutia Romaniei

 1. “D`ale Constitutiei. Ce citim la articolul 148

  Articolul 148
  (1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor. (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.
  (3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.
  (4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2) .
  (5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.

  No comment!”

  Dar, nu-i bai: turmele se vor duce in continuare la vot(la taiere)…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s