POZE si VIDEO protest 16 februarie 2014 Bucuresti impotriva distrugerii spatiilor verzi urbane (eco)

poze imagini galerie foto protest 16 februarie 2014 bucuresti universitate impotriva distrugerii spatiilor verzi constructii pe spatiile verzi publice coruptie ilegalitati manifestatie miting proteste 24Detalii, poze si video de la protestul de astăzi, 16 februarie 2014, din Bucureşti împotriva distrugerii spaţiilor verzi din zonele urbane, pentru normalitate şi o viaţă sănătoasă, împotriva corupţiei şi nedreptăţii etc. Care este problema punctuală pentru care s-au adunat astăzi oameni în stradă? Criminalii care conduc astăzi ţara, şi care sunt la rândul lor conduşi de criminalii de la nivel mondial (cei care conduc lumea din umbră), vor să facă o grămadă de bani prin afaceri necurate imobiliare pe spaţiul nostru verde din interiorul oraşelor. Se estimează că dacă parlamentarii vor vota marţi amendamentul care să le permită treaba asta, câteva sute de hectare din spaţiul verde din Bucureşti vor ajunge mall-uri, ansambluri rezidenţiale şi biserici. Aşa că cei care au auzit de intenţia ascunsă a politicienilor iubiţi, au ieşit în stradă să spună că NU sunt de acord cu aşa ceva. Detalii în continuare:

Printre cele mai importante elemente pentru o viaţă sănătoasă este AERUL. Dacă aerul este poluat şi sănătatea este şubredă. Ei bine, nu era suficient de înghesuit, aglomerat şi poluat Bucureştiul (valabil şi pentru celelalte oraşe mari din România), că nişte parlamentari minunaţi s-au gândit să ne mai taie din spaţiul verde, că prea mult oxigen avem…

Detalii despre modificarea propusă aici:

GENOCID SPAŢII VERZI

şi aici:

CRIMĂ ASUPRA SPAŢIILOR VERZI DIN ZONELE URBANE

…………………………………

Pe Facebook, protestul a fost anunţat aici: https://www.facebook.com/events/1466096976935726/  şi aici: https://www.facebook.com/events/648598061867045/.

Detalii de la protest:

S-au adunat în jur de 100 de oameni, au vorbit la portavoce Nicolae Dobrogea de la Eco-Civica, Dan Trifu de la Eco-civica şi George Epurescu de la România Fără Ei. Oricine putea lua cuvântul să spună ce doreşte pe marginea subiectului sau legat de problema generală: criminalii care conduc astăzi România. Pentru că vedeţi dvs, protestele astea deja nu mai sunt doar pentru ceva punctual, pentru că toate problemele punctuale care apar în România AU ACEEAŞI CAUZĂ, pe care am prezentat-o aici: România 2014: peste 100 de probleme – o singură cauză.

S-a prezentat problema la portavoce, oamenii au mai discutat una alta, s-a anunţat cea mai nouă mârşăvie de la Pungeşti şi oamenii au plecat acasă. Cu 100 de oameni nu poţi face mai mult. Dar e foarte bine că s-a făcut şi atât. La portavoce s-a vorbit şi despre un studiu din 2003 care a concluzionat că în Bucureşti mor din cauza condiţiilor de mediu (poluare) 10.000 de oameni ANUAL – de 4 ori mai mult decât toate accidentele rutiere de la nivel naţional. Şi asta era la nivelul anului 2003. De atunci, numărul maşinilor înmatriculate în Bucureşti a crescut şi spaţiul verde a scăzut! Perfect!

În total au fost vreo 15 jandarmi prin zonă, totul paşnic, pentru că oamenii care vin la astfel de adunări în stradă sunt 99% paşnici.

