Invitatie Viitor Plus – Breakfast cu Andrei Roşu – românul care a alergat 7 maratoane, 7 ultramaratoane pe 7 continente in 217 zile – cartea recordurilor (eco28)

invitatie ong asociatia viitor plus breakfast mic dejun sportiv roman cartea recordurilor andrei rosu  maraton ultra triatlon florida 7 continente diferite proiect padurea copiilorViitor Plus este unul dintre puţinele ONG-uri pe care le ştiu că fac pe bune nişte chestii mişto pentru societatea în care trăim şi pentru mediul înconjurător. Au foarte multe proiecte prin care ajută atât mediul cât şi omul, prin reciclare, plantare de copaci, confecţii textile ecologice şi multe altele. Detalii despre proiectele lor găsiţi la ei pe site: www.viitorplus.ro. Vă prezint în continuare o invitaţie a lor la un “Breakfast” (mic dejun) mai special, în prezenţa lui Andrei Roşu, românul care a alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente într-un an şi 217 zile, intrând în Cartea Recordurilor:

(Detalii aici: http://www.viitorplus.ro/breakfastcuandrei)

Andrei Roşu te invită să luați împreună un mic dejun la Athénée Palace Hilton Bucureşti, în data de 22 martie 2013, de la ora 7:00 la 9:00.

Andrei este primul roman care a terminat un ultra-triatlon – Florida Double Iron (înot 7,6 km, mers pe bicicletă 360 km, alergare 84,4 km), pe 2 martie 2013, unde a susţinut cauza noastră Pădurea Copiilor. (“Pădurea Copiilor” este o campanie de strângere de fonduri a programului nostru de împădurire “Adoptă un copac!”. Special la această campanie este motivația din spatele ei: ne propunem să plantăm un puiet pentru fiecare nou-născut, pentru că atunci când vor crește și copiii noștri vor avea nevoie de aer curat! )

Andrei este un tip simpatic, determinat, un om care a visat şi continuă să viseze, care munceşte pentru a fi o persoană mai bună şi pentru a lăsa o amprentă extraordinară asupra oamenilor şi lumii. Este alergător, recordman, fundraiser şi speaker. A alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratone pe 7 continente într-un an şi 217 zile, înscriindu-se astfel în Guinness World Records la categoria „Fastest time to run a marathon and ultra marathon on each continent”. Nu a încetat să alerge şi iată că pe 2 martie 2013 a terminat Florida Double Iron. Este voluntar şi a făcut fundraising pentru mai multe cauze cu ocazia alergărilor sale. A fost invitat de două ori ca speaker la TEDx, seria de conferinţe organizate pentru a răspândi ideile care merită promovate.

Acum s-a întors din Florida și vrea să te cunoască la un mic dejun energizant, să-ți împărtășească din experiența lui de la ultra-triatlon, să-ți vorbească despre visuri, motivaţie şi cum să-ți atingi scopurile.

De ce să vii?

„Întâlnirile cu oameni remarcabili şi evenimentele speciale ne scot întotdeauna din zona noastră de confort și ne fac să ne gândim dincolo de noi înșine, dar amintiți-vă că evenimentele și întâlnirile nu-i fac pe oameni să crească. Ele îi inspiră pe oameni să ia decizii importante care pot să-i schimbe” – (“Cum să devii o persoană cu influență” – John C. Maxwell și Jim Dornan)
– îl vei putea cunoaşte pe Andrei în persoană;
– vei vedea imagini în exclusivitate din Florida;
– vei învăţa mai multe despre cum să visezi şi să şi acţionezi, sub deviza: „Poţi (visa) orice!”;
– vei putea face networking cu alţi alergători;
– pentru că evenimentul are loc dimineaţa şi vei avea nevoie şi de energie, nu numai de idei bune, ca să îţi începi ziua, micul dejun este parte din pachet.

Atenție! Locurile sunt limitate. Doar primii 100 înscriși vor participa la eveniment.

 Cum te înscrii? Detalii aici: http://www.viitorplus.ro/breakfastcuandrei

Emilian, 14 martie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi?  – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: