Mars de Protest Impotriva Colonizarii Romaniei cu Hoarde de Imigranti – 16 decembrie 2018, Bucuresti

Mars Protest Colonizare Imigranti Pact Global Migratie

Duminica, 16 decembrie, ora 15, Piata Victoriei, Bucuresti – Mars Impotriva Colonizarii Romaniei cu Armatele de Ocupatie formate din Imigranti – denumiti in mod fals, viclean si manipulatoriu – “refugiati”. Acesti indivizi NU sunt deloc refugiati. Sunt armate de destabilizare controlate si organizate din umbra, chiar daca ei ca indivizi habar n-au. Planurile de destabilizare a popoarelor prin astfel de manevre sunt scrise DE MULT TIMP. Doar cine nu vrea sa le cunoasca nu le cunoaste.

Bucurestenii care inca nu au creierul anesteziat complet de Radio, Filme si TV vor participa la acest mars aratand ca NU sunt de acord ca Romania sa deschida portile imigrantilor distrugatori de pace si valori crestine.

In alte timpuri bravii nostri voievozi s-au jertfit alaturi de popor luptand si dandu-si viata ca sa apere poporul roman si Europa de hoardele de cotropitori. Ca sa apere valorile noastre si credinta strabuna in fata atacurilor straine.

Astazi avem de-a face TOT CU ATACURI DIN PARTEA STRAINILOR, doar ca sunt alte forme, mai viclene si mai ascunse.

Noi astazi nu suntem in stare nici macar sa iesim intr-un mars (o plimbare de duminica) in semn de protest si nemultumire?

Sa mergem si sa aratam ca suntem FERMI si HOTARATI impotriva acestor decizii politice!

Doamne, ajuta!

UPDATE DUPA EVENIMENT – mai jos

…………..

Emilian, 14 decembrie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

………………

Alte Chemari la Mars:

Fratia Ortodoxa:

ROMÂNII PLECAȚI, ÎNLOCUIȚI CU IMIGRANȚI?

Știați că… foarte curând, România se poate umple de imigranți?

Stăpânirea politică a României, adică Dragnea și Iohannis, în secret, fără nicio consultare populară sau parlamentară, ne-au făcut părtași la Pactul pentru Migrație de la Marrakesh, semnat în 10 Decembrie. Dar stați, că nu se termină totul aici!

Statele Unite, Australia, Israel, Austria, Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria și alte țări au refuzat acest Pact care practic ar anula suveranitatea fiecărui stat semnatar și ar deschide calea celei mai mari migrații din istoria omenirii către Europa, din lumea africană și arabă.

Țările UE din jurul nostru NU au semnat. Asta înseamnă că România devine țintă pentru întreaga rută de migrație prin Marea Neagră.

Inundarea țării cu sute de mii de imigranți, preponderent musulmani și africani însemnă colonizare. Iar asta duce la: creșterea infracționalității (a jafurilor, a violurilor, a crimelor etc), distrugerea economiei, colapsul sistemului medical, pierderea culturii și identității noastre naționale iar în final distrugerea viitorului tău!

Cum își apără alți oameni politici țara: “Nu vom semna un document care cedează suveranitatea noastră. Nu vom permite unor organisme nealese democratic să ne dicteze nouă, poporului australian!” – Peter Dutton, Ministru, Australia.

Ei bine, ai noștri (trădători) au semnat. Noi nu le permitem! Ne adunăm pentru a opri ratificarea acestei infamii!

După ani de zile în care s-au luptat și s-au contrazis la fiecare pas, Klaus Werner Iohannis – Președintele României și Guvernul au reușit (în mod curios nu?) să se pună de acord! Nu pentru vreun proiect viabil, nu pentru bunăstarea noastră ci pentru distrugerea țării. Și au făcut-o așa cum se fură caii, pe fulgerătură, la drum de seară: fără opinie publică, fără Parlament, fără presă!

V-a întrebat cineva? Ați văzut vreo dezbatere sau emisiune pe tema asta?

Milioane de români au plecat din țară datorita condițiilor grele, iar guvernanții noștri, în loc să facă din România țara în care să se întoarcă frații noștri, vor să o ocupe, umplând-o cu hoarde de imigranți (tineri, sănătoși și fanatici și nu niște refugiați vulnerabili).

