Campania de Boicotare a Referendumului ARATA COPIILOR MICI CUM SE DA FOC UNUI OM DE VIU!

video-anti-referendum-6-7-octombrie-2018-se-da-foc-oamenilor-de-viu

INCREDIBIL! Mafiotii din spatele Campaniei de Boicotare a Referendumului ARATA COPIILOR MICI CUM SE DA FOC UNUI OM DE VIU!

Iata ce caractere infecte se afla in spatele Campaniei Boicot.

Propagandă Mizerabilă Impotriva Referendumului din 6-7 Octombrie 2018. Ce om normal la cap ia 20 de copii si ii supune unei scene in care SE DA FOC UNUI OM DE VIU?

Sa nu creada cineva ca exista vorbim de niste oameni nevinovati care au si ei alta parere nevinovata si au ales sa boicoteze. Or fi si din acestia, pacaliti de TV si celelalte canale media. Insa in spatele acestor demersuri precum filmul de fata, este evident o ORGANIZARE.

Ne putem imagina discutia intre acesti oameni cu minti bolnave: “Cum ii mai pacalim noi pe români sa nu iasa la vot? Pai hai sa facem un clip in care asuprim niste copii si ii pune sa asiste cum dam foc de vii altor oameni”

INTELEGETI CE E IN MINTEA ACESTOR INDIVIZI CARE ORGANIZEAZA BOICOTAREA REFERENDUMULUI?

Iata la ce nivel se coboara cei care urasc poporul roman si se opun din toate fortele acestui referendum. Acestia sunt oameni carora le pasa de români sau de copiii români? Sa fim seriosi!

Iata demonstratia ca cei care se opun referendumului au doar interesele lor, si fac orice, chiar daca asta inseamna sa supui niste copii mici cu minti nevinovate unei scene de OMOR PRIN ARDERE DE VIU. Intelegeti ce dezaxati sunt in spatele Campaniei de Boicot?

Ce om normal la cap ia 20 de copii si ii supune unei scene in care se da foc unui om DE VIU?

Va imaginati platoul de filmare?

“- Copii, acum stati cuminti si va uitati cum ii dam foc persoanei legate de stalp, de vie. Doar ne prefacem, stati linistiti.
– Doamna, si alea din spate ce sunt?
– R:Schelete altor oameni carbonizati, legate de stalp, carora ne prefacem ca le-am dat deja foc de vii”

In ciuda tuturor manipularilor si mizeriilor cu care ies in public acesti indivizi, mergem UNITI, TOTI LA REFERENDUM! Spunem DA pentru Normalitate!

SURSA: FB Jurnal de Referendum

…………………

Emilian, 1 oct 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici: