Propagandă Homosexuală la MȚR Blocată de Patrioți Români. Film Gay 120 Batai pe Minut – 4 februarie 2018

Proiectia Filmului de Propaganda Homosexuala “120 Batai Pe Minut” din 4 februarie 2018 la Muzeul Țăranului Român din Bucuresti, a fost blocata de mai multi patrioti romani. Blocarea proiectiei a avut loc printr-o actiune pasnica de intrerupere fizica a proiectiei, chiar la inceputul derularii filmului, in sala de cinema Horia Bernea a Muzeului Țăranului Român – prin bannere, urcat pe scena, cantari patriotice, cantari ortodoxe si diverse discutii cu spectatorii veniti sa vada acest film sau sa sustina acest demers anti-romanesc de proiectare a unui film de propaganda homosexuala in Studioul Horia Bernea din cadrul MȚR. Redau mai jos Detalii si Imagini de la eveniment.

Ce film e asta, 120 BPM?

Este un film de propaganda homosexuala, de pervertire a mintii oamenilor si in special a mintii, gandirii si credintelor tinerilor.

Trailer:

Adrian Grigoriu Filmul se proiectează la acest moment in vreo 30 de cinematografe din București și țară. NU era nevoie sa mai fie proiectat si la MȚR. Scopul proiecției a fost profanarea acestui centru de spiritualitate tradițională românească.

Adrian Grigoriu COMUNIȘTII AU REFORMULAT PROPAGANDA HOMOSEXUALĂ SĂ POATĂ FI CONTINUATĂ PE CALEA DREPTURILOR OMULUI. DAR CEI CARE O PROPAGĂ AZI SUNT TOT COMUNIȘTI VOPSIȚI ÎN DEMOCRAȚI http://stiripentruviata.ro/exemplificarea-radacinilor-comuniste-ale-revolutiei-sexuale-neomarxiste-de-azi/

Participanti la Proiectia Filmului 120 BPM la MȚR:

Persoane care s-au opus proiectiei – aproximativ 30

Persoane care venisera sa vada filmul si erau semi-buimace – vreo 10-15

Persoane care sustin propaganda homosexuala – agenti sau nu ai mafiei anti-romanesti – vreo 6 (printre care si regizorul Tudor Giurgiu, care a avut pozitii clare de sustinere a propagandei homosexuale, inclusiv dupa eveniment in spatiul public, pe contul fb si in presa mafiei)

TOTI au intrat civilizat cumparand bilet la film in valoare de 10 lei. Persoanele care au ramas pana la sfarsit au primit cei 10 lei inapoi de la doamna care dadea biletele.

Marturie participant impotriva proiectiei:

PROPAGANDĂ ANTICREȘTINĂ-ANTIROMÂNEASCĂ OPRITĂ DE PATRIOȚI ROMÂNI APĂRUȚI SPONTAN. S-A ANULAT PROIECȚIA.

Pentru cei ce nu cunosc detaliile, filmul 120 bps este un instrument de publicitate a activităților homosexuale extreme. S-a aranjat proiectarea lui la Muzeul Țăranului Român prin serviciile directorului muzeului care este mason, deci dușman de moarte al Poporului Român. Orice demers birocratic de oprire a proiecției a fost respins de loja masonică care sugrumă Muzeul Țăranului Român.

Proiecția unui film de propagandă explicită homosexuala ce urma să fie proiectată în centrul sacru al spiritualității tradiţionale româneşti este inadmisibila. Ceva trebuia făcut. Dacă mijloacele indirecte au fost toate respinse, am fost forțați să facem ceva direct, să oprim fizic blasfemia, insultarea, jignirea Poporului Român şi a Ortodoxiei. Ne-am poziţionat paşnic în faţa ecranului. Proiecţia s-a oprit şi apoi a fost anulată. Am fost legitimaţi de poliţia chemată de mafioţii organizatori, am fost insultaţi de mafioţii prezenţi, am rostit un Tatăl Nostru şi toată lumea s-a dus acasă.

Doamne, ajută! A.G.

Discutie FB despre Eveniment AICI:

https://www.facebook.com/adrian.grigoriublocat/posts/159205771533486?pnref=story

FOTO Blocare proiectie film propaganda homosexuala 120 bpm la MTR:

Sursa FOTO

VIDEO Blocare proiectie film propaganda homosexuala 120 bpm la MTR:

Sursa VIDEO

Zeci de Publicatii ale Mafiei Anti-Romanesti (inclusiv in afara tarii) au relatat evenimentul intr-un mod caracteristic lor:

– impotriva poporului roman

– impotriva celor care s-au opus proiectiei – pe care i-au caracterizat drept “crestini fundamentalisti” / “crestini extremisti” / “extremisti religiosi” (ca sa ii compare pe crestinii ortodocsi romani in mintea omului naiv si iubitor de TV, cu teroristii musulmani, si ca sa atace si cu aceasta ocazie Biserica Ortodoxă Română)

– cu minciuni precum faptul ca cei care au boicotat filmul au agresat pe cineva sau au injurat sau au indemnat la ura sau la agresiune impotriva homosexualilor etc

– impotriva Bisericii (tangential)

– prin interpretare inselatoare a declaratiilor publice ale diverselor persoane, inclusiv venite dinspre Biserica;

– si desigur, in sustinerea proiectiei filmului, deci in sustinerea propagandei homosexuale in Romania.

Lista cu publicatiile mafiote care au dat “stiri” despre eveniment pentru inselarea publicului (cu exceptia celor semnalate), AICI:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1j6lnVJlkYGdHdeJ5virN5gyLCcHneaqI476-cMycBnY/edit#gid=0

Vice Romania, cunoscuta in randurile patriotilor romani drept o publicatie anti-romaneasca, a fost prezenta (prin coincidenta desigur) si a facut live pe FB, unde, cu dezgust mascat de nedumerire, cel care filmeaza ii numeste peiorativ “crestini” pe cei care au blocat filmul:

 

Tudor Giurgiu – sustinator al propagandei homosexuale are un discurs pe FB si in presa mafiota specific agentilor mafiei. El ii anunta pe cei care au blocat proiectia 120bpm la MTR ca mai urmeaza si alte asemenea filme:

…………..

In paralel, alti agenti ai mafiei si alti promotori ai homosexualitatii isi bat joc de țăranul român:

……………………………………

Românii de bună credință, precum cei care au blocat acest film la MȚR, nu doresc nici moartea homosexualilor, nici sa dispara, nici sa li se intample ceva rau. Ci doresc ca acest fenomen nociv societatii, aceste apucaturi complet anormale, nefiresti si daunatoare societatii, sa NU fie promovate in societatea romaneasca. Iar cand propaganda homosexuala se organizeaza INTENTIONAT in locuri sacre pentru poporul român, acela e un atac direct la valorile noastre, si trebuie respins cu fermitate.

Românii de bună credință trebuie sa stea in garda si SA SE OPUNA cand mafia vrea sa terfeleasca simbolurile, traditiile si valorile romanesti, chiar in cele mai sacre locuri ale noastre.

Urmariti persoanele care posteaza si participa la astfel de actiuni, ca sa puteti si voi sa puneti umarul pe viitor. Solidarizati-va pentru Apararea Poporului Român! 

……….

Emilian, 6 feb 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

 

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s