De 30 de Ani Sistemul Electoral NU a adus Niciun Beneficiu Poporului Român

vrem-sa-votam-sistemul-electoral-nu-a-adus-niciun-beneficiu-poporului-roman

Esti intr-un Showroom Auto si reprezentatul de Vanzari incearca sa te convinga sa cumperi una dintre masinile expuse acolo, de la Producatorul de Masini X.Sunt doar masini NOI.

Cumperi una dintre masini si pleci cu ea acasa. N-ai niciun motiv sa crezi ca masina are vreo problema sau vreo piesa stricata.

Reprezentantul de vanzari n-are niciun motiv sa-ti vanda o masina noua cu o piesa stricata sau care merge prost.

Producatorul masinilor respective n-are niciun motiv sa iti vanda o masina care nu merge bine, sau cu vreo piesa stricata.

DIN CAUZA COMPLEXITATII CONSTRUCTIEI UNUI AUTOTURISM, si a lipsei tale de cunostinte cu privire la constructia unui autoturism, ORICUM N-AI AVEA NICIO SANSA SE IDENTIFICI VIZUAL O PIESA STRICATA SAU CARE NU VA MERGE CUM TREBUIE.

Asa ca IEI MASINA PE INCREDERE ca cei care ti-o vand n-au niciun interes sa fie stricata.

Ajungi cu masina acasa, totul bine si frumos, toata lumea fericita.

Producatorul de masini ti-a vandut o masina in stare buna de functionare, fara piese stricate, si a primit banii ceruti.

Vanzatorul de masini ti-a promovat si vandut o masina in stare buna de functionare, fara piese stricate, si a primit comisionul sau salariul cuvenit.

Tu te-ai ales cu o masina noua care merge bine, fara piese stricate, exact ce ti-ai dorit.

Sa comparam aceasta situatie descrisa mai sus cu SISTEMUL DE VOT:

Esti chemat la vot din toate partile – ti se promite ca faci un bine societatii – ti se vinde ideea ca aceea este solutia pentru problemele noastre.

Esti chemat la vot de Producatorul Sistemului Electoral – Oculta Mondiala (sa presupunem ca ar fi români, dar nu sunt).

Esti chemat la vot de Vanzatorii Sistemului Electoral – Politicienii (sa presupunem ca ar fi români, dar multi nu sunt).

Esti chemat la vot de Promotorii Sistemului Electoral – Mass media, Jurnalisti, Moderatori TV, Stiristi, Actori, Vedete, Afaceristi etc etc etc (sa presupunem ca ar fi români, dar in realitate nu sunt).

Toti te cheama la VOT sa-ti vanda ideea ca participarea la vot este ceva benefic pentru tine, pentru familia ta, pentru poporul tau.

TOTI ITI CER SA AI INCREDERE IN EI CA SISTEMUL ELECTORAL ESTE FARA “PIESE STRICATE”, CA ESTE BINE PUS LA PUNCT, MERGE BINE, FARA PROBLEME, E ONEST SI CORECT.

Toti iti spun ca Sistemul Electoral iti ofera cea mai buna solutie pentru ca poporul sa-si aleaga reprezentantii sai, pe cei mai buni dintre cei mai buni si astfel poporul sa o duca mai bine.

Iar TU, alegatorul, chiar ii crezi pe cuvant si te duci la vot, crezand ca sunt niste români care organizeaza alegerile si care te cheama la vot, in interesul poporului român. Realitatea insa este alta.

Daca in realitate Sistemul Electoral NU este creat, gestionat si promovat de români, ci de străini antiromâni? Daca in realitate sistemul electoral are vreo “piesa stricata” si nu merge cum ar trebui? La fel ca in cazul masinii, daca TU nu intelegi constructia masinii si nu poti repera o piesa stricata doar uitandu-te la masina, nu inseamna obligatoriu ca nu exista nicio piesa stricata, ci doar ca tu nu o poti “vedea” si esti obligat sa mergi pe incredere. La fel si la Sistemul Electoral – daca nu poti intelege mecanismele din spate si cum functioneaza, iti este greu sa reperezi “piesele stricate”, si ai impresia ca nu exista.

In cazul producatorilor de masini noi si vanzatorilor de masini noi nu exista vreun interes sa-ti dea o masina noua cu o piesa stricata.

Insa in cazul Sistemului Electoral, exista vreun interes ca sistemul sa aiba “piese stricate”, adica sa nu mearga cum ar trebui, adica sa fie folosit intr-un alt fel decat este promovat, adica SA POATA FI FRAUDAT? Bineinteles ca exista acest interes!

Simplul fapt ca tu nu vezi sau nu pricepi cum se fraudeaza, nu inseamna ca sistemul electoral merge cum ar trebui. Ci doar ca tu nu te-ai prins inca de cum functioneaza in realitate si care este scopul lui real.

De-a lungul ultimilor 30 de ani de alegeri peste alegeri la 4 sau 5 ani, au aparut nenumarate exemple de “piese stricate” ale Sistemului Electoral, de exemple de fraudare a procesului de vot. Faptul ca sistemul este fraudat este deja dovedit si CLAR. Fraudarea lui are loc de la momentul inscrierii candidatilor pe liste pana la numararea voturilor. (vezi de exemplu o dovada la alegerile europarlamentare 2019 aici: https://ceicunoi.wordpress.com/2020/09/27/dovada-ca-alegerile-se-fraudeaza-de-ce-sa-mai-mergi-la-vot/)

Dar chiar si daca NU VEZI sau nu stii sau nu pricepi cum se fraudeaza sistemul exact, POTI VEDEA REZULTATELE SISTEMULUI ELECTORAL. Oricine poate vedea rezultatele.

