Rascoala din 1907 – Cum a fost de fapt

rascoala-din-1907-cum-a-fost-de-fapt-adevarul

1907 CUM A FOST DE FAPT

Păi după ce jizii au instaurat cu mâna sclavilor lor masoni statul așa zis modern, statul a luat averea românilor de la Biserică şi a dat-o la jizi, jizii au exploatat până la moarte sute de mii de țărani români şi au exportat producţia de grâne şi lemn prin nou construitele realizări moderne căile ferate, podul de la Cernavodă, Portul din Constanța, totuși în 1888, 1889 şi 1907 ţăranii au devenit în mod inexplicabil antisemiți și s-au răsculat fără absolut nici un motiv împotriva jizilor nevinovați. Au invocat motive frivole precum că nu erau plătiţi sau că erau otrăviţi cu mâncare alterată aşa cum s-a și dovedit că tovarăşul Froim Fischer a și fost condamnat că a dat la ţărani de mâncare varză stricată, pește și măsline putrezite dar săracul a respectat legea care spunea că este interzisă doar comercializarea de mâncarea stricată dar nu era chipurile interzis să fie dată la lucrători, mai ales la lucrătorii antisemiţi – a se vedea ataşamentul din revista DREPTUL 10 ian 1913.

Foarte urât din partea țăranilor români să nu aprecieze binele adus de jizi, toată această modernitate adusă asupra noastră prin instituţii moderne, reforme, tranziţii, industrializare, construcții şi justiție modernă mai ales nou inventatele proceduri necontencioase de executare silită care au propulsat România în rândurile celor mai modere state din Lume alături de SUA, Franţa şi Marea Britanie.

La 1908, sub motivul de a preveni răscoale precum cea de la 1907, sclavii masoni ai jizilor încep procesul de preluare a pământurilor rămase la boierii români şi împrăştierea lor la ţăranii lacomi în parcele de 5 hectare, proces finalizat abia după 1921 desigur, nu li se mai dă țăranilor lacomi şi mijloacele de lucru astfel că jizii iubitorii de români au venit în întâmpinare şi au oferit credite generoase ţăranilor români atât de nerecunoscători. Cumva inexplicabil, creditele au ajuns să fie neperformante, probabil tot din cauza ţăranilor nerecunoscători şi leneși, nicidecum prin prăbușirea preţurilor la cereale, și complet fără nici o legătură desigur, cu impunerea de impozite asupra terenurilor de către statul modern plătibile doar în bani.

Așa terenurile pline de oasele și sângele strămoșilor români au ajuns pe căi juridice, talmudic juridic desigur, de la cei care muncesc pentru bani în proprietatea unor imigranți ilegali care au dreptul legal să emită bani nelimitat din nimic fără nici un cost sau efort. Aceasta este democrația reală, în care cei care au puterea, poporul a decis, nu se știe când și cum, ca poporul să muncească pentru banii pe care unii îi fac din nimic și îi dau celor ce muncesc cu pipeta, altfel spus, noi am decis ca niște imigranți ilegali să poată avea oricâți bani vor fără nici un efort și să ni-i dea cât vor, cu țârâita dacă vor pentru munca noastră pentru ei. Un sistem modern, chipurile cel mai bun din Lume.

Citat dintr-un articol „Câţi ţărani au fost ucişi în 1907?” al istoricului Ioan Scurtu:
“În 1912, ministrul de Interne Alexandru Marghiloman a constat că din arhiva instituţiei pe care o conducea lipseau 30 de dosare din anul 1907. Imediat, conservatorii au declanşat o virulentă campanie împotriva liberalilor, acuzându-i că au sustras dosarele care conţineau documente despre „instigaţiile la răscoală” ale PNL, precum şi ordinele de „măcelărire în masă” a ţăranilor date de guvern…

În consecinţă, regele l-a chemat la el pe Alexandru Marghiloman, în ziua de 24 februarie, cerându-i ca Partidul Conservator să înceteze agitaţiile în legătură cu represiunea din 1907.
„Dosarele sunt la mine!” a spus Carol I, iar la observaţia lui Marghiloman că era necesar ca aceste dosare „să se întoarcă la Minister, chiar de ar trebui sigilate”, Carol i-a replicat ironic: „Da, poate le voi lega chiar eu împrejur cu sfoară”.
La întrebarea lui Marghiloman: „Dar ce pot răspunde unei interpelări?”, regele i-a recomandat: „Veţi putea spune că dosarele sunt acolo unde trebuie să fie; oricând pot avea dosare la mine; am dosare şi de la Afacerile Străine”.

