Romania si Afganistan – puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice – WOLFRAM si URANIU (nom7)

adevarul despre rosia montana proiectul minier rmgc gabriel resources metale rare wolfram uraniu, aur, argint, explorare exploatare galerii miniere pretioase, romane rostirea.roCitiţi mai jos un material interesant care circulă pe net. Habar n-am cine l-a scris şi în ce măsură e adevărat, dar pentru mine e clar că unul dintre “războaiele” care se duc în prezent pe Planeta Pământ se referă la resursele naturale, pe care marile puteri (mari corporaţii conduse de guvernul mondial din umbră) vor să le FURE de la ţări amărâte şi vai dă capu’ lor, conduse de nişte conducători “preş”, precum cazul României. Este exact ce se doreşte la Roşia Montană, şi anume, furtul unor resurse naturale foarte valoroase. În acest caz este vorba de metale preţioase, dar ATENŢIE – NU ESTE VORBA DOAR DE AUR, ci mai ales de metale rare şi strategice, cu utilitate practică în interes militar, spaţial şi/sau nuclear. Materialul în continuare:

Citiţi şi 18 argumente contra proiectului minier Rosia Montana RMGC (eco2)

“Portugalia avea pe acea vreme un fel de autostrada, adica o sosea mai acatarii care lega Lisabona de nu stiu ce oras. Nemtii, care erau aliatii lor le-au oferit si le-au dat ajutorul fratesc sa le faca o autostrada ca lumea. Si, întradevar, le-au facut pe banii lor în locul soselei vechi o autostrada asa cum stia numai Hitler sa faca. În RDG ( în 1985 ) se circula pe portiunea de autostrada între Dresda si Leipzig, facuta de pe atunci (1936), care este si acum foarte buna si are sase sensuri.

Asa, dar, ce sa vezi, vechea sosea era facuta din pietre de caldarîm pe care nemtii le-au încarcat în tren si le-au dus în Germania ca “sa-i scape” pe portughezi de ele. Pietrele erau însa din minereu de wolfram sau tungsten care se foloseste la fabricarea de oteluri aliate pentru blindaje. Nu se gasea nicaieri în lume asa un mineral. Dar nemtii stiau, portughezii nu stiau.Vedeti ce înseamna sa aveti o buna informatie ?
Cît despre noi, ce sa mai zic: nu ne-am ales cu nimic din petrolul de pe valea Prahovei, în timp ce arabii au facut cel mai modern hotel din lume, orase si statiuni de vis. Probabil ca tot asa va fi cu Rosia Montana: se va gasi vreun cretin ajuns sef care le-o va vinde pe nimic numai ca sa ia el un ciubuc gras. Vezi chestia cu Rompetrolul.”

Între CRIZA SI TERORISM, ROMÂNIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii în domeniul materialelor strategice !

AMERICA nu are zacaminte de URANIU.
Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM.
Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni în materie de suprematie MILITARA.

Wolframul, un metal mai scump decât aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar în industria militara si spatiala, iar uraniul în industria nucleara.

Primul se afla, în cantitati INEPUIZABILE si în starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în ROMÂNIA. La ROSIA MONTANA !

Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atât mai mult cu cât Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie în premiera:

Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc însa, în cantitati uriase, si în muntii Retezat (zona Gugu Sureanu, axa care le uneste trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona în care a cazut, în urma cu câtva timp, avionul militar israelian – posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.

Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, în urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale României. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament.
În aceeasi zi în care profesorul RUDAN era gasit aproape mort în apartamentul sau din Bucuresti (cu câteva zile înainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), iar generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului român. Generalului american i se întîmpla asta deoarece, într-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO în AFGANISTAN nu erau teroristii. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur!

În Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si în Koh Mir Daoud, lânga Herat si Kharkiz, în provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România detine suprematia mondiala.

SĂRACA ŢARĂ BOGATĂ!”

Toti iti vor binele!!! Nu`i lasa sa ti`l ia!!
‎”Viața e grea; mai ales dacă ești prost.” John Wayne
“Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti.” (Parintele Arsenie Boca)

Şi dacă tot am prezentat chestii pe care nu ştim cine le-a scris şi/sau dacă sunt adevărate, mai luaţi un comentariu despre textul de mai sus, găsit AICI:

