Ortodoxia – Sursa de Baza pentru Imbunatatirea Comportamentului

ortodoxia-sursa-de-baza-imbunatatirea-comportamentului-patimi

Uitati-va la cei din jurul vostru si observati cum exista peste tot o multime de oameni acaparati de Patimi care le sugruma viata si sanatatea, patimi care le pierd timpul si/sau banii, care ii tin intr-o stare de apatie si nefericire, care ii fac sa nu se inteleaga cu rudele lor etc. Doar Ortodoxia te invata despre Patimile, Viciile, Pacatele, Greselile pe care omul le face in viata sa pe Pamant. Ortodoxia este cea mai buna si bogata sursa de informatii cu privire la comportamentul uman.

Doar in Ortodoxie gasesti:
1. CARE SUNT PATIMILE (/viciile /greselile /pacatele) ce afecteaza negativ viata omului. Cum apar, de ce apar, care sunt efectele lor asupra omului in viata sa pe Pamant, in relatia cu semenii, cu familia sau cu sinele.
2. CUM SCAPI DE PATIMI si cum tii in frau pornirile spre Greseli / Patimi / Vicii / Pacate. Concret – cum te pazesti de Patimi sau cum scapi de Patimi care deja te-au acaparat, afli in Ortodoxie.
3. FORTA DIVINA pentru a te pazi de Patimi / Greseli / Pacate / Vicii este primita doar de cei care aplica in viata lor randuiala Ortodoxa. Cei care se bazeaza doar pe propria vointa, pe propria forta fizica/intelectuala, doar pe propria pricepere, au cele mai multe sanse sa esueze in imbunatatirea comportamentului si scaparea de Patimi.

Cine ignora invatatura si randuiala Ortodoxa isi face singur rau, si-si condamna viata spre rau.

Omul este incapabil sa reziste pe cont propriu, doar prin fortele proprii, la Patimile, Greselile, Viciile, Pacatele acestei lumi. Pur si simplu omul este mult prea slab sa reziste, sa faca față la avalansa de Ganduri, Idei, Ispite care apar in mintea lui, in fiecare minut al vietii sale. Singurul loc de unde vine cu adevarat ajutorul in lupta cu Patimile lumii este Biserica si invatatura Ortodoxa.

Parintii care nu-si duc copii la Biserica, care nu-i educa in spirit Ortodox, nu le dau de citit carti Ortodoxe pentru a cunoaste toate aceste detalii despre Patimile lumii si cum sa le faca față, ii condamna la o viata acaparata de patimi si vicii daunatoare. Practic, parintii distrug sansele de reusita a copiilor in viată (in orice domemiu) prin lipsa unei educatii ortodoxe.

Poti sa inveti ORICE, daca nu aplici randuiala Ortodoxa, orice ai cladit se poate duce de rapa intr-o clipa, printr-o patima care pune stapanire pe tine.

Oricat de intelectual si invatat ai fi, fara Ortodoxie esti complet expus in fata raului acestei lumi.

Poti sa il inveti pe copilul tau orice, daca nu se deprinde de mic cu randuiala Ortodoxa, orice altceva a invatat poate fi complet inutil, daca este acaparat de o patima care ii strica toata viata. Neaplicarea randuielii Ortodoxe de catre copii ii expune tuturor tentatiilor, ispitelor si patimilor acestei lumi, care ii vor duce din rau in mai rau.

Sunt unii care lupta organizat pentru inselarea si exploatarea popoarelor lumii. Nu este o coincidenta deloc ca aceiasi indivizi lupta puternic pentru denigrarea si distrugerea Bisericii Ortodoxe, pentru departarea oamenilor de Biserica. Pentru ca Biserica Ortodoxa este o piedica in implementarea planurilor lor antiumane si anticrestine. Acesti indivizi se lupta prin toate mijloacele sa ii pacaleasca pe români sa stea departe de Biserica Ortodoxa Română și de rânduiala Ortodoxă. Unii se lasă păcăliți, si cad în plasa acestor criminali, altii stau pe pozitii, alaturi de Biserică, de partea Adevarului si Dreptatii.

Biserica Ortodoxa este cea care lupta pentru Bine impotriva Raului, pentru Adevar impotriva Minciunii si Înselarii, pentru Firesc impotriva Devierilor. Biserica are o experienta colosala si invataturi gigantice acumulate in cei 2000 de ani de la Iisus Hristos incoace. Trebuie sa fii nebun sa afli ca exista in Biserica Ortodoxa o asemenea bogatie de informatii esentiale pentru viata omului pe pamant si tu sa stai departe de Biserica sau sa-ti tii copiii departe de Biserica.

Doamne, ajuta!

………

Emilian, 11 sept 2019, ceicunoi.wordpress.com

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s