Dosarele nu s-au mai găsit niciodată, deci nu se poate afla din documente precis cine a instigat răscoală, cine a dat ordinul şi cine a executat represiunea. Dar efectul a fost cert: o şi mia mare sărăcire a Poporului Român cu mâna jidăneasca sub pretextul diversionist al facerii de bine.

Aşadar jizii au adus pe AI Cuza care a făcut furtul averii Bisericii 1863 şi reforma 1864, jizii au dat pământurile la jizi să le exploateze cu ţărani înrobiţi, suferinţa ţăranilor români a fost folosită de jizi ca să instige la răscoală din 1907ca jizii să aibă justificare să preia restul se pământuri de la boierii romani să le împartă la ţărani chipurile spre binele lor dar conform talmudului, far să le dea şi mijloacele de lucru ca prin împrumuturi şi manipularea preţului produselor să ajungă prin executare silita la jizi.

Acesta este duşmanul, el aşa lucrează dar ca să nu putem să concepem modalităţi de a ne apăra, păcălesc şi intoxica poporul prin radio, TV şi filme din care romanii înţeleg cu totul altceva decât realitatea. Un minut pe an de expunere la TV şi ești telespectator, nu mai poţi fi şi patriot util, vei fi doar un patriot în dorinţe dar nu şi în realizări, ba dimpotrivă, te scot jizii la lupta imptriva patrioţilor reali şi te lupți cu convingerea că faci bine.

Flo Rin
November 13, 2021. Sursa

_________________________

Emilian, 19 iul 2022, ceicunoi.wordpress.com

SHARE prin butoanele de mai jos si URMARESTE BLOGUL CE-I CU NOI? PRIN EMAIL. INSCRIE-TI ADRESA DE MAIL PENTRU A PRIMI AUTOMAT CELE MAI NOI ARTICOLE si apasa butonul FOLLOW. Vezi optiunea IN LATERAL STANGA daca esti pe laptop/pc sau MAI JOS daca esti pe mobil.

15 responses to “Rascoala din 1907 – Cum a fost de fapt

 1. Ce au putut sa facă acei nelegiuiți. Atâtea legi care nenorocesc țăranul roman. Mijloace perfide prin care ii este luat pământul. A existat și trafic de persoane cum spunem acum, dar însemna răpirea cu forța a fetelor și obligate sa facă ceea ce nu ar fi făcut niciodată. Răscoala a avut loc din cauza exploatării, facuta de clanul Fischer. Omorârea atâtor țărani de către,, istoricul,, partid pnl, antiromanesc și alții de atunci. Nu se mai vorbește de asta. Cred ca nici scrierile despre 1907 ale lui Rebreanu Zaharia Stancu nu se mai studiază.
  Cred ca o sa ajungă în rai toți acei țărani romani executați.

  • Am lăsat și lăsăm în continuare niște oportuniști fără scrupule să decidă pentru noi. Noi nu știm ce vrem, dar ne plângem soarta crudă. Atunci erau jizii, acum investitorii străini care ne înrobesc, ne jupoaie, ne …

   • Si dvs ce spuneti ca ar fi de facut ca sa nu “ii mai lasam pe oportunisti fara scrupule sa decida” ? In primul rand nu decid niste oportunisti ce se intampla la conducerea statelor, ci niste criminali de popoare experti in inselarea si exploatarea omului. Cei mai mari criminali ai umanitatii conduc statele, inclusiv statul asa zis român. Nu e vorba de politicienii oportunisti de care ziceti dvs. Aia nu conduc nimic. Daca aveti dvs solutia pentru a iesi din mocirla, sunteti binevenit sa o impartasiti. Atunci erau jizii, acum sunt din pacate tot jizii…

   • E o discuție prea lungă pentru a stabili ce ar fi de făcut. Aveți dreptate că și atunci și acum sunt implicați „jizii”. E vorba de un spirit comercial specific lor și nu numai lor. Problema este însă că îi acuzăm pe ei de naivitatea noastră. Vindem ca proștii monopoluri și resurse naturale, iar apoi ne plângem că ei ne jefuiesc.
    Putem spune despre ruși că au venit cu armatele peste noi și tot au luat mai mult decât puteau duce. „Jizii” au cumpărat ieftin și au vândut scump și atunci și acum pentru că au găsit proștii în reprezentanții României.
    Și acum avem arendași care ne înșeală la redevențe și nu respectă contractul pentru că exploatează lacune legislative. Nu sunt neapărat evrei ci oameni de afaceri internaționali De altfel nu există etnie pură decât în imaginația noastră naționalistă. Pe scurt dacă ne băgăm în afaceri, trimitem oameni pricepuți, cinstiți, neșantajbili pentru că am exagerat cu oportuniști găinari cărora le acordăm dreptul de a decide în locul nostru.
    Sunt oameni simpli care înțeleg că un proprietar (patron) are niște răspunderi legale, iar angajatul are niște drepturi legale pentru a echilibra balanța. Ca părere personală sistemul bancar ar trebui mai atent controlat de societate pentru că e prea puternic pentru un individ. Dacă ne plângem că ne-au înșelat, fără a verifica unde au abuzat ei și unde am greșit noi, rămânem cu plânsul.

    Încerc să vă conving că tratăm greșit problema. Evrei, talmudici, jizi, kazari, greci, chinezi, francezi, turci, olandezi pot fi majoritar oameni cinstiți. Depinde ce înțelegem prin cinstiți. Eu cred că respectă legea. Bunul simț e mai greu de definit și oricum un vânzător vinde ce nu îi mai trebuie, iar un cumpărător cumpără ce are nevoie. Ambii au niște interese pe care ar trebui să le cunoască și să le apere nu să se plângă de celălalt.

   • Dvs nu intelegeti realitatea sau va faceti ca nu intelegeti. Talmudicii nu au scopul de a face bani. Nu e vorba despre vanzari cumparari si acumulare de averi. E despre exploatarea si distrugerea popoarelor de catre niste criminali internationali. Cu criminalii si camatarii pe vremuri nu se discuta – direct spanzuratoarea. In vremurile noastre daca am fi condusi de ortodocsi – exil pe viata din teritoriul romanesc. Sa mi-i aratati pe talmudicii care spun despre semenii lor ca fac foarte mult rau, si care ne iau apararea. Aratati-mi talmudicii care nu se ghideaza in viata dupa talmud si prevederile lui antiumane si anticrestine. Repet, nu e vorba despre comert, despre bani, despre cum talmudicii isi urmaresc strict doar interesul financiar. Astea sunt povesti. Tot ce au reusit evreii in lume a fost prin minciuna, inselare, viclenie, perfidie, camata si CRIMA. Inclusiv in România. Cat e vina popoarelor ca au fost inselate si distruse de aceasta organizatie criminala mondiala…va decide Dumnezeu. Prin forta – corupere, crima, asasinat, masonerie evreii conduc statele lumii. EI pun politicieniii in functii dintre criminalii locali sau chiar criminali de-ai lor. NU PUN POPOARELE PE NIMENI IN FUNCTII. asta e o poveste de la televizor pentru prostit naivi. Cine vrea sa priceapa realitatea, sa citeasca pe blogul Ce-i cu noi? citatele din Eminescu despre Stat. Sa citeasca cartea lui Nicolae Paulescu – Spitalul, Coranul, Talmudul, Francmasoneria. Sa citeasca cartea Pentru Legionari a lui Codreanu. Si va vedea acolo ca NU este vorba despre bani, despre comert, despre acumulare de averi. Este vorba despre exploatare si distrugere + pierderea sufletului. Caci de fapt asta este rolul lor – ei sunt instrumente ale diavolului prin care popoarele sunt pacalite sa se departeze de Dumnezeu si credinta ortodoxa adevarata si sa isi piarda sufletele. Doamne, ajuta!

 2. Informațiile par destul de corecte. Expunerea e periculoasă. E greșită generalizarea etnică a unor fapte individuale. Din nefericire statul român e din ce în ce mai prost condus și permite abuzurile unor „descurcăreți”. Ca și la 1907 statul nu a intervenit în cazuri punctuale și a provocat revolte. Instigați sau nu, țăranii erau nemulțumiți de modul în care statul le apăra drepturile.
  La „hărmălaia”, zisă revoluție, din 1989, nemulțumirea a fost justificată. Reacția a fost diferită pentru că Ceaușescu supărase pe mulți. Din nefericire întreg poporul român (oricum marea majoritate) își dorea înlăturarea lui Ceaușescu. Că nesimțiții care i-au succedat nu meritau nici cea mai mică încredere, e și meritul nostru.