“La Rosia Montana metalul cel mai cautat nu este uraniul, wolframul, litiumul ori cobaltul… ci aurul. Nu este vorba de un zacamant de aur obisnuit, comun, masurabil prin puritate, asa cum suntem obisnuiti in 18 sau 24 de karate. Este vorba de un zacamant cu adevarat special, un zacamant unic in lume… Ei bine, este vorba de AURUL MONOATOMIC. Probabil ca uni dintre cititori, se intreaba ce este atat de special la el. Marturisesc ca la fel am interpretat si eu informatia pana cand am aflat despre calitățile și, mai cu seama de proprietatile lui terapeutice, fara insa a le ignora pe cele militare!
Intamplarea – daca pot spune asa – a fost sa cunosc un „om”, cetatean roman, geolog de profesie, plecat din tara in urma cu 40 de ani, stabilit in Toronto, aflat in vizita la o ruda din Brasov. „Omul” avea contract cu o companie canadiana, companie angajata de Gabriel Resurse, concesionarul terenurilor de la Rosia Montana, pentru studii si prospectii geologice privind straturile si componenta solului. Intr-o discutie pornita de la o tema IT… povestea a curs spre Rosia Montana si comorile locului. Find din fire sceptic, am crezut ca vorbea doar aburii berii amestecate cu whisky. „Omul” vazand ca… nu-l iau in serios a scos din buzunar o cutie (cam cat una de chibrituri) din care a ales doua „pietricele” de culoare galben-rosiatica nu mai mari decat o boaba de piper. Mi le-a pus in palma si mi-a spus sa strang pumnul pentru un minut, apoi sa-i spun ce simt. (Cu o zi inainte, urcasem pe munte si aveam o febra musculara aproape generala: spate, brate, abdomen, gambe). La inceput… am luat-o ca pe o gluma, insa mi-am spus sa-i fac „jocul”, indemnat si de partenerii aflati la masa ce imi „sopteau” prin priviri sa „merg inainte”.
Timp de 10 secunde nu am simtit nimic… apoi, am simțit o vibratie („omul”, care ma privea atent… zambi cu subinteles si ma intreba: „Simți!… Nu te speria. Lasa-l sa lucreze!”) Cei de la masa ma priveau ciudat, doi dintre ei bufnind in ras chiar. Dupa aproximativ un minut am deschis pumnul si am pus cele doua bobite pe masa. „Omul” mi-a spus: „Acum esti energizat. Fluxul energetic este stabilizat si te vei simti… cu totul alt om”. Primul efect vizibil a fost ca scapasem de febra musculara și simteam un plus de energie prin tot corpul. Intrebandu-i pe cei doi amici ai mei de ce i-a bufnit rasul… acestia mi-au spus: trebuia sa te vezi, ti se ridicase tot parul de pe brate si cap in sus de ziceai ca esti bagat la 220.
„Omul” s-a ridicat de la masa, ne-a salutat si ne-a urat drum bun la intoarcerea acasa… Inainte de a pleca l-am intrebat ce erau cele doua „pietricele”. Mi-a raspuns soptit, aplecandu-se la ureche… tinere, este AUR MONOATOMIC si singurul loc din această lume in care se găseste este la Rosia Montana. Asta vor sa extraga de acolo.”

Citeşte şi 18 argumente contra proiectului minier Rosia Montana RMGC (eco2)

Emilian, 8 feb 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

23 responses to “Romania si Afganistan – puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice – WOLFRAM si URANIU (nom7)

 1. Salut, spune-mi te rog daca in Bucuresti exista vreun spital MedLife. Stiu ca sunt offtopic, dar mama are probleme de sanatate si credeam prima data ca in Iasi exista acest spital, dar se pare ca nu. Voi face in curand un editorial despre cum si ce motive baga asistentii medicali si faptul ca majoritatea nu poarta manusi chirurgicale si despre campania hepatita c.

 2. Pingback: Arhiva colectie articole educative despre viata, lume si comportamentul uman, valabile pe termen lung, blog educativ Ce-i cu noi? (edu25) | CE-I CU NOI?

 3. Pe linga Wolfram mai exista Indiu ,Germaniu in mineralul (indicator de Aur numit Sfalerita sau Blenda -nemteste i se spune Honigblende .O stare alotropica a Sfaleritului este Marmatita-va aduce aminte de :Sighetul Marmatiei unde acest mineral este abundent.Una din caracteristicile cele mai importante ale mineralizarilor in Romania este adancimea relativ mica la care poate fi exploatat .Tradus=Investitie minima Beneficii mari-deoarece la acest calcul se adauga conditiile precare ale legislatiei Romaniei in domeniul protectiei mediului,nivelul de coruptie,lacomia politicienilor de a se imbogati peste noapte,incapacitatea populatiei autoctone de a da un raspuns contundent.Toate aceste conditii a-u fost premeditat pregatite ,1.dezindrustrializarea (motiv.=industrie depasita-consecinta=somaj=saracirea populatiei=ne-au pus cu botul pe labe).Rusii cand au ocupat Romania aveau posibilitatea sa ne desfiinteze ,dar nu au facuto,ei lasa ca sant altii mai destepti care au pus in miscare o alta formula de desfiintare a Romaniei -Autodesfiintarea .