In cazul masinii noi cumparate – ai vazut imediat rezultatul – ai mers cu ea acasa, ai folosit-o, merge bine, e totul in regula.

In cazul Sistemului Electoral SE VAD DE ASEMENEA REZULTATELE: de 30 de ani din 1989 pana in prezent 2020 – indiferent cate alegeri au fost si cu cine ai votat – NE ESTE DIN CE IN CE MAI RAU ca popor. Indiferent cine a fost votat mai mult si cine a castigat alegerile, NE ESTE DIN CE IN CE MAI RAU. Indiferent care partide politice sau forte politice sau tehnocrati sau de stanga sau de dreapta sau combinati s-au rotit prin functiile de conducere din stat, NOU NE ESTE DIN CE IN CE MAI RAU. Macar acest lucru ar trebui sa fie clar si vizibil pentru toti locuitorii Romaniei.

ASTA DEMONSTREAZA CA:
1. Sistemul Electoral ESTE STRICAT, NU aduce ce promite! Promite oameni noi in functii de conducere care sa asigure un trai mai bun pentru popor, dar in realitate o ducem din ce in ce mai rau si drepturile ne sunt din ce in ce mai restranse.
2. Sistemul Electoral NU reprezinta o solutie pentru rezolvarea problemelor noastre ca popor.

Indiferent cine crezi tu ca sunt Producatorii si Administratorii reali ai Sistemului Electoral, indiferent cat de onesti ii crezi tu pe Vanzatorii si Promotorii Sistemului Electoral, indiferent cat de corect organizat crezi tu ca este Sistemul Electoral, CELE MAI IMPORTANTE SUNT REZULTATELE SISTEMULUI ELECTORAL.

Iar realitatea este ca Sistemul Electoral NU aduce niciun rezultat benefic pentru poporul roman. Sistemul electoral NU aduce in realitate NICIUN BENEFICIU pentru poporul roman. O ducem din ce in ce mai rau, suntem exploatati din ce in ce mai rau, si avem drepturi din ce in ce mai putine.

CONCLUZIA ESTE SIMPLA SI CLARA pentru oricine:

DE 30 DE ANI SISTEMUL ELECTORAL NU A ADUS NICIUN BENEFICIU POPORULUI ROMÂN.

Dar nu doar ca nu a adus nimic bun, dar aduce foarte mult rau. Sistemul Electoral mentine vie in capul oamenilor iluzia ca ei aleg conducatorii tarii. Acest lucru este complet fals. Nu alege poporul nimic. Asta e doar o iluzie pentru naivi si inselatii de mass media. Conducatorii reali sunt in spate. Politicienii de pe buletinele de vot si din functii sunt doar sclavi obedienti, marionete in mana conducatorilor reali din umbra. Detalii si in Protocoale.

In plus, prin faptul ca românii se prezinta la vot cu milioanele ii ajuta pe mafioti sa acuze tot timpul (in mass media si peste tot) pe poporul român de toate relele pe care le fac politicienii ajunsi in functii: “Păi ce, nu voi i-ați votat?”

Deci iata ca Sistemul Electoral nu aduce nimic bun pentru noi, dar aduce si mult rau.

Si atunci de ce ne mai lasam pacaliti sa participam la vot sau sa credem ca aceasta ar fi solutia pentru problemele noastre?

………….

Emilian, 29 sept 2020, ceicunoi.wordpress.com

4 responses to “De 30 de Ani Sistemul Electoral NU a adus Niciun Beneficiu Poporului Român

  1. „…in realitate Sistemul Electoral NU este creat, gestionat si promovat de români, ci de străini antiromâni”, (acum antiumani), aceasta este o realitate, să nu mai speculăm cu; „dacă”. La o populaţie de 19 milioane de locuitori, să aibă drept de vot aproape tot 19 milioane; asta este prostire pe faţă, nu este voba despre naivitate ci despre ego-ul prostiei şi aşa ceva nu ai cum lămuri, orice explicaţie se va lovi de umbra acelui ego ce a acaparat credinţa acelei persoane; că ea, votul ei este important, dar în fapt acceptă prin vot doar starea de sclav. Da un articol dureros de real, dar care nu poate fi ingurgitat de masele mari de oameni.

  2. ” Daca votul vostru ar putea schimba ceva atunci …pana si acest drept v-ar fi interzis ” . Aceste cuvinte apartin lui Mark Twain si-s spuse pe la 1900 toamna adica…cam cum este acum . Daca in peste 120 de ani n-am invatat nimic din aceste cuvinte atunci , abia atunci , putem spune c a , ne meritam soarta . Inainte sa uit : sistemul electoral aduce bine doar celor ce fac parte din acel sistem !

  3. Daca multi stiti ce urmeaza si ca suntem.pacaliti de 30 de ani,de ce nu face nimeni nimic?Nu suntem toti in aceeasi oala?Nu-i pasa.nimanui de popor,?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s