Urmările acestui Pact:

• Încălcarea flagrantă, pe față, a Constituției României – Art. 3: “Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”;
• Pierderea suveranității țării – străinii vor decide cine și câți vor veni peste noi;
• Anarhie socială și terorism – realitatea arată că absolut nicio țară care a primit mase mari de imigranți din Africa și Orientul Mijlociu nu a scăpat de aceste probleme. Infracționalitatea (proteste violente, legea Sharia, violuri, incendieri, devastări etc) a crescut dramatic în aceste țări. De exemplu, Suedia a devenit, dintr-un model de civilizație, o a doua “capitală” a violurilor din lume (raportată în sondaje imediat după Africa de Sud);
• Distrugerea economiei și colapsul sistemului de ajutoare sociale – realitatea arată că doar un procent infim din acești imigranți muncesc, restul trăind din ajutoare sociale. Plata acestor ajutoare îți va fi impusă ție și alor tăi!
• Colapsul sistemului nostru medical – care nu poate face față nevoilor actuale ale populației românești și cu atât mai puțin unui aflux de imigranți.

Ultima șansă ca noi să împiedicăm această infamie este ca România să respingă Pactul pentru Migrație pe 19 decembrie, în cadrul Adunării Generale ONU.

Haide și tu cu noi să le arătăm că nu ne cedam țara! Vino Duminică în Piața Victoriei, la ora 15:00, la startul Marșului de protest!

NU IȚI CEDA ȚARA FRATE! Hai la Marșul de protest!

Eveniment pe FB AICI.

……………………

Mihai Tarnoveanu:

“Răspundeți #PREZENT la Marșul împotriva colonizării României cu imigranți! Oameni buni, haideți să ne facem datoria de români, până nu este prea târziu! Duminică 16 decembrie, ora 15 pornim din Piața Victoriei spre Piața Universității, Piața Unirii si Parlament. Bucureșteni, nu stați în case, sunt oameni care vin de la sute de kilometri depărtare pentru a participa la acest Marș!
De prezența noastră depinde dacă Pactul pentru Migratie va fi respins de România pe 19 decembrie în cadrul Adunării Generale ONU. NU este încă totul pierdut. Toate țările din jurul nostru deja au respins acest Pact. Dacă Doamne ferește noi îl acceptăm, atunci țara noastră va deveni țintă pentru întreaga rută de migrație prin Marea Neagră.
Duminică să spunem un NU hotărât acestui lucru, apărați-vă Țara, români!”

………………………….

UPDATE DUPA PROTEST:

17 dec 2018: Mii de Români Protesteaza prin Marsuri prin Centrul Orasului București iar Presa NU prezinta Nimic despre asta

…………………………

16 dec 2018: CU MIGRAȚIA UCIDEȚI NAȚIA!

Al patrulea marş de protest împotriva pactului pentru generalizarea migraţiei semnat împotriva tuturor prevederilor constituționale și legale de cei care au uzurpat clandestin și ilegal funcţia de reprezentanţi ai Poporului Român. Circa 2,000 de oameni de toate vârstele şi de toate profesiile, pe ploaie, frig şi vânt au mărşăluit în Bucureşti timp de peste 3 ore, o proba de putere şi hotărâre. Duşmanii infiltraţi în funcţiile de stat au luat aminte că, dacă oameni în vârstă sau copiii fac o astfel de jertfă, alături sunt alții capabili de o și mai mare jertfă. A fost transmis un subtil mesaj, cu siguranţă bine priceput de criminalii de popoare care conduc Statul Român prin mijloacae clandeste şi ilegale.

(…)

Chiar dacă mafioții internationali nu sunt împresionați de marșurile noastre împotriva Pactului pentru migrație, jertfa, cel putin cea de azi a peste 2,000 de oameni, pe frig, ploaie, vant de peste 20 km pe oră este fapt real. Continuăm.

Azi am fost peste 2,000 adunati in numele lui Hristos. A fost și El cu noi. Dovadă că nu am simțit nici frigul, nici umezeala, nici vantul. Ajuns acasa am fost uimit ca toate hainele, alea de ski, erau ude si eram ud până la piele, toate straturile de haine erau umede dar nu am simțit frigul, hipotermia sau altceva, și nu am fost singurul, toți au constatat asta.

Ori suntem niște nesimțiți, ori niște supraoameni, ambele le neg, ori Hristos ne-a dat puteri pentru jertfa si hotarârea noastră.

Cu rugăciune am început cu rugaciune am finalizat, ambele la conducerea lui Dan Grăjdeanu.

Cum vom merge mai departe, sunt increzător că Dumnezeu ne va arăta calea.

Cu Dumnezeu înainte! (A.G.)

VIDEO – Miting împotriva Pactului pentru Migrație. Mesaj pentru clasa politică : OPRIȚI SEMNAREA DOCUMENTULUI

Spune-ți părerea aici: