Cum iti dai seama ca Vaccinurile sunt Periculoase?

vaccinurile-sunt-periculoase-riscuri-vaccinuri-toxice-pericole-vaccinuri-vaccines-destroy-children

Exista pe internet, in carti si studii de specialitate DOVEZI CLARE ca vaccinurile sunt toxice si fac rau umanitatii. Dar oamenii nu cerceteaza sau nu cred ca e adevarat.

Smecheria mafiotilor internationali anti-crestini a fost sa produca mii de studii la comanda care sa “dovedeasca” celor care nu cerceteaza prea amanuntit ca vaccinurile ar fi bune si ne ajuta in lupta cu bolile. De asemenea, mafiotii au in mana mii de doctori si cercetatori care sustin minciuna cu vaccinarea si toata presa care sa faca propaganda pro-vaccinare non stop.

Oriunde apare cineva sa arate studiile care demonstreaza ca vaccinurile sunt toxice, apar alti doi (preferabil doctori) care spun ca vaccinurile sunt nemaipomenit de bune.

Orice studiu medical, de bun simt, realizat de oameni de stiinta, cercetatori etc ai scoate in fata, imediat sare cineva care sa-ti zica despre alt studiu de la nu stiu ce Universitatea prestigioasa care spune ca nu e asa cum zice studiul tau. Si-uite asa o dezbatere din care cei mai multi nu stiu ce concluzie sa traga. Castiga in dezbatere cel care are abilitati mai bune de “debate” sau care are in cadrul dezbaterii mai multi adepti sustinatori pe față sau subtili. In niciun caz nu castiga adevarul.

O varianta pentru a-ti da seama ca vaccinurile sunt periculoase este sa analizezi CINE INSISTA PENTRU VACCINARE. Alt lucru util de facut ar fi sa nu mai cercetam studii si pareri ca sa nu ne pierdem in detalii si mii de detalii tehnice. Sa stergem tot ce stim sau am auzit despre vaccinuri, si sa analizam doar cateva aspecte flagrante legate de pericolul vaccinarii, si ar fi suficient.

8 Realitati Flagrante despre Pericolele Vaccinarii:

1. Mass Media detinuta de Mafia Internationala (straini anti-romani si anti-crestini) promoveaza la greu Vaccinarea. Chiar si pentru cei care inca nu stiu ca mass media din Romania e detinuta de o Mafie Internationala, dar vad ca Televizorul face rau PREMEDITAT poporului roman, isi dau seama ca stapanii din spatele trusturilor de presa nu ar promova cu atata insistenta vaccinarea daca ar fi benefica poporului roman.

2. Corporatiile Big Pharma detinute de straini membrii ai Mafiei Internationale promoveaza la greu Vaccinurile si Vaccinarea. Chiar credeti ca le pasa ca noi si copiii nostri sa avem o stare de sanatate buna? Asta-i doare pe ei de promoveaza atat de furibund vaccinarea? Ca nu suntem noi suficient de sanatosi? Pe bune?

3. In Romania, la nivel Parlamentar, Guvernamental si in Ministerul Sanatatii – zone in care Mafia Internationala are o puternica influenta – au existat in ultimii ani si inca exista in prezent initiative concrete si repetate de introducere a Obligativitatii Vaccinarii in masa a adultilor si copiilor din toata tara. SE INSISTA PUTERNIC pentru ca românii sa fie vaccinati. Ei spun ca pentru preventie si pentru sanatatea omuui. In acelasi timp, din partea Parlamentului, Guvernului sau Ministerului Sanatatii NU EXISTA NICIO intentie sau initiativa de a introduce obligativitate pentru SPORT, MISCARE MAI MULTA, ALIMENTATIE SANATOASA, ALAPTARE LA SAN A BEBELUSILOR, AER CURAT NEPOLUAT, CONSUM DE APA CURATA etc etc etc – care TOATE ajuta imens la PREVENTIE si SANATATEA OMULUI. De ce dintre toate acestea, toata PRESA si toate Companiile farmaceutice ale strainilor si Guvernul, Parlamentul, Ministerul Sanatatii etc INSISTA PENTRU OBLIGATIVITATEA DOAR A VACCINURILOR?

4. Cam peste tot in lume statele sunt conduse de mafioti. Fie ca ai impresia ca sunt conduse de politicienii pe care ii vezi la TV, fie ca ai inteles ca statele sunt conduse din spate de Mafia Internationala, in oricare varianta, tot niste mafioti hoti criminali sunt. In toate aceste state conduse de acesti mafioti, PESTE TOT IN LUME, se promoveaza intens Vaccinarea si/sau obligativitatea vaccinarii in masa a populatiei. Credeti ca mafiotii anti-oameni, anti-popoare promoveaza vaccinurile pentru ca vor binele oamenilor? Serios?

