12 responses to “Alternative politice

 1. Lista trista … pe net este foarte ușor sa înșiri niște idei deștepte și sa aștepți ca alții sa adere la ele … numai ca cei interesați de politica vor ca alții sa adere la ideile lor dar niciodată ei la ideile altora … iar dacă unu se ridica i se da la cap imediat și fac asta nu numai partidele existente și media, dar și cele mici practic invizibile decât pe net. Imi plăcea înverșunarea cu care dd era atacat de Nasul, Radu Moraru… si ma gândeam, de ce nu face și el un partid și sa colinde prin țară … sa vedem cam cum il primește lumea … si ce procente obține … dar de criticat e ușor…. și de bun simt este ca în ce privește politica sa se aplice prezumția de vinovăție… ce dacă e un partid nou care nu a făcut nici rău nici bine… VA FI la fel ca celelalte… VA FI O MARE TEAPA … ce ușor e sa dărâmi ceva înainte sa se construiască …
  Adaugă la lista Mișcarea Meritocrata … asta daca reusesti sa descifrezi ce vrea sa spuna Primo… nu spun a ar vrea ceva gresit numai ca pina acum la comunicare sint zero cu toată susținerea media oferita de Nasul TV.

  • Am adaugat meritocratia. O sa citesc mai multe la ei pe site sa vad ce-i cu Primo asta si ce vrea. Pana acum, in filmuletul de la forumul dreptei de la nasul, am vazut ca zicea cam de bine de basescu, ceea ce e o mare bila neagra. Iar sa vorbesti de eşichere politice, de dreapta, de stanga, cand ii ai in fata pe oameni de rea credinta ca Blaga, Neamtu… e ceva de speriat. Oh well.

  • Va multumesc si va salut! Daca tot ati ajuns la aceasta pagina a mea cu alternative politice, ziceti-mi vă rog ce parere aveti de selectia facuta? Ma puteti ajuta sa mai elimin din ele (daca e cazul) şi/sau sa mai adaug alte formaţiuni? Multumesc. Emilian.

 2. Sa le luam pe fiecare in parte:

  CRIP

  Think tank, propune solutii concrete gen “a treia cale”. Doamna prof. Mihaela Firsirotu este un mare economist si o personalitate cu mare dragoste de tara. Site-ul trebuie actualizat. CRIP are potentialul intelectual de a oferi directie unei miscari civice s/sau politice care ar vrea SA SCHIMBE PARADIGMA

  A Treia Forta. Romania profunda.

  Blogul Ligii distributiste. Prezinta o a treia cale intre “capitalismul gangsteresc”autohton si globalismul corporat de sorginte neoliberala, pe de-o parte, “economia asistentiala” a statului dadaca “national” si a suprastatului socialist european, pe de alta parte. Promoveaza distributismul si solutiile economice propuse in “Economia libertatii. Renasterea Romaniei Profunde” (Editura Logos, Buc)

  Romania fara ei

  Grup activ in lupta impotriva gazelor de sist, “patat” prin prezenta unor personaje gen Briana Caradjea. Nu constituie o alternativa reala

  Romania trezita – No comment, nu am info

  Erwin Albu

  Foarte bun, prototipul tanarului politician independent. Se zbate pentru o noua Romanie. Intelege conceptele de sustenabilitate, lupta pentru o Romanie integra, curata si prospera.

  Adevarul despre daci

  Nu stiu. In general, miscarile daciste si traciste pot fi usor deturnate si infiltrate, multa pseudostiinta. Atrag insa si oameni de calitate, patrioti adevarati. Ca jurmalist “alternativ”, care se preocupa de problema dacilor, imi place Roxin de la Nasul TV

  Partidul Totul pentru Tara.

  Partid cu linie national-patriotica, din pacate, cantonat in trecut. Nu ofera solutii pentru o reformare concreta a societatii. Are totusi si oameni de calitate. M-a surprins placut ca a sustinut in mod hotarat revendicarile protestatarilor SRM.

  Partidul Nationalist

  Nu constituie o alternativa.

  Meritocratia

  Miscarea Meritocratica O alternativa interesanta, propune un model politic in afara partidelor politice. Greu de infaptuit. Oscileaza intre democratia participativa si un tehnocratism corporatist care ar putea sa cada in dictatura (mai ales in conditiile unei populatii cu o educatie civica precara)

  Partidul Alianta Socialista

  Unlike. Este nevoie de o noua stanga anti-sistem care sa sustina Noua economie bazata pe localism, agricultura traditionala, energii regenerabile, anti-consumism si anti-mari corporatii. Orice alta stanga, sa se ia de mana cu Iliescu

  Trebuie adaugat A3F, o miscare politica, in curs de structurare, care cu adevarat poate sa constituie o alternativa viabila. Singura care propune o SCHIMBARE DE PARADIGMA, nu face compromisuri si acopera “centrul”, dincolo de dreapta si de stanga. As compara-o cu Miscarea 5 stele a lui Grillo

   • Forumul Alternativa Crestina -partid in organizare ,care intre sarbatorile recente a acoperit cu nuclee Moldova si alte judete disparate din tara.Voi trimite Apelul.

  • MERSI! Am citit, pare interesant, deşi, în prezent, dacă mergi atât de vizibil şi direct pe ideea cu religia şi împotriva avorturilor, pierzi mulţi potenţiali susţinători, pentru că multi români, sub acţiunea multiplelor instrumente de distrugere mentală, şi-au pierdut credinţa şi nu se mai simt atraşi în vreun fel sau altul de aşa ceva. Deci, ca strategie, nu ştiu cât de bine e, dar…ca idei susţinute sunt ok. Îi adaug in lista. Mersi.

Comments are closed.