Se pare că un parlamentar Ciolacu a iniţiat mârşăvia…

POZE:

poze imagini galerie foto protest 16 februarie 2014 bucuresti universitate impotriva distrugerii spatiilor verzi constructii pe spatiile verzi publice coruptie ilegalitati manifestatie miting proteste 2

poze imagini galerie foto protest 16 februarie 2014 bucuresti universitate impotriva distrugerii spatiilor verzi constructii pe spatiile verzi publice coruptie ilegalitati manifestatie miting proteste 12

poze imagini galerie foto protest 16 februarie 2014 bucuresti universitate impotriva distrugerii spatiilor verzi constructii pe spatiile verzi publice coruptie ilegalitati manifestatie miting proteste 18

poze imagini galerie foto protest 16 februarie 2014 bucuresti universitate impotriva distrugerii spatiilor verzi constructii pe spatiile verzi publice coruptie ilegalitati manifestatie miting proteste 24

VIDEO:

………………………

Emilian, 16 februarie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

8 responses to “POZE si VIDEO protest 16 februarie 2014 Bucuresti impotriva distrugerii spatiilor verzi urbane (eco)

  • Ai fost prezent la protest? Daca te iei doar dupa cele câteva poze pe care am reusit eu sa le fac, atunci comentariul tau este idiot si nu ar fi trebuit postat in mod normal. O poză sau mai multe făcute la momentul x sau y în cadrul protestului nu arată câți oameni au venit la acel protest în acea zi.

  • Nici eu nu am vazut din poze 100, dar Emi, de la fata locului, poate ca a apreciat mai bine. Insa, mai important decat numarul participantilor este faptul ca oamenii se intalnesc pt. a gasi impreuna rezolvarea problemelor. Trebuie sa invatam sa fim uniti pt ca, nu-i asa, Emi a strans intr-un articol peste 100 alte probleme de rezolvat. :)

   • NU AI CUM dintr-o poza, sau chiar mai multe, facute in locul x si y, la momentul 1 si 2 sa evaluezi cate persoane au fost in total la un protest. Dude! Unii oameni vin, stau 20 de minute, pleaca ca mai au si alte treburi etc. Altii stau mai departe, si nu intra in poze etc. Discutam aiurea. Nu am zis nicaieri ca pozele sunt puse ca sa demonstreze numarul de participanti. Pozele le pun ca idee, sa vada omu ce s-a intampla, nu ca au fost DITAMAI 100 de oameni :)) 100 de oameni e nimic, bineinteles. Mai bine am dezbate cauza celor 100 de probleme de care mentionai si tu :)

 1. Intentia conteaza si sentimentul pozitiv de lupta pentru o cauza dreapta, faptul ca personal pleci de acolo mai puternic decit erai inainte…asta conteaza!. Chiar daca lupti singur, la urma urmei si asta este un exemplu pe care-l dai TUTUROR, ceva la care restul bucurestenilor sa mediteze!

  • Da, fiecare dintre noi trebuie sa actioneze in asa fel incat daca toata lumea ar actiona LA FEL ca noi, am trai intr-o lume mai buna :) E valabil pe toate planurile și în toate situațiile :)

 2. Nu am nimic impotriva pozelelor ele reflecta realitatea de la fata locului, putini si chiar voi dezinteresati. Intr-adevar au fost si persoane care au stat de-o parte, sa va, vada. Interesul vostru este sa mai primiti niste bani de la Uniunea europeana. Nu am nimic nici d cu banii pe care ii primiti. Problema este ca, capii ong-ului nu arata si nu scrie adevarul! Ei sunt precum lipitorile sug bani si in rest nu-i intereseaza ce se intampla dupa. De ce ong-ul nu are grija de problemele reale de mediu, de rezervatiile, ariile, lacurile deja existente??

  • Cu greu am dat accept comentariului dvs. Trebuie sa invatati sa exprimati in cuvinte, intr-un mod coerent, ceea ce ganditi, ca sa puteti purta o conversatie normala si sa puteti exprima un punct de opinie pe care lumea sa il inteleaga. In rest, nici nu mai comentez de problemele ridicate de dvs, destul de stupide si neclare.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s