Musulmanii – Biciul lui Dumnezeu. Invazia Musulmana in Europa si Romania. Video Invataturi Calugar Muntele Athos

invazia-musulmana-europ-musulmanii-biciul-lui-dumnezeu-video-calugar-muntele-athos-1
Cauzele spirituale ale invaziei musulmane, in opinia staretului Pimen, Chilia Intrarea Maicii Domnului In Biserica din Sfantul Munte Athos. Interviu realizat pe 8 aprilie 2016.

Urmariti in Video-ul urmator cateva invataturi din Muntele Athos cu privire la invazia musulmana din Europa, din care putem intelege de ce permite Dumnezeu sa vina peste noi acest nou val de invadatori si ce avem noi de facut ca sa nu mai meritam aceste incercari. (pentru a urmari mai rapid videoclipul se poate deschide in Youtube si acolo puteti seta viteza x2).

…………………

Emilian, 25 iul 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Musulmanii – Biciul lui Dumnezeu. Invazia Musulmana in Europa si Romania. Video Invataturi Calugar Muntele Athos

  1. Adevarat. Dar cati mai inteleg asta? Distrugerea Orientului Mijlociu si fortarea populatiilor sa migreze doar intr-o singura directie – Europa, a fost doar inceputul. Sub pretextul “valorilor europene”, “drepturile omului”, “ajutorarii refugiatilor” s-a deschis poarta imvaziei sprijinita cica “dezinteresat si umanitar” si la scara “mica” de ong-uri iar acum, dupa ce populatia U.E. “s-a obisnuit”, adica dupa ce i s-a spus ca asta e, n-are incotro, si ca daca nu-i convine n-are decat sa plece (?? unde??), urmeaza partea a doua , invazia organizata (de U.E.) la modul profesionist si la scara mare(se vehiculeaza cifra de 50.000.000), ridicata la grad de politica prioritara de uniune, cu bugete pe masura(pentru inceput 33 de miliarde de euro), a populatiilor negroide aduse special din Africa ca sa “salveze Europa”. Cifra de cincizeci de milioane este orientativa ca odata deschisa teava, cine o va mai putea inchide?
    “Fara milioanele de imigranti AFRICANI, Europa va fi pierduta.” ( atentie , nu asiatici, nu sudamericani sau altfel, trebuie musai sa fie africani) ne zicea nenea Jean Claude Juncker. Si ca Europa sa nu se piarda, anul acesta in Maroc sa semnat “Declaratia de la Marrakech” intre 28 de state Africane si 27 state Europene, prin care imigratia devine prioritate pentru toate tarile semnatare. Africanii se angajeaza sa dea negrii si europenii sa-i primesca. Dintre toate cele 27 de state europene numai Ungaria nu a vrut sa semneze, Romania prin dl. Melescanu se pare ca n-a avut nici o problema. Acordul prevede lupta impotriva xnefobiei, rasismului si discriminarii iar U.E. isi va modifica legislatia pentru ca statele uniunii sa nu mai primesca bani in functie de pib , nr, de locuitori etc. ci in funtie de nr. de “refugiati” primiti.
    Se pare ca cei ce prevesteu schimbarea numelui continentului european in Eurabia sau inselat, numele va fi cel mai probabil Eurafrica, asta binenteles daca europenii nu se indrepta, pocaii si se vor imtoarce inapoi la Dumnezeu care ii asteapta si ne asteapta pe toti cu bratele deschise. Mai multe aici: https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/05/03/declaratia-de-la-marrakech-si-noua-uniune-euro-africana/

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s