5. Ministerul Sanatatii NU ofera statistici relevante pe subiectul Vaccinarii. NICIO institutie medicala din LUME nu ofera aceste statistici. Sa vina si sa spuna:

Cate milioane si cat % din populatia Romaniei (sau oricarui stat) sunt vaccinati, si cati nevaccinati in prezent

Cati copii pana in varsta X sunt vaccinati, si cati nevaccinati in prezent.

Cate persoane dintre cele vaccinate sufera de boli grave (procentul). Cate persoane dintre cele nevaccinate sufera de boli grave (procentul).

Care este IQ-ul mediu al persoanelor adulte care au fost vaccinate VERSUS IQ-ul mediu ale persoanelor adulte care NU au fost vaccinate.

Cate persoane dintre cele vaccinate (procentul) s-au imbolnavit, chiar si vaccinati fiind, de boala pentru care au fost vaccinati? Cate persoane nevaccinate (procentul) s-au imbolnavit de boala respectiva, fara sa fie vaccinati?

Care este in medie, cu o nota de la 1-10, propria perceptie asupra starii de sanatate a persoanelor vaccinate? Dar a celor nevaccinate?

Care este in medie, cu o nota de la 1-10, propria perceptie asupra vietii in general, a persoanelor vaccinate? Dar a celor nevaccinate?

Care este starea generala de sanatate a copiilor vaccinati? Dar a copiilor nevaccinati?

Cate sute de mii de copii din Romania au o stare de sanatate normala, fara sa fi fost vreodata vaccinati?

Cati copii vaccinati au dezvoltat autism? Cati copii nevaccinati au dezvoltat autism?

Iata cateva statistici foarte relevante pentru subiect, pe care nicio autoritate publica nu le ofera. Si totusi, FARA A PREZENTA DOVEZI CA VACCINAREA AJUTA LA CEVA, fara a demonstra ca oamenii si copiii vaccinati traiesc mai bine si mai sanatos decat cei nevaccinati, autoritatile medicale de la varf si alte autoritati ale statului insista pentru obligativitatea vaccinarii.

6. Chiar si ignorand toate statisticile, toate studiile si toate parerile tuturor, Prospectele Vaccinurilor arata clar ca vaccinurile au provocat de-a lungul timpului boli grave, inclusiv paralizii ale membrelor sau intregului corp, autism si altele. SCRIE IN PROSPECT si oamenii tot nu cred! Atat de bine ii spala pe creier Mass Media pe cei care se expun mijloacelor de intoxicare informationala in masa.

7. NIMENI nu poate garanta si NIMENI nu garanteaza ca acele cantitati de substante toxice si neurotoxice care se afla in vaccin (conform prospectelor!) introduse direct in sangele bebelusului nu vor afecta grav si iremediabil copilul. Cine iti garanteaza ca tu “ai noroc” si nu se va intampla nimic bebelusului tau? Cine iti garanteaza ca bebelusul va supravietui totusi acelei cantitati de OTRAVA introdusa direct in sangele sau? Nici parintii ai caror bebelusi au ramas cu sechele pe viata dupa vaccin nu-si imaginau ca se va intampla bebelusului lor ceva. Si totusi…s-a intamplat. Desigur, nu aflati despre cazurile astea la TV.

8. Cel mai cunoscut sustinator financiar al vaccinurilor este Bill Gates. El spune ca sunt bune vaccinurile pentru preventia bolilor, pentru o stare de sanatate la nivel mondial mai buna. Totusi, intr-o conferinta “ii scapa porumbelul” si recunoaste ca vaccinurile sunt folosite pentru reducerea numarului populatiei umane la nivel global. Ce-a zis, ma? Ca vaccinurile reduc numarul populatiei globale? Este filmat. NU a contestat niciodata secventa respectiva. Puteti vedea filmuletul pe youtube. Cum vine asta? Pai povestea nu era cu “oamenii sa fie mai sanatosi cu ajutorul vaccinurilor”? Ii facem mai sanatosi prin imputinarea lor cu ajutorul vaccinurilor?

……………

CHIAR NU VEDETI CAT DE DUBIOASA ESTE TREABA CU VACCINURILE?!?

……………………….

Emilian, 11 apr 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici: