Blogul Ce-i cu noi? blocat pe FB si pe Google

blog-ceicunoi-blocat-pe-facebook-pagina-facebook-ceicunoi-blocata-afisari-reduse-pe-google

In lunile Iunie-Iulie 2019 am fost blocat pt 30 zile pe FB in urma a 2 postari mai “incisive” foarte distribuite, si anume postarea despre Presa care Ataca BOR si pe Patriarhul Daniel dar il pupa in fund pe Papa, si cea despre realitatea Marsurilor Gay vs cum le prezinta Google. Aceste 2 postari au avut in jur de 400 de shares pe fb si la scurt timp dupa asta a venit blocarea pe FB. Puteti vedea cele 2 postari mai jos:

LINK PAPA BLOG: https://ceicunoi.wordpress.com/2019/06/03/presa-din-romania-de-ce-il-sustine-pe-papa-si-catolicismul-dar-ataca-biserica-ortodoxa-si-pe-patriarh

LINK PAPA FB: https://www.facebook.com/406909926043257/photos/a.432536796813903/2383634655037431/?type=3&theater

LINK GAY Parade Google FB: https://www.facebook.com/406909926043257/photos/a.432536796813903/2385364514864445/?type=3&theater

Pt a justifica blocarea pe FB, agentii mafioti care gestioneaza FB s-au luat in cazul meu de 3 postari mai vechi, pe care le puteti vedea in imagini mai jos si le puteti citi in link-urile de mai jos.

https://ceicunoi.wordpress.com/2018/01/29/adevarul-despre-ceausescu-de-ce-se-ascunde/

Baietii sunt fete si fetele baieti: facebook.com/jurnaldereferendum/videos/624664931316654/

https://stefanbolocan.wordpress.com/2013/03/13/planurile-iudaismului-fata-de-pamintul-si-neamul-romanesc/

Stim foarte bine ca Facebook este un instrument al mafiei internationale folosit impotriva popoarelor lumii prin extragere, stocare si folosire de informatii diverse de la populatie, prin blocarea comunicarii adevarului, prin blocarea prezentei online a oamenilor care spun adevarul, prin blocarea paginilor fb si a mesajelor care dau in vileag actiunile mafiei internationale. Motivele oferite de FB pt blocarea sau chiar stergerea conturilor de FB care “deranjeaza” sistemul prin prezentarea adevarului sunt dintre cele mai diverse, stupide, nonsensice, mincinoase, vagi. Se iau de comentarii vechi, de postari vechi de ani de zile, arunca ceva la nimereala ca motiv ca “ai incalcat standardele FB” si te blocheaza, iti sterge postarea, comentariu sau contul FB. Nu ne putem astepta oricum la altceva din partea unui instrument al unor criminali, decat la nedreptate si lupta impotriva adevarului.

Multi oameni care inteleg fenomenul si cunosc ce este FB, cine il detine, cum il foloseste si cu ce scopuri, aleg sa se rupa complet de FB. Utilitatea FB pana in prezent pt cauza patriotica romaneasca a fost ca puteai transmite un mesaj util / relevant catre multi oameni, intr-un timp scurt si facil. De asemenea, puteai tine legatura prin FB cu diversi oameni de calitate din diverse colturi ale lumii. Din pacate in ultimii ani aceste elemente valorificate de patrioti in scopuri patriotice NU MAI SUNT VALABILE PE FB. Cenzura pe FB a ajuns la cote foarte ridicate, incat NU mai poti distribui informatie / adevar si nu mai poti tine legatura cu alti oameni, intrucat paginile, postarile, comentariile, conturile care deranjeaza SUNT STERSE sau blocate constant.

De aceea, solutia inteleapta pare a fi RUPEREA COMPLETA DE FB.

Inca din mai 2018, vazand cati oameni sunt blocati pe fb pt diverse postari sau comentarii, am pus pe fb o postare pinned in care recomandam celor care vor sa tina legatura cu blogul Ce-i cu noi? sa se aboneze cu adresa de mail la postarile de pe BLOG (www.ceicunoi.wordpress.com) prin optiunea FOLLOW care este la vedere pe blog. Postarea respectiva aici:

postare-fb-blocare-cont-stergere-postari-comentarii-fb-interzise-ceicunoi

facebook.com/permalink.php?story_fbid=1827815787285990&id=406909926043257

Foarte interesant este insa ce se intampla cu blogul Ce-i cu noi? Din 2012 de cand l-am pornit, a avut vreo 3 ani de crestere puternica si continua. Ajunsese pana la 1000 de vizitatori unici pe zi, veniti in special din Google in urma diverselor cautari. Apoi, din 2015, o scadere continua (vezi poza de mai jos). Deci nici macar prin blog-uri sau site-uri nu prea se poate distribui un mesaj / adevarul catre mase mari de oameni, pentru ca site-urile si blogurile apar in cautarile oamenilor pe google DOAR DACA SI CAT VREA GOOGLE. Astfel, in cazul blogului Ce-i cu noi? se pare ca din 2015 s-a pus continuu o “frana” in afisarea blogului atunci cand oamenii cauta diverse subiecte pe google abordate inclusiv pe blogul meu. Inainte aparea des blogul meu pe google la diverse cautari, astazi nu mai apare nici daca scrii diversi termeni de cautare si adaugi “ceicunoi” :). Sigur ca mafiotii ar putea tehnic sa stearga complet orice urma de blogul Ce-i cu noi?. Dar ar fi prea pe față. Ei lucreaza mai ascuns si mai viclean de atat. Pur si simplu nu mai apari cand oamenii cauta chestii… Google, se stie, este ca si FB, doar un alt instrument anticrestin si antiumanitate in mainile mafiei internationale.

statistica-blog-ceicunoi-frana-pusa-de-google-in-afisari

………………..

Avem astfel 2 instrumente importante detinute de criminali – FB si GOOGLE (mai sunt si multe altele) prin care mafia blocheaza COMUNICAREA. 

CARE ESTE VIITORUL?

1. Ruperea completa de FB. Din pacate FB a devenit aproape inutil pentru patrioti. Fiecare secunda in plus petrecuta de un patriot pe FB este o secunda in minus la dezvoltarea unei alternative in comunicarea intre români. In plus, tot ce postezi pe FB se pierde (dispare) in timp.

2. Dezvoltarea unui sistem alternativ asemanator FB. Au tot aparut variante – trebuie testate cele credibile.

3. Distrugerea din creierele noastre a ideii, a iluziei ca ADEVARUL vine la tine. ILUZIA ca deschizi televizorul si iti vine adevarul. ILUZIA ca intri pe FB si iti vine adevarul pe wall. ILUZIA ca deschizi Radio si iti vine adevarul. ILUZIA ca dai o cautare pe google si gasesti rapid adevarul in primele 10 site-uri afisate. Sa ne scoatem din cap aceste minciuni. Adevarul NU VINE el singur la tine. TU TREBUIE SA CAUTI ADEVARUL. Cine inca se mai “informeaza” apeland la canale care ii ofera facil “adevarul” zi de zi, traieste in iluzii. Omul trebuie sa se duca el spre adevar. Cine nu depunde acest efort, de a cauta site-uri cu adevar si de a le vizita el constant, de a cauta carti cu adevar si de a le citi constant, nu are sanse sa inteleaga realitatea in care traim.

4. Intelegerea diferentei dintre INFORMARE si DISTRACTIE/RELAXARE. Cand un om vrea sa se informeze, este serios in acest demers si cauta surse credibile, oneste, romanesti pentru a afla adevarul despre poporul roman. Pana cand nu ai baza cu ce s-a intamplat in trecutul recent si despre contextul international in care lucrurile s-au petrecut, pana cand nu ai baza influentei mafiei internationale asupra poporului roman, nu ai nicio sansa sa intelegi realitatea, oricate “stiri” ai vedea la tv si oricate articole ai citi pe internet. Cine se expune la Radio, TV, Filme, la Site-urile de stiri ale mafiotilor, la postari FB si Youtube din canale ale mafiotilor etc etc etc NU FACE INFORMARE, ci doar distractie / drogare si intoxicare a creierului cu mizerie.