  • Auto-desfiintare ar insemna ca noi romanii ne facem rau singuri si ne auto-desfiintam. Ori in realitate Statul asa zis “Roman” este de fapt infiltrat si condus de STRAINI. Altii ne subjuga si ne fac rau. Deci as merge pe varianta “desfiintare”, nu auto-desfiintare.

   • Normal ca vin strainii la alegei parlamentare si prezidentiale.Klaus Johanis sterge datoria germaiei fasciste fata de Romania si nimeni nu protesteaza asta inseamna autodesfiintare prin pasivitate.

   • Crezi ca prin proteste se rezolva problema romaniei? Poporul e atat de buimacit de mass media straiinlor incat trebuie sa se chinuie sa distinga intre bine si rau, si tu crezi ca poate intelege problema datoriei fasciste fata de romania?

   • CUM ASA ZIS “ROMAN”? SUNTEM ROMANI SI PUNCTUM! CA AVEM INTRE NOI NISTE TRADATORI CRETINOIZI, CARE NICI NU STIU, MACAR, DE CE TRADEAZA, ASTA ESTE ALT CEVA, SE POATE LOCALIZA SI COMBATE. ROMANII AU IN SPATE O TARA, UN POPOR, O ISTORIE ! CEILALTI AU IN CAP NISTE CREERI SPALATI, LIPSA DE CULTURA SI URA IMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR SI AU IN SPATE NISTE FORTE OCULTE INTERESATE IN RESURSELE ACESTEI TARI, POPORUL INTREG TREBUIE SA FIE UNIT PENTRU A NU FI ATRAS IN NISTE INTERESE STRAINE.

  • Pasivitatea cu care cetatenii Romaniei accepta tot raul care se intampla.Mineriadele au fost fatale deoarece au condus la suprimarea drepturilor Romanilor de a contraataca deciziile tradatorilor di guvern cu manifestari categorice nonviolente.Orcum minerii si-au dat primii seama de dezastrul pe care-l pregatesc comeciantii di parlament guvern senat si alt cacat.Ne autodesfiintam prin pasivitate.

   • Acuzi poporul de pasivitate, dar daca ai avea maine 1 milion de romani care sa vrea sa fie ACTIVI, nu pasivi, si ar veni la tine si te-ar intreba, gata, ne apucam de treaba, ce avem de facut sa rezolvam problema Romaniei, ai stii ce sa le zici sa faca?

 4. Si atunci de ce se accepta?Presedinte Klaus Johanis =Sterge datoria de razboi a germaniei fasciste=dobitocul asta unde se crede?Si nimeni nu protesteaza ,iar asta este un minim exemplu.

  • Pentru ca Iohannis este descendentul unei familii de nazisti. Bunicii lui au fost arestati de sovietici si dusi in Siberia, ori rusii vanau SS-istii si nazistii activi, nu luau sasii la intamplare, mergeau la fix. Sasii din Transilvania au dat in timpul razboiului cca 70.000 de militari SS. Sibiul era stat in stat. Iohannis nu a aparut din neant, are un trecut familial, a fost cunoscut si crescut de cine trebuie, pentruca nimic nu este intamplator in politica.

 5. Pasivitatea fata de schimbarile care ne afecteaza negativ sant parte integranta din formula de autodesfiintare.

  • Pasivitatea de care zici este o consecinta a atacului strainilor prin mass-media, filme, muzica, TV, radio, medicamente toxice, alimente toxice, supraexploatare prin munca la serviciu, stres, asasinarea celor mai patrioti conducatori in ultimele veacuri etc etc etc. Cei care sunt pasivi sunt pasivi din aceste motive si multe altele, cauzate de straini.

   • Normal ca vin strainii la alegei parlamentare si prezidentiale.Klaus Johanis sterge datoria germaiei fasciste fata de Romania si nimeni nu protesteaza asta inseamna autodesfiintare prin pasivitate.Grecia cand a fost atacata de mafia numita Uniunea Europeana a rasuns :60% din datoriile greciei reprezinta datoria de de razboi a germaniei pt.invadarea Greciei de catre fascistii germani.

  • Autodesfiintare este un termen fatalist, este strigatul de lupta al lasilor! Se desfiinteaza cine se lasa desfiintat. Oamenii cu inima si cu sange in instalatie se unesc, identifica inamicul si trece la lupta de eliminare a pericolului.

 6. Lamentarea prin motivare si remotivare duce la pasivitate.Esti unul dintre cei ce promoveaza politici de pasivizare.

  • BRAVO! Sunteti o voce! Dar trebuie si actiune pentru eliminarea urei dintre romani, trecerea la lupta pentru unirea romanilor de pretutindeni, diferentele de conceptii politice nu trebuie sa dezbine o natiune. Natiunea e vesnica, conceptiile politice sunt trecatoare. A te enerva din motive politice este o slabiciune demna de sub oameni! Cati oameni, atatea pareri. Dar Patria e UNA! Natiunea este forta popoarelor!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s