  • E o generalizare a unor fapte generalizate la nivel mondial de sute de ani (cel putin). Talmudicii lucreaza inca de la momentul venirii Lui Iisus Hristos impotriva crestinilor si pentru asuprirea si exploatarea popoarelor. Nu e nimic nou ce se intampla astazi si poporului nostru. Statul asa zis “român” este in realitate un stat talmudic (detinut si controlat de evrei) si antiroman. Statul merge foarte bine – in interesul celor care il detin si controleaza – adica in interesul talmudicilor. Nu e prost condus deloc. E condus foarte bine – spre binele talmudicilor si slugilor lor din masonerie si impotriva poporului român si a Bisericii Ortodoxe Române. Pana la asa zisa revolutie din 89 poporul roman a fost pacalit sa creada ca toate relele pe care le traiau erau cauzate de Ceausescu. Ceausescu nici nu stia ca poporul sufera de foame, frig etc. Talmudicii au creat o prapastie intre Ceausescu si Popor, au lichidat pe cei loiali poporului roman si lui Ceausescu, s-au folosit de oamenii lor infiltrati in diferite functii in stat, si au facut toate relele impotriva poporului roman din anii 80-90 care au culminat cu re-preluarea conducerii totale a Statului de catre talmudici. Si reintoarcerea statului impotriva poporului roman – ce traim de la 89 pana azi. Ceausescu a facut enorm pentru poporul roman, dar românii sunt in continuare pacaliti prin media talmudica sa creada ca a fost un dictator nemilos antiroman, cand de fapt este unul din marii eroi români ai tuturor timpurilor. El si grupul lui de patrioti. Dar si el a fost pacalit de talmudici, precum mai toate popoarele si conducatorii patrioti de pe glob. Cat e vina poporului roman pentru faptul ca un aparat gigantic de inselare in masa l-a pacalit si l-a cucerit spre exploatare…ramane sa decida Dumnezeu. Totusi inca existam…spre furia talmudicilor :)

   • Nu ne înțelegem pentru că privim din puncte de vedere diferite. Nu cred că la ora actuală putem vorbi de etnii pure. Din acest punct de vedere înclinarea unora către afaceri, hoții, escrocherii sau crime, poate avea o mai mare legătură cu tradițiile din familie. Am remarcat faptul că în familiile de rromi priceperea în furat, ghicit, cerșit este (priceperea) o calitate. În familiile de evrei sau greci, priceperea în afaceri (negocieri) este de dorit. De fapt khazarii au îmbrățișat religia iudaică, dar etnic aveau origini diverse. Istoria e totuși complicată, dar putem rețină că mulți „talmudici” nu au origini israeliene, iar urmași ai lor au devenit maghiari, cazaci, ruși, etc. „La sfârșitul secolului al 19-lea a apărut teoria conform căreia nucleul evreilor ashkenazi de astăzi este descendent dintr-o ipotetică diasporă evreiască khazară care a migrat spre vest din Rusia și Ucraina de astăzi”. Putem înțelege astfel de ce maghiarii, ca și evreii sunt mai uniți și mai influenți pe glob decât românii.
    Personal sunt împotriva categoriilor etnice. Pentru mine există: oameni supuși legii (cinstiți să le zicem) și hoți, escroci, tâlhari, mincinoși, criminali (nesupuși legii). Că există în fiecare teritoriu o repartiție gaussiană a onestității (cu plus și cu minus) nu mai e de contestat decât dacă ai „un singur punct de vedere”

   • Cand vezi ca la varful criminalitatii mondiale, la conducerea statelor nationale de pe glob, la originea razboaielor mondiale si a atentatelor “teroriste” din ultimele sute de ani, la conducerea “loviturilor de stat in numele pacii” in mai toate tarile de pe glob sunt evrei talmudici nu ai cum sa ignori etnia si istoria acestui popor. Abureli cu repartitie gaussiana a onestitatii prezentati altora va rog.

 3. Ura naște ură! Dacă studiem mai atent cum s-au format națiunile actuale vom înțelege că etnia pură e o raritate. De multă vreme, nu mai găsim gali, celți, etrușci, troieni, ionieni, cartaginezi, traci, daci, bizantini sau romani. Foarte puține „națiuni” actuale provin din vechii locuitori ai teritoriilor ocupate acum. Până și China are o istorie zbuciumată. A fost ocupată de mongoli și nu a fost semnalată o eliberare. Anglia nu s-a eliberat de sub cizma normandă, Italia (Roma) nu s-a eliberat de sub ocupația longobardă, etc., etc.
  Evreii, grecii, dar nu numai, au prin tradiție înclinare spre afaceri. RRomii au, tot prin tradiție, înclinare spre cerșit, furat, ghicit. Numai escrocii sau naivii pot afirma că în afaceri ambele părți câștigă. Se poate spune doar că obțin ce vor, în condiții pe care le acceptă.
  Am remarcat o anume „solidaritate etnică (lingvistică de fapt)” nu numai la evrei, ci și la rromi, maghiari și alte triburi venite dinspre răsărit. Așa am ajuns ca România să fie condamnată pentru holocaustul prin plimbarea cu trenul, iar Ungaria să nu fie condamnată pentru trimiterea în lagărele de exterminare a numeroși evrei (cel puțin din Transilvania).

  • Povesti cu “lagarele de exterminare” puteti vinde prin alta parte. Dvs spuneti ca evreii au “Traditie spre afaceri” :). Succesul lor in afaceri e obtinut prin castigarea prin forta a puterii politice si economice la nivel global si la nivel local – in fiecare stat cucerit, mai exact prin minciuna, viclenie, perfidie, si mai ales prin asasinarea bastinasilor nationalisti din fiecare popor. Asta nu este doar o “inclinare spre afaceri”, ci e crima organizata la nivel planetar.

 4. Ar fi corect să spuneți despre ce vorbim și unde vreți să ajungeți! Lagărele „de exterminare” sau „de izolare” au existat. Cei mai mulți duși acolo au fost evrei sau țigani (abia după 1990 s-au numit rromi). Conform normelor unanim acceptate acum a fost un abuz grav; motivele invocate au fost de apartenență etnică nu de făptuire a unei ilegalități.
  Poate că nici impunerea forței banului sau a puterii politice nu e corectă, dar nu e cucerire militară ca în cazul imperiilor mai vechi sau mai noi. Deci evreii s-au impus pe plan internațional prin mijloace pașnice.
  Și în opinia mea au, nativ sau prin educație, o lipsă de scrupule, dar încă nu am ajuns să admitem dictatura absolută a legii. Poate că nici legile actuale nu merită să riscăm dându-le puterea absolută.
  Când „nimeni nu va fi mai presus de lege” și în fapt, nu numai în vorbe, fiecare evreu care nu respectă drepturile celor din jur va fi pedepsit de lege. Deocamdată, cei mai mulți au bani și putere, știu cum să o păstreze și dovedesc un fel de solidaritate (nu cred că există printre cunoscătorii religiei iudaice sau limbii idiș, ebraică, etc. etnici puri). Poate fi atitudine imorală, dar nu ilegală
  In crima organizată sunt implicate mai multe religii, etnii, națiuni. Evreii nu au monopol, ba chiar acționează „legal”, pentru că, la nevoie, schimbă legea. Ne-au păcălit cu multe „învățături” economice, financiare, bancare, despre care eu am o părere proastă, dar sunt în infimă minoritate.

  • Dvs puteti sa va aparati coetnicii cat doriti dar nu pacaliti pe prea multa lume pe aici. Puterea banului si Puterea politica le-au castigat evreii prin CRIMA la nivel planetar. MILIOANE de morti directi in razboaiele mondiale pe care le-au organizat. Alte sute de milioane de morti prin vaccinurile lor. Alte miliarde de oameni suferinzi din cauza politicilor lor mondiale. Dvs ziceti ca s-au impus prin mijloace pasnice :)))). Lagare de “Exterminare” e total altceva decat lagare de “izolare”. Da, i-au izolat si au fost astfel protejati de bombardamente. Dar nu i-a exterminat nimeni in niciun lagar. Sunt carti despre minciuna cu holocaustul pt cine e interesat. Cine spune ca “in crima organizata sunt implicate mai multe religii etnii natiuni”? :))))) inventati si axiome. Crima organizata e crimă…care e organizată. Crima organizata la nivel planetar e crimă organizată la nivel planetar. Cu asta va ocupati voi talmudicii, dar stiti foarte bine. Doar goimii inca adormiti nu stiu. Oricum degeaba va chinuiti caci nu conteaza cati goimi veti pacali, exploata, subjuga, in final tot la Iisus Hristos ajungeti la judecata. Singura voastra sansa e intoarcerea la Dumnezeul adevarat, la Iisus Hristos cat inca sunteti in viata. Altfel, iadul. Doamne, ajuta!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s