5. Cunoasterea tuturor canelelor de intoxicare informationala ale mafiotilor (sunt multe) si NEEXPUNEREA la ele. Cine se expune mesajelor transmise de mafioti, cine se “informeaza” de la mafioti devine un pion periculos in mana mafiotilor si-si va face singur rau, si va face rau poporului roman, fara sa-si doreasca acest lucru si fara sa stie.

6. Intalniri FIZICE față în față cat mai dese si mai multe. Asa se face adevarata comunicare, nu prin mijloace virtuale. Tehnicile si instrumentele virtuale de comunicare ofera o comunicare facila care limiteaza numarul de intalniri fizice, față în față pe care oamenii le au intre ei (“nu ma mai duc la cutărică, abia am vorbit pe whatsapp”).

7. APROPIEREA DE BISERICA – aplicarea randuielilor ortodoxe in viata noastra -> singura noastra sansa sa dezvoltam imunitate la atacurile viclene si perfide ale mafiei internationale si sa ne eliberam de sub jugul ei.

Doamne, ajuta!

……….

Emilian, 22 aug 2019, ceicunoi.wordpress.com.

16 responses to “Blogul Ce-i cu noi? blocat pe FB si pe Google

 1. Apropierea de Ortodoxie da, dar atentie la ecumenism si pseudo-sinodul din Creta, altfel fara “ingradire ortodoxa” , cu participare la slujbele din BOR, cadem in erezie. De ce nu luati legatura cu parintele dr. Ciprian Ioan Staicu, administratorul site-ului prieteniisfantuluiefrem.ro, email ciprioan@yahoo.com si cu Cristian Bucuroiu de la romanortodox.info pentru a prezenta situatia de mai sus ? Avem o minunata Conferinta Gheron Sava Lavriotul de la Marea Lavra Sfantul Munte Athos pe 27 oct 2019 la Bucuresti, amanunte pe site-urile de mai sus.

  • De ce as lua legatura cu niste inselati sau agenti ai mafiei anticrestine si antiromanesti care lupta pentru destramarea Bisericii Ortodoxe Romane si pt distrugerea poporului roman? O sa scriu cat de curand si despre ei. Pe aici nu stiu daca reusiti sa pacaliti pe cineva cu manipularile legate de sinodul din creta si celelalte prostii debitate de nepomenitorii inselati sau agenti mafioti. Naivii care stau departe de Biserica vor cadea in plasa voastra si se vor departa de Biserica si de conducerea BOR. Ceilalti va vor vedea drept ceea ce sunteti in realitate – inselati sau agenti – inselatori ai poporului roman in slujba mafiei anticrestine si antiromanesti.

   • Apropo de agenți ai mafiei anticreștine… : https://saccsiv.wordpress.com/2016/07/01/hillary-clinton-despre-marele-sinod/

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/11/scurt-rezumat-despre-conferinta-de-la-oradea-este-singurul-sinod-care-nu-a-condamnat-vreo-erezie-sinodul-a-fost-pus-la-cale-de-catre-cia/

    “alex said, on octombrie 11, 2016 at 9:46 am
    Sunt un pic bulversat de 2 lucruri…
    Acesta „Ierarhii care au participat la sinod au har, din moment ce încă nu au fost caterisiţi”
    si acesta „Până la o condamnare oficială, putem merge la slujbe unde sunt pomeniţi ierarhi eretici”.
    Poate primul este cu semnul intrebarii pentru multi, eu cred ca nu mai au har, dar asta este doar parerea mea. Dar al doilea ma cam dat peste cap, nu cred ca o sa existe o condamnare oficiala, chiar ei zic ca CIA a pus la cale tot si pot avea mare dreptate in privinta asta, avand in vedere ca Bartolomeu s-a intalnit cu Hillary (https://saccsiv.wordpress.com/2016/07/01/hillary-clinton-despre-marele-sinod/), deci orice incercare de a face un nou sinod pentru a condamna adunarea aia eretica va fi inabusit instant de serviciile secrete. Ei spun undeva ca cer un alt sinod care sa il condamne pe acesta. Ok si daca o sa le zica NU, ce facem continuam asa, fara sa avem o delimitare?”

