Ucraina Trebuie Desfiintata! (Col. Vasile Zarnescu)

ucraina-trebuie-desfiintata-colonel-vasile-zarnescu-harta-romania-mare-1920

ARTICOLUL INTEGRAL AICI

S-au cheltuit pînă acum cîteva miliarde de lei cu ajutoare pentru „refugiați“, în timp ce mulți români, în special bătrîni, mor de foame și de lipsă de medicamente. Hotelurile de lux din București, Brașov, Galați, Brăila etc. sunt pline cu curve de lux, pe care, la intrare, le așteaptă mașini „fițoase“: și ele, curvele, au fost alungate de „invazia Rusiei“ și au penetrat frontiera cu mașini cu tot, strecurîndu-se printre vigilenții grăniceri ucraineni și români.

(…)

Am adus din Afganistan cîteva duzini de militari români morți sau mutilați, calificați de Antena 3 ca „eroi naționali“, deși, de fapt, ei erau mercenari români trimiși acolo de lichelele care conduc România.

Dar să mai facem un recurs la istorie, la memorie și la presă.

Ucraina este succesoarea Pactului Ribbentrop-Molotov – pact corect legal sub aspectul său public, dar criminal prin Anexa secretă, care prevedea desființarea Poloniei și răpirea unor teritorii din țările vecine: Cehoslovacia, Ungaria, România – rapt amintit de președintele Vladimir Putin la summit-ul N.A.T.O., din 2008, de la București, cînd a declarat: „Dragă George, dacă mai insiști cu intrarea Ucrainei în N.A.T.O., atunci voi desființa Ucraina prin restituirea părților ei de Vest Poloniei și țărilor de la care au fost furate, iar părțile din Est le voi reîncorpora în Rusia!“

Dacă Ucraina ar fi fost de bună credință – admițînd, prin absurd, că ar avea așa ceva –, ar fi restituit teritoriile furate țărilor vecine prin acest pact, imediat ce și-a declarat independența, în 1991. Dar nu este, fiindcă nici nu există ca „stat“. Toți conducătorii ei – fie că era unul ca Kucima, ca Poroșenko sau, cum este acum saltimbancul Volodimir Zevzensky – toți sunt de aceeași teapă: ticăloși! De aceea, Ucraina trebuie dezmembrată, redusă la „Rusia kieveană“ și încorporată Rusiei, cum scrisesem după summit-ul N.A.T.O., de la București, iar dacă nu se reușește prin bună înțelegere, trebuie distrusă economic, militar, geografic, geopolitic, demografic etc. Atunci, în 2008, apelasem la înțelepciunea politică și diplomatică a domnului președinte Vladimir Putin să desființeze Ucraina și să redea României și statelor vecine teritoriile furate prin Pactul Ribbentrop-Molotov[9], precum și Insula Șerpilor.

(…)

Desigur, ar fi de dorit ca organizațiile noastre naționaliste să ceară guvernului Ucrainei restituirea, deîndată, a teritoriilor românești. Nu ne așteptăm ca actualul președinte, Volodomir Zidansky, fiind, și el, tăiat-împrejur, ca și antecesorii săi Petro Poroșenko și clica lui, să ne dea înapoi ceea ce ne-a furat Ucraina judeo-bolșevică, dar, protocolar, trebuie întreprins acest demers.

Să ne amintim și celelalte acțiuni dușmănoase ale Ucrainei, despre care mass media mercenare, în frunte cu Antena 3-C.N.N., vinovate, tac mîlc.

ARTICOLUL INTEGRAL AICI

________________

Emilian, 25 ian 2023, ceicunoi.wordpress.com

2 responses to “Ucraina Trebuie Desfiintata! (Col. Vasile Zarnescu)

  1. Din nefericire, autorul omite să spună că teritoriile aparțin globului pământesc și sunt date în folosința locuitorilor lor pe termen nedeterminat. Fie că a fost Rusia Kieveană condusă de varegi, fie că a fost Bulgaria Mare, fie statul Khazar, fie hanatul Tătar, fie Ucraina Albă sau Sovietică, pe acel teritoriu au locuit oameni. Ei au dreptul la autodeterminare. Dacă teritoriul său a fost definit de Hrușciov sau de Stalin și recunoscut pe plan internațional inclusiv de România, ea există acum acolo sub această formă. Eu mi-aș dori ca și politicienii ucraineni să înțelegă că „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”. și că: „Să nu-i dai nas lui Ivan, că se suie pe divan!” sunt concluzii din înțelepciunea popoarelor, nu numai a românilor. Nu e cazul să-i urâm, dar putem să le arătăm obrazul, când vor fi liberi. Deocamdată îi ajutăm pentru a le dovedi că suntem oameni și le susținem drepturile. E o naivitate să discutăm despre pretenții teritoriale nu numai pentru că: fără NATO suntem o „putere” nesemnificativă care nu poate impune; ci și pentru că am înțeles și respectăm niște principii civilizate.

    • Daca eu fac o intelegere cu niste mafioti sa-ti iau cu forta casa, sa te dau afara din ea si sa ma instalez eu, si ei sa zica pe urma ca e in regula sa o pastrez eu, atunci dupa ce te-am dat afara si m-am instalat, am dreptul la autodeterminare in casa ta, pt ca iata, alti mafioti au recunoscut dreptul meu acolo. Cam asta zici tu :). Ce e aia noul teritoriu al Ucrainei a fost recunoscut de “Romania”? Au recunoscut niste mafioti sau la presiunea armelor din partea unor mafioti. S-a intamplat asta pe timp de pace, frumos, cu toata lumea neutra si independenta pusa la o masa, si s-a votat frumos fiecare ce crede? Nu. Niste mafioti si-au impartit prada furata si au impus prin forta armelor si a crimei ca prada sa ramana la ei. Asta nu inseamna ca au drept de autodeterminare asupra prazii. Prada daca poate fi recuperata, ea inca este a proprietarului ei de drept.

Spune-ți părerea aici: