Ion Iliescu a Castigat din nou Alegerile! Rezultat Alegeri Prezidentiale 2019

rezultat-alegeri-prezidentiale-noiembrie-2019-ion-iliescu-presedinte-blog-ceicunoi-ok

Din 1990 pana azi poporul român este pacalit continuu prin Radio si TV de catre Mafia Internationala Evreiasca sa iasa la vot si sa-l voteze pe Ion Iliescu – sclavul mafiei internationale. Cine nu cunoaste de existenta Mafiei Internationale sa citeasca macar detaliile din aceasta carte (CLICK!) scrisa de patriotul român Nicolae Paulescu.

In 1990 vreo 12 milioane de români au fost pacaliti prin Radio si TV ca Ion Iliescu este salvarea României si au mers la vot si au pus stampila pe el. La scurt timp s-a vazut ce mega teapa a fost Ion Iliescu, sclavul mafiei internationale.

De atunci si pana astazi, in ultimii 30 de ani, milioane de români sunt pacaliti la fiecare alegeri sa mearga la vot si sa puna stampila pe un alt Ion Iliescu al mafiei internationale, si sa-si ia astfel teapa de fiecare data.

In 1992 milioane de români au fost pacaliti prin Radio si TV sa il voteze pe acelasi Ion Iliescu, sluga mafiei internationale.

In 1996 milioane de români au fost pacaliti prin Radio si TV sa il voteze pe un alt Ion Iliescu al mafiei internationale – Emil Constantinescu.

Dupa ce si-au luat teapa si cu Emil Constantinescu, milioane de români au insistat sa mearga iar la vot si sa-si mai ia o data teapa cu Ion Iliescu. Astfel, in 2000, dupa 3 alegeri prezidentiale in care si-au luat teapa, milioane de români au fost pacaliti din nou prin Radio si TV sa mearga la vot si sa il voteze pe, culmea, acelasi Ion Iliescu al mafiei internationale :-))))). Nu-i superb?

In 2004 si 2009 milioane de români au fost pacaliti prin Radio, TV si Siteurile de Stiri (evreiesti) sa il voteze pe un alt Ion Iliescu sclav al mafiei internationale – Traian Basescu, care s-a dovedit si el cu varf si indesat o alta foarte buna sluga antiromânească.

Totusi, aceste țepe continue n-au fost suficiente ca oamenii sa inteleaga ca mersul la vot e cea mai mare teapa, asa ca in 2014 milioane de români au fost din nou pacaliti tot prin Radio, TV si Siteurile de Stiri sa mearga la vot si sa il voteze pe un alt Ion Iliescu al mafiei internationale – Klaus Iohannis.

Dupa atatea tururi de scrutin in care românii si-au luat teapa de fiecare data cand s-au lasat pacaliti sa mearga la vot, ai zice ca s-au mai trezit la realitate si nu se mai duc la vot. Din pacate in continuare milioane de români se imbata cu iluzia ca decid ei ceva prin vot (ce gluma buna). Astfel, milioane de români s-au dus din nou in noiembrie 2019 sa-si ia Teapa cu Votul si sa voteze tot un Ion Iliescu sluga a mafiei internationale – Klaus Iohannis sau Dancila sau care or vrea evreii sa joace rolul de Presedintele României pe urmatorii 5 ani.

Avem milioane de români care isi iau teapa in continuu si ei chiar cred ca fac ceva bun pentru tara prin mersul la vot. Felicitari celor care s-au prins ca e teapa si nu se duc la vot.

Sa observam macar un singur lucru: Forta Gigantica pe care o are presa evreiasca in a-i pacali pe români, cu privire la aceeasi chestiune punctuala – Votul – timp de zeci de ani la rand. Forta Gigantica de a introduce Iluzii, Minciuni, Convingeri complet False despre realitate in mintea oamenilor prin Radio, TV si Site-urile de stiri, reusind astfel sa ii pacaleasca pe români sa actioneze in avantajul mafiei antiromânesti.

Cei mai pacaliti sunt cei care cred ca ei nu sunt pacaliti daca se uita la TV. Din pacate oricine se expune la programele lor este intoxicat, indiferent cat de inteligent ar fi. Experienta lor in inselare prin programe audio-video e de vreo 100 de ani de cand au inventat televizorul si au monopol pe el. Noi cata experienta avem in a ne apara creierul de inselarile lor perfide, viclene, bine ascunse si premeditate?

Românii care au inteles a cui e presa si cu ce se ocupa ea, NU SE EXPUN PROGRAMELOR RADIO SI TV, aceasta fiind singura solutie pentru a-si pastra mintea cat mai putin intoxicata informational. Restul se duc la vot precum niste turme de oi, manati acolo de fiecare data de catre televiziuni, in ultimii 30 de ani, continuu.

Iata cum DE FIECARE DATA IESE TOT UN ION ILIESCU PRESEDINTE – sclav la straini antiromâni, iar românii sunt pacaliti sa se duca sa semneze si sa dea girul lor pentru toate aceste planuri si actiuni antiromânesti, la fiecare scrutin electoral.

Stim de peste 80 de ani despre presa evreiasca din România, de la patrioti români:

“Presa aceasta atacă ideea religioasă la români, slăbindu-le astfel rezistenţa morală şi rupându-le contactul cu Dumnezeu.

Presa aceasta împrăştie teorii antinaţionale, slăbindu-le credinţa în naţiune şi rupându-i de pământul ţării, de dragostea pentru el, pământ care în toate timpurile a fost îndemn la luptă şi sacrificiu.

Presa aceasta prezintă fals interesele noastre româneşti, dezorientând şi îndreptând pe români pe linii opuse intereselor naţionale…

Presa aceasta înalţă mediocrităţile şi oamenii capabili de corupţie pentru ca străinul să-şi poată satisface interesele lui şi coboară valorile morale care nu se vor preta a face servicii iudaismului şi intereselor acestuia.

Presa aceasta otrăveşte sufletul neamului, dând zilnic şi sistematic publicitate crimelor senzaţionale, legăturilor imorale, avorturilor, aventurilor.

Presa aceasta omoară adevărul şi slujeşte minciuna cu perseverenţă diabolică, întrebuinţează calomnia ca armă de distrugere a luptătorilor români.”

De acum 80 de ani tehnicile de inselare prin mass media ale mafiotilor s-au supraspecializat si perfectionat, eficienta programelor audio-video fiind astazi uluitoare asupra miliardelor de oameni de pe planeta care se expun, cu totii fiind pacaliti continuu de aceeasi mafie internationala – grupare de crima organizata la nivel planetar.

Cine nu pricepe – Doamne, ajuta-l!
Cine pricepe – sa-si mentina mintea curata prin NEEXPUNERE in special la Radio, TV si Filme – cele mai eficiente canale de intoxicare informationala.

Doamne, ajuta!

Emilian, 10 noiembrie 2019, ceicunoi.wordpress.com.

2 responses to “Ion Iliescu a Castigat din nou Alegerile! Rezultat Alegeri Prezidentiale 2019

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s