Prezenta ZERO la Alegeri Parlamentare in 6 Decembrie 2020 dupa Frauda Electorala din SUA

prezenta-zero-alegeri-parlamentare-6-decembrie-2020-alegeri-sua-trump-frauda-electorala-ok

TOATA PROPAGANDA cu “alegeri democratice”,  “dreptul la vot”, “datoria de cetatean – sa votezi” etc etc etc ESTE COMPLET PRABUSITA in acest moment dupa ce s-a intamplat in SUA – “cel mai democratic stat din lume”.

Cu ocazia alegerilor electorale pentru functia de Presedinte al SUA din 3 noiembrie 2020 s-a vazut cat de putred este sistemul electoral din SUA si cum aduce mafioti in functii de conducere. Dupa un astfel de exemplu atat de graitor – s-au spart toate iluziile celor imbatati cu ideea falsa ca votul lor conteaza.

La scurt timp dupa incheierea alegerilor din SUA, Presedintele TRUMP iese si tine o conferinta de presa in care acuza FRAUDA MASIVA LA VOT si CORUPTIA SISTEMULUI ELECTORAL.

Atentie! Nu se intampla in nu stiu ce “tara bananiera” sau in Romania. Se intampla in SUA.

Iata videoclipul din 5 nov 2020 si mai jos rezumatul principalelor idei spuse de Trump:

CE SPUNE TRUMP – PRESEDINTELE STATELOR UNITE ALE AMERICII – despre alegerile din SUA:

“Daca numeri doar voturile legale, castig cu usurinta. Daca numeri si voturile ilegale – ei vor incerca sa castige fraudulos aceste alegeri.

Voturile venite tarziu au dat peste cap rezultatele de pana atunci (in care Trump castiga).

Au existat interferente colosale in alegeri din partea “Big Media, Big Money and Big Tech”.

Sondajele de opinie au prezentat in mod voit rezultate false ale intentiilor de vot inainte de alegeri pentru a descuraja votantii lui Trump (“suppression polls”). Cifrele prezentate de sondaje nu au fost eronate din greseala, ei stiau care vor fi voturile si au prezentat cifre false in mod voit pentru descurajare / “suppression” – pentru influentarea votului.

Dupa ce aveam avans ca numar de voturi si castigam lejer diferenta intre cifrele cu voturile noastre si contracandidat au inceput in mod miraculos sa se micsoreze

Observatorii nostri nu au fost lasati sa ia parte la numararea voturilor in statele conduse de democrati; observatorii au fost fortati sa stea si la 30m distanta de locul in care se numarau voturile.

Am vorbit despre votul prin corespondenta de mult timp, a distrus sistemul, este un sistem corupt care ii face pe oameni corupti chiar daca in mod natural nu sunt, pentru ca e foarte usor sa devina corupti.

Asteapta sa vada cate voturi au nevoie ca sa castige si pe urma gasesc o modalitate ca sa faca rost de aceste voturi, si reusesc.

Buletine de vot noi tot vin prin sistemul de vot prin corespondenta si in toate cazurile sunt voturi pentru Biden.

Nu vor sa avem observatori. Am obtinut in instanta sa avem observatori la numararea voturilor si ei au facut apel.

In Georgia au oprit numaratoarea pt 4 ore.

In multe state avansul nostru a scazut brusc in mod miraculos.

Incearca sa fraudeze, sa fure alegerile si nu putem lasa asta sa se intample.

In Pennsylvania au actionat in instanta sa nu avem observatori, nu vor sub nicio forma sa vada cineva cum numara voturile. Nu exista niciun motiv legitim sa blochezi accesul la numararea voturilor. Este clar ca incearca sa comita frauda, nu e nicio indoiala.

Voturi continua sa vina dupa termenul limita, dupa ziua alegerilor.

Persoanele responsabile cu numaratoarea voturilor au acoperit ferestrele cu hartie ca sa nu se vada inauntru. Observatorii au fost trimisi la distante atat de mari ca au fost nevoiti sa foloseasca binocluri pentru a vedea cate ceva din ce se intampla.

Democratii nu au crezut niciodata ca pot castiga aceste alegeri in mod corect, asa ca au folosit sistemul de vot prin corespondenta unde este o imensa coruptie si frauda. Au printat si distribuit zeci de milioane de buletine de vot fara nicio metoda de verificare. Este fara precedent in istoria Americii.

Nu se verifica eligibilitatea de a vota – oamenii pur si simplu intra si voteaza. Functionarii publici fac multe rele. Fac parte dintr-o “masinarie corupta” a democratilor despre care s-a mai scris.

In Pennsylvania sunt acceptate buletine de vot care vin si la 3 zile de la incheierea alegerilor si sunt luate in considerare fara sa se tina cont de vreo stampila a postei sau vreo alta metoda de verificare.

In Detroit functionarii duplicau buletine de vot, iar cand au fost vazuti – altii se asezau in fata observatorilor ca sa nu mai vada ce se intampla. Ferestrele camerelor in care se numara voturile au fost blocate cu carton. Observatorilor nu li s-a permis accesul.

Buletine de vot au ajuns si la 4 dimineata dupa ce algerile se incheiasera la 8 seara precedenta si nu se stie de unde au venit.

In mai multe state numaratoarea a fost tinuta pe loc timp de ore intregi pana cand au aparut noi buletine de vot prin corespondenta – toate in favoarea democratilor.

Il provoc pe Biden si pe democrati sa ceara numararea doar a voturilor legale, nu si a voturilor ilegale venite dupa ziua alegerilor.

Cred ca vom castiga alegerilor, vor fi foarte multe procese pornite in justitie. Exista atat de multe dovezi si se va ajunge poate chiar si la Curtea Suprema, vom vedea, pentru ca nu putem avea niste alegeri furate in acest hal.

Am vorbit despre acest pericol de multe luni, am zis ca votul prin corespondenta va fi un dezastru.

Zi de zi auzim noi marturisiri “de groaza” despre cele intamplate si nu putem lasa sa se intample asta Statelor Unite ale Americii. Nu putem sa fim umiliti lasand ca asa ceva sa se intample.

Au fost foarte multe inselaciuni si nu putem lasa asa ceva sa se intample in tara noastra. ”

Acestea toate au fost lucruri spuse de PRESEDINTELE SUA – DONALD TRUMP in conferinta de presa oficiala.

Spune Adevarul sau Minte Trump? NICI NU CONTEAZA! Vezi mai jos de ce.

IN ORICE VARIANTA – ESTE CLAR CA SISTEMUL ELECTORAL ADUCE MAFIOTI IN FUNCTIILE DE CONDUCERE ALE STATULUI

Avem 2 candidati – Trump si Biden.

Trump spune ca s-au fraudat la greu alegerile de catre tabara lui Biden in folosul lui Biden. Nu conteaza daca Trump minte sau spune adevarul ca sa ne dam seama ca Biden este un mafiot, din lipsa de reactie a lui Biden pentru a clarifica situatia. Daca Biden ar fi de buna credinta, atunci ar fi trebuit sa iasa cu tot partidul si sa se agite sa spulbere toate minciunile lui Trump, sa demonstreze ca alegerile s-au desfasurat corect, impecabil. NU au facut asa ceva. Deci indiferent daca Trump minte sau nu, lipsa de reactie a taberei Biden pentru aflarea si apararea adevarului cu privire la desfasurarea alegerilor demonstreaza ca tabara Biden este putreda (=sunt mafioti).

Deci avem Biden si tabara lui = MAFIOTI. Iata cum “cel mai democratic” stat din lume – SUA – are un sistem electoral care permite unor mafioti sa ajunga in batalia finala pentru functia de Presedinte al SUA. Deci iata dovada ca Sistemul Electoral din SUA este putred, corupt, antiamerican, antiuman, in favoarea mafiotilor.

Acum sa luam varianta in care Trump minte. Daca Trump ii minte in fata pe cei peste 320 de milioane de americani – iata dovada ca sistemul electoral permite unui infractor mincinos inselator sa ajunga si sa ocupe functia de Presedinte al SUA pentru 4 ani, si apoi sa mai candideze inca o data si sa ajunga in batalia finala pentru un nou mandat de Presedinte al SUA. Deci iata inca o dovada ca Sistemul Electoral din SUA (“cel mai democratic stat din lume”) este putred, corupt, antiamerican, antiuman, in favoarea mafiotilor.

Acum sa luam varianta in care Trump spune adevarul. Avem un presedinte in functie al SUA (“cel mai democratic stat din lume”) care spune ca ALEGERILE S-AU FRAUDAT MASIV. Deci iata inca o dovada ca Sistemul Electoral din SUA este putred, corupt, antiamerican, antiuman, in favoarea mafiotilor.

In oricare varianta, dupa ce s-a intamplat la aceste alegeri in SUA, dupa discursul lui Trump si dupa lipsa de reactie a lui Biden in aflarea adevarului – se demonstreaza clar ca Sistemul Electoral din SUA (“cel mai democratic stat din lume”) este putred, corupt, antiamerican, antiuman, in favoarea mafiotilor.

