Mii de Români Protesteaza prin Marsuri prin Centrul Orasului București iar Presa NU prezinta Nimic despre asta

01-mars-protest-bucuresti-16-decembrie-2018-pactul-pentru-migratie-colonizare-invadatori-imigranti-presa-ii-pacaleste-pe-romani-dcnews

In luna Decembrie 2018 au avut loc pana acum TREI MARSURI DE PROTEST impotriva Pactului Global pentru Migratie, adica impotriva Invaziei Premeditate cu Imigranti Musulmani in Romania si Europa.

In total au fost patru Actiuni de Protest in ultima luna de zile. Un protest static la Ministerul Afacerilor Externe in 22 noiembrie 2018 (aprox 30 participanti) si TREI MARSURI DE PROTEST PRIN CENTRUL CAPITALEI ROMANIEI – Bucuresti (5 decembrie 2018 – aprox 200 persoane, 10 decembrie 2018 – aprox 500 persoane si 16 decembrie 2018 – peste 2000 de persoane).

CUM ISI EXPLICA TELESPECTATORII CARE URMARESC TV sau CITITORII ZIARELOR sau CITITORII SITE-URILOR PRINCIPALE DE STIRI CA PRESA NU A PREZENTAT NIMIC DESPRE TOATE ACESTEA?

Sloganurile tuturor televiziunilor si site-urilor de stiri sunt chestii de genul “aici gasiti INFORMATII DE ULTIMA ORA”, “TOT CE SE INTAMPLA AFLI DE LA NOI” etc.

PAI UITE CE S-A INTAMPLAT IN STRADA, IN MIJLOCUL ORASULUI BUCURESTI, SI PRESA NU A RELATAT NIMIC:

(alte detalii despre Marsul din 16 decembrie 2018 Bucuresti – AICI)

CUM VA EXPLICATI CA PRESA NU A PREZENTAT NIMIC DESPRE ACESTE MARSURI DE PROTEST?

CUM VA EXPLICATI CA PRESA NU PREZINTA TREI MARSURI DE PROTEST CU MII DE OAMENI IN STRADA (inclusiv pe frig si ploaie), care au avut loc toate intr-un interval de mai putin de 2 saptamani, PRIN MIJLOCUL BUCURESTIULUI?

CONCRET, CUM VA EXPLICATI NE-RELATAREA ACESTOR EVENIMENTE DE CATRE TOATA PRESA?

Nu sunt deloc primele evenimente românesti la care PRESA NU VINE si NU RELATEAZA ABSOLUT NIMIC.

Se vede foarte clar ca TOATA PRESA CENTRALA actioneaza LA UNISON, INDIFERENT DE PUBLICATIE, INDIFERENT DE CANAL TV, INDIFERENT DE CE SITE DE STIRI CENTRAL VORBIM.

SE VEDE CLAR CA TOATA PRESA ACTIONEAZA LA ACELEASI ORDINE.

Vedem foarte clar, si cunoastem asta de ani buni, ca Presa din Romania NU ESTE ROMANEASCA, altfel ar fi prezentat românilor aceste marșuri pentru apărarea Poporului Român si valorilor românești.

Dar NU doar ca presa NU este româneasca (nu actioneaza inspre binele romanilor), dar nu este nici macar neutra/obiectiva, sa prezinte macar STRICT FAPTELE, REALITATEA – ce s-a intamplat concret. Nici macar asta nu face, ca nu cumva românii sa auda ca exista miscari de solidarizare a românilor impotriva Invaziei Programate de Străini distrugatori de pace si crestinism (am vazut deja cu ce se ocupa acești imigranti adusi in mod organizat in occident). Prin ne-relatarea acestor marsuri de protest organizate pentru apărarea poporului român impotriva unei invazii de străini si pentru apărarea valorilor creștine românești, Presa demonstreaza ca este de fapt ANTI-ROMÂNEASCĂ si ANTI-CREȘTINĂ.

Acest studiu de caz cu atitudinea Presei din Romania legat de aceste marsuri din Bucuresti arata si ultimului telespectator sau cititor fidel ca TOATE POSTURILE TV, TOATE SITE-URILE de STIRI SUNT ACEEASI MIZERIE ANTI-ROMANEASCĂ. In spatele lor exista O SINGURA FORTĂ care da ordinele in legatura cu ce sa fie publicat si cum sa fie publicat.

Vazand aceste lucruri, este evident ca doar cei care au un grav handicap mental sau cei foarte bine PACALITI mai folosesc Presa pentru informare, crezand ca afla de acolo adevărul sau realitatea inconjuratoare.

………………….

Emilian, 17 decembrie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

VEZI SI VIDEO DE LA

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s