Gazele de sist – o continua incalcare a legislatiei in vigoare si a normelor de avizare a proiectelor cu impact potential asupra mediului si sanatatii umane (eco48)

harta exploatari gaze sist suprafete concesionate explorare exploatarea gazelor de sist ANRM moldova dobrogea fracturare hidraulica poluare pericole mediu sanatateAsociaţia România Fără Ei a inaintat astazi Contestatii fata de emiterea de catre Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui a Acordurilor de mediu pentru compania Chevron privind forarea celor 3 sonde Popeni 1A, com. Gagesti,  Paltinis 1A, com. Bacesti si Silistea 1A, com. Pungesti.
Reclamam o continua incalcare a legislatiei in vigoare, a normelor de avizare a proiectelor cu impact potential asupra mediului si sanatatii umane. Graba cu care Autoritatile statului s-au pus in miscare pentru a aviza pozitiv otravirea apei, aerului, pamantului si distrugerea viitorului cetatenilor acestei tari, in contextul european al introducerii obligativitatii efectuarii studiilor de impact asupra mediului si sanatatii inainte de inceperea operatiunile de explorare si exploatare a gazelor de sist ne semnaleaza interese ascunse ale unor grupuri de interese. Detalii în continuare:
Fata de actiunile functionarilor publici implicati in avizare vom formula in zilele urmatoare plangeri penale, intrucat exista elemente de abuz in serviciu dar si de constituire de Grup infractional organizat intre ANPM, APM Vaslui, Consiliul Judetean Vaslui, ANRM, Garda de mediu, ministru, prim ministru si presedinte al tarii.

Niciun functionar care a participat la aceste ilegalitati nu va avea liniste, toti vor fi reclamati la Procuratura.

Cu stima, George Epurescu, Presedinte Asociația România Fără Ei

Str. Săgeții nr. 7, Sector 2, București

Tel. 0742689126, Fax: 0214043631

Mai multe detalii pe următoarele site-uri:

http://www.romaniafaraei.ro/http://www.stopfracturare.ro/

Textul Contestatiilor cu documentare juridică a ilegalităţilor se regăseşte ataşat AICI.

Emilian, 17 iulie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s