Chestii tragi-comice

Aici găsiţi cele mai căutate lucruri de către români pe google în 2012: TOP cautari Google in Romania 2012. Melodii, vedete, emisiuni, filme etc (net8)

La link-ul de mai jos, puteți citi o lista asemănătoare, dar mai funny şi mai educativă, o listă de cuvinte/expresii căutate de unii oameni pe google și în urma cărora au ajuns la unele din textele de la mine de pe blog. Anumite căutări sunt funny, unele sunt ciudate, altele sunt…..

De ce își are rostul această listă? Pentru că este educativă, din două motive:

1. Pentru că aflăm câte ceva despre cum sunt / gândesc unii oameni din jurul nostru și

2. Conștientizăm că utilizând internetul, „cineva”, fie el administrator de site de internet (cum sunt eu de exemplu), fie el provider de internet (cel care vă oferă serviciul de internet – RDS / Romtelecom etc), fie el persoană din structuri de securitate ale statului (SRI, SIE, DNA etc), fie el o persoană puternică din această țară și/sau din lume etc, cineva poate afla (şi află!) foarte ușor foarte multe lucruri despre noi, despre ce căutăm pe internet, despre ce ne place și ce ne interesează etc.

Pe scurt – datele personale și private despre fiecare dintre noi sunt toate stocate undeva şi folosite la nevoie de către cei care conduc lumea din umbră, prin cei care conduc lumea la suprafaţă. Alte pericole ale internetului găsiți AICI.

Lista de cuvinte cheie o găsiţi la link-ul de mai jos (o updatez periodic dacă apare ceva interesant). Exact cum am scris  îngroşat, a fost căutarea pe Google a celor care au ajuns pe blogul meu, iar în paranteză sunt comentarii de-ale mele:

Chestii funny amuzante (sau nu?) cautate pe google de unii oameni care ajung la mine pe blog (div8) 

 

Advertisements

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s