Ştiri, articole, noutăţi

Pentru că un om informat este mai câştigat şi pentru că un popor needucat nu prea are şanse să o ducă bine, am început să colecţionez o serie de ştiri şi articole relevante şi importante pentru viaţa şi bunăstarea noastră, ca să înţelegem în ce lume trăim, ca să înţelegem realitatea din jurul nostru, aceea reală (nu iluzia în care vor cei care ne controlează să credem), ca să fim mai pregătiţi pentru relele la care suntem şi vom fi supuşi în viitor, ca indivizi şi ca popor român. Atenţie – cele mai importante şi relevante ştiri şi articole se găsesc de regulă pe site-uri şi blog-uri încă LIBERE, pentru că presa oficială este în proporţie covârşitoare aservită anumitor interese politice şi/sau străine, sau cumpărată de anumiţi “actori” privaţi.

(citiţi şi acest articol: Ideea ca televizorul te informeaza este o ILUZIE. Televiziunea si mass media ii tine pe oameni dezinformati, manipulati si captivi in sistemul de exploatare si sclavie. Comparatie Informarea de la TV vs Informarea prin Internet)

Iniţial am colecţionat ştiri şi articole pe categorii. Le găsiţi aici: Câteva știri şi articole importante pentru viaţa noastră (click AICI)

Apoi, am abandonat acea listă şi începând din mai 2013 am continuat să postez ştiri şi articole relevante şi importante pentru viaţa noastră, informaţii de interes public, aici, fără categorii, dar cu dată: Noutăţi 2013.

Din ian 2014 am început o nouă postare cu ştiri, articole şi informaţii relevante aici: Noutăţi 2014.

Advertisements

2 responses to “Ştiri, articole, noutăţi

  1. Atentie de astazi nu se mai plateste la cec taxa de preschimbare a permisului de conducere, ci doar la trezoreria sectorului de unde apartii, acum vin ieu de la cec

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s