DACA IN SUA (“cel mai democratic stat din lume”) SISTEMUL ELECTORAL ESTE PUTRED, CORUPT, FRAUDAT MASIV, ANTIAMERICAN, ANTIUMAN, IN FAVOAREA MAFIOTILOR, CUM PUTETI SA CREDETI CA IN ROMANIA AM AVEA PARTE DE UN SISTEM ELECTORAL CORECT, IN FAVOAREA POPORULUI ROMÂN?

IN SUA AVEM DE-A FACE CU “CEL MAI DEMOCRATIC STAT DIN LUME” SI IATA CA ACUM STIM CA ACOLO ESTE FOLOSIT UN SISTEM ELECTORAL PUTRED, CORUPT, FRAUDAT MASIV, ANTIAMERICAN, ANTIUMAN, IN FAVOAREA MAFIOTILOR, UN SISTEM CARE ADUCE MAFIOTI IN FUNCTIILE DE CONDUCERE DIN STAT.

IN ROMÂNIA AVEM DE-A FACE CU UNUL DINTRE CELE MAI CORUPTE STATE DIN LUME – ESTE EVIDENT CA SI AICI ESTE FOLOSIT UN SISTEM ELECTORAL PUTRED, CORUPT, FRAUDAT MASIV, ANTIROMÂNESC, ANTIUMAN, IN FAVOAREA MAFIOTILOR, UN SISTEM CARE ADUCE MAFIOTI IN FUNCTIILE DE CONDUCERE DIN STAT. De ce ai participa la asa ceva?

Dupa cele intamplate la aceste alegeri din SUA, NICIUN ROMÂN INTREG LA CAP NU MAI ARE CE CAUTA SA MEARGA LA VOT. VOTUL SE FRAUDEAZA! Sistemele electorale NU aduc niciun beneficiu popoarelor. ACUM MAI MULT DECAT ORICAND E LIMPEDE ACEST LUCRU PENTRU TOATA LUMEA. DE CE TE-AI DUCE SA IEI PARTE LA O ASTFEL DE MASCARADA? IN SUA SE FRAUDEAZA SI E UN SISTEM ELECTORAL CORUPT. Cat de pacalit sa fii sa crezi ca in Romania alegerile se desfasoara corect, in interesul poporului român?

Din acest moment NU mai exista nicio posibila motivatie sau explicatie pentru care un român sa se prezinte la vot.

TOATA PROPAGANDA cu “alegeri democratice”,  “dreptul la vot”, “datoria de cetatean – sa votezi” etc etc etc ESTE COMPLET PRABUSITA in acest moment dupa ce s-au vazut clar dezastrul de sistem electoral si acuzele de frauda masiva din SUA – “cel mai democratic stat din lume”, venind de la INSUSI PRESEDINTELE SUA.

De aceea, sa ne bucuram cu totii ca vom avea in sfarsit PREZENTA ZERO la alegerile parlamentare care urmeaza in Romania, alegeri organizate de mafiotii anticrestini si antiromani in 6 decembrie 2020.

Singurii pacaliti care se vor mai duce la vot sunt cei la care pur si simplu nu ajunge informatia ca PANA SI IN SUA – CEL MAI DEMOCRATIC STAT DIN LUME – ALEGERILE S-AU FRAUDAT LA GREU si SISTEMUL ELECTORAL AJUTA MAFIOTII SA AJUNGA IN FUNCTIILE DE CONDUCERE ALE STATULUI. Daca toata lumea ar cunoaste aceste lucruri, toti si-ar da seama ca in Romania nu are cum sa fie mai bine din acest punct de vedere, si deci NIMENI nu s-ar mai duce la vot.

Pe langa comparatia cu alegerile din SUA, exista desigur nenumarate dovezi de fraudare a alegerilor in Romania ultimilor 30 de ani, care arata ca votul se fraudeaza, si ca e o greseala sa te lasi pacalit sa participi la aceasta mascarada.

Prezenta la vot e singurul lucru care ii intereseaza pe mafioti. Oricum pe buletinele de vot nu au cum sa ajunga cei mai buni patrioti romani, ci ajung partidele si oamenii sistemului. Tu esti chemat doar sa te minti ca iti alegi singur calaul de maine, si sa girezi prin semnatura ta intregul sistem electoral si statal mafiot. SEMNATURA TA LA ALEGERI DA LEGITIMITATE MAFIOTILOR care vor fi desemnati castigatori, indiferent daca iti anulezi votul si indiferent cu cine sau ce ai stampilat tu in cabina de vot.

Singura solutie pentru români este sa condamne acest sistem electoral corupt care plaseaza infractori in functiile din stat si SA NU IA PARTE la aceasta pacaleala.

Doamne, ajuta!

Emilian, ceicunoi.wordpress.com, 12 nov 2020.

__________________

BONUS – EXEMPLU DE FRAUDARE ELECTRONICA PRIN SOFTURILE FOLOSITE LA ALEGERI IN SUA – LIVE LA TV:

3 responses to “Prezenta ZERO la Alegeri Parlamentare in 6 Decembrie 2020 dupa Frauda Electorala din SUA

 1. DE CE lumea o se se duca totusi la vot, desii ai 100% dreptate.
  DE CE este acel ceva care Dumnezeu ni la dat tuturor. DE CE este pavaza, prudenta, interpretare a lucrurilor, situatiilor, faptelor lumii ce ne inconjoara ca sa stim cum sa ne raportam le ele si sa luam cea mai buna decizie pentru noi si cei cei pentru care suntem responabili – famile/neam. Buna decizie nu inseamana a-ti fie tie bine indiferent ce, o buna decizie inseamna o decizie corecta, justa in buna armonie cu constiinta ta, constiinta ce este chipul lui Dumnezeu in om.
  Cel rau insa stie si el asta. A avut timp mii de ani sa ne studieze si a adunat experienta cu experienta pentru a perfectiona inselarea omului si a o face aproape insesizabila.
  Tot el mai stie ca omul in simplitatea lui nu crede ca altineva i-ar vrea raul. Asa este construit omul, sa fie increzator, are prezumtia de nevinovatie fata de celalat, si este bine asa pana la un punct. Iar punctul acela este cand lucrurile incep sa se departeze de “nevinovatie”. Atunci apare inevitabil intrebarea “DE CE”. Ei bine, pentru asta este pregatita de tatal miciunii ce altceva decat Varianta Minciunii Oficiale. Indiferent ce slugile raului stau lipite pe Varianta Minciunii Oficiale. Se repeta la infinit prin media de masa aceeasi VMO. DE CE totusi lumea consuma media de masa. Pentru ca este un drog gratuit. Frecventale si undele mass media ii dau o stare de “bine” si de hipnoza(nu detaliez Dl. Virgiliu Gheorghe a scris niste carti f. bune pe acesta tema). In acesta transa el primeste Varianta Minciunii Oficiale ca adevar. Asta pe de o parte, adica pentru o parte din populatie, sa le spunem oameni simpli. Pe de alta parte mai sunt cei care au ceva probleme cu raspunsul VMO – oamenii ceva mai “complicati”. Sunt destul de multi si nr. lor creste zi de zi pentru ca minciuna in care traim este din ce in ce mai mare. Totusi ei accepta VMO pentru ca acesta varianta le permite sa nu faca nimic, pe principiul “dormi linistit VMO se ocupa pentru binele tau de tot” . Se fac ca nu aud vocea constiintei si se mint ca este in regula asa, ca doar este oficial nu-i asa, si cine este el sa puna la indoiala deciazia , “autoritatilor”, “expertilor”, “personalitatilor” etc. Ba mai mult decat atat, printre ei sunt unii care, pentru a-si pastra “linistea interioara” si sa nu ajunga intr-un conflict interior ajung sa fie aliati ai acestei VMO. A raspunde corect(pe cat posibil) la intrebarea DE CE implica anagajament in lupta cu niste forte puternice ce foarte putini sunt dispusi sa o faca. Asta este si scopul raului, ca oamenii sa nu lupte, sa se declare invinsi chiar inainte de a incepe lupta.
  Este adevarat ca omul singur cat de puernic, curajos, inteligent ar fi nu are nici o sansa in fata acestor forte pamantesi sutinute pe deasupra si duhuri rele insa omul ce cere ajutorul lui Dumnezeu si se lasa in voia lui devenind unelata Sa este de nebiruit.
  ” Daca Iisus Domnul este cu noi cine poate fi impotriva nostra”.

  • De acord cu totul. Vorbim de DROG-TV – e o dependenta de intoxicarea mentala si informationala a mafiotilor de care putini se pot desprinde. Si da, nepunerea la indoiala a VMO e si din ce spui tu, ca sa nu fie nevoiti sa faca ceva diferit si sa nu aiba procese de constiinta / vinovatie (disonanta cognitiva). Dar pe langa disonanta cognitiva, DROG TV, pacaleala mediatica etc, principalul motiv pentru care oamenii nu cred in alta varianta decat propaganda oficiala este ce ai zis si tu, si anume ca oamenii pur si simplu NU POT CREDE CA EXISTA ASA CEVA PE PLANETA PAMANT – ca exista o organizatie criminala internationala, ca exista minciuna planetara organizata de sute de ani continuu. Este peste capacitatea omului simplu de buna credinta sa accepte ca asa ceva ar exista. Pentru ca el crede ca toti oamenii sunt ca el – de buna credinta si incapabili sa faca asa ceva.

   O explicatie detaliata despre acest fenomen am gasit aici:

   Românii au, în masă, un caracter genetic de statornici în parametrii extremi: un caracter paşnic și tolerant, iubitori de oameni, de viaţă, sunt absolut incapabili să ucidă, nu din slăbiciune ci din tărie de caracter, ei fiind răbdători și dârji. Când li se face un rău, preferă să sufere şi să se restrângă, decât să iasă la bătaie şi să-şi ucidă adversarii.

   În lupta aceasta pe viaţă şi pe moarte, la propriu, prădătorii absoluţi au găsit soluţia optimă pentru a exploata: asasinarea statornicilor care le stau în cale sau a prădătorilor care nu execută prompt crimele cerute sau divulgă planurile de exploatare. În situaţia în care ei ucid cu voluptate şi noi nu putem ucide, pe termen scurt şi mediu, în acești 300 de ani am fost în dezavantaj și efectul se vede pregnant.

   Românii sunt creduli, în extrem. Credulitatea este atributul de caracter al omului pe nivelul cel mai înalt de creştere spirituală şi umană. Credulitatea este rezultata din adâncă înţelepciune care spune ca viaţa umană este cu atât mai frumoasă şi echitabilă cu cât încrederea între oameni este mai mare, întrucât încrederea conduce la consolidarea relaţiilor necondiţionale şi de aici rezultă starea de siguranţă generalizată în societate și o armonie deplină.

   Societatea omului superior este aceea în care oamenii au incredere totală în toți ceilalți oameni. Opusul este valabil: societatea omului inferior este aceea în care oamenii sunt suspicioși și nu au încredere în ceilalți, ca animalele în junglă.

   Neîncrederea este atributul animalelor, care sunt în continuă frică de a nu fi ţinta unor prădători. În societate, neîncrederea provine şi din starea de profundă nesiguranţă ca efect al competitivității cu concurența şi singurătatea rezultată din conflicte. Prădătorul uman e un om cu abilităţi umane şi scopuri animalice. El este omul cu vocaţie infracţională. Peste un anume nivel de inteligență va căuta să se organizeze pentru a-şi asigura imunitate juridică, pentru a eluda vigilența sistemului juridic. Este cazul evreilor și auneltelor acestora: masonii. Scopul acestora este de a paraliza sistemul juridic prin utilizarea relaţiilor condiţionale între evrei, între evrei și masoni și între masoni şi a secretizării acestor relații.
   Prădătorii umani adunaţi în masonerie şi stapânii lor utilizează încrederea ca mijloc de înşelăciune la nivelul întregului Popor Roman. În fapt, atributul suprem de caracter al încrederii este utilizat împotriva noastră pentru a ne distruge şi a ne înrobi.

   Un proverb strămoşesc adevărat spune: „Să te fereşti de furia celui răbdător!”. Cu certitudine Neamul Românesc va avea o reacţie, mai zdravăna decât toate celelalte Neamuri, aşa cum a arătat şi în trecut, la acest abuz la scara istorică. Dar când şi cum… rămâne încă o enigmă. https://www.justitiarul.ro/conducerea-evreiasca-masoneria-si-victima-lorneamul-romanesc/

   Doamne, ajuta!

 2. Intrebare : daca prezenta la votul din 6 Decembrie va fi formata doar din activele d e partid si…sustinatorii colaterali atunci , la o prezenta atat de scazuta nu cumva vor castiga acei escroci politicianisti care si-au mobilizat mai bine fortzele adica…n-ar fi posibil ca-n locul lui Tanda s a vine Manda ? Fireste ca intreabrea este deja retorica daca pana si-n USA { PATRIA DEMOCRATIEI ” AUTENTICE ” } , procesul electoral s-a dovedit a fi fraudat , cel putzin pe moment ??? P.S. Fireste eu , in ziua alegerilor { si asta d e vreo douazeci si mai bine d e ani } voi avea de predat niste lectii de sex { in sensul ca le dau o mare MU.E la toti } deci , firesc nu voi putea participa la scrutin .

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s