    Dar, probabil că v-a fost lene să căutați aceste lucruri, domnule Emilian…

    Oricum, până una alta, eu, cel puțin, aștept cu interes articolul dumneavoastră despre “cât de răi sunt preoții nepomenitori” și despre “cât de rău este să fii antiecumenist(antiminciună, mai pe “ortodoxicește)”…

    Sincer, nu cred că sunt sigur de ceea doriți să ne transmiteți aici… :
    “Pe aici nu stiu daca reusiti sa pacaliti pe cineva cu manipularile legate de sinodul din creta si celelalte prostii debitate de nepomenitorii inselati sau agenti mafioti.”
    Ar trebui să înțeleg din ceea ce ați spus dumneavoastră, domnule Emilian, că persoanele de pe acest blog care achesează la ideile dumneavoastră legate de sinodul din creta sunt un fel de sectă, iar noi, toți ceilalți care ne opunem ecumenismului(minciunii), suntem tot o sectă, doar că una rivală cu a dumneavoastră și cu idei la fel de fixe, sau suntem cu toții botezați în ortodoxie(dreapta credință) și avem(sau cel puțin așa ar trebui) același țel, anume acela de a rămâne în Adevăr, așa cum L-a statuat Mântuitorul nostru, Domnul Iisus Hristos, Întemeietorul Bisericii, Una Apostolească și Sobornicească(în care nu se află și ceilalți “creștini”, așa cum GREȘIT a fost scris pe documentele sinodului din creta), pentru a ne putea mântui?

    Fie ca Dumnezeu să vă lumineze mintea și sufletul, domnule Emilian! Toate cele bune!

   • Doamne, ajuta! Nu mai pierd timpul sa reiau de infinite ori. Lucrurile sunt simple. Cine sta in Biserica Ortodoxa si apara Biserica Ortodoxa e crestin adevarat. Cine balacareste Biserica Ortodoxa Romana si crede ca e el mai destept decat Patriarhul si conducerea BOR si stie el mai bine cum se lupta astazi cu diavolul si acolitii lui de pe pamant, si cheama pe toti romanii la schisma si rupere de conducerea BOR – este agent mafiot anticrestin si antiroman sau pur si simplu inselat/pacalit sa actioneze impotriva propriei Biserici.

   • Sigur. Persoana care cunoaste ortodoxie mai bine ca patriarhul, care traieste ortodoxia mai bine ca el, cunoaste istoria romanilor si a mafiei internationale mai bine ca el, sa porneasca pe drumul lung spre a deveni patriarh. Cine nu e in situatia de a stii mai bine decat Patriarhul cum merg lucrurile in ziua de azi si cum se apara ortodoxia si neamul romanesc in fata dusmanilor omenirii, ciocul mic :), mandrie mai putina, smerenie mai multa.

   • Păi asta este întrebarea: chiar vrea să apere ortodoxia? Cât despre cunoștiințe în materie de ortodoxie, îi avem pe apostoli și pe sfinții părinți, care, absolut toți, la unison, au condamnat ecumenismul sub orice formă și nici nu cred că nu au fost smeriți, altfel nu ar mai fi ajuns sfinți… Este adevărat, nu au avut ciocul mic, altfel, am fi fost toți păgâni, în cazul în care ne-ar mai fi răbdat Dumnezeu existența într-o atare situație…

   • Eu nu vorbeam de Sfinti sa tina ciocul mic, Doamne, fereste! De unde aceasta interpretare? Eu vorbeam de indivizii din zilele noastre care ataca patriarhul si ierarhii BOR si conducerea Bisericii ca sa produca schisma si sa distruga ortodoxia in Romania. Si multi (?) naivi le pica in plasa si ataca si ei patriarhul si conducerea BOR cu stupizenia de asa zisa lupta antiecumenism. Sunt ei mai destepti si mai invatati decat patriarhul si conducerea BOR cu privire la cum se lucreaza astazi impotriva diavolului si agentilor lui de pe pamant. Bravo!

   • Pana nu ai un raspuns la intrebarea “Chiar vrea sa apere ortodoxia?” nu ai ce cauta sa il acuzi :) E suficient sa vezi ca este cel mai atacat om din Romania de catre Mafia Internationala ca sa intelegi de partea cui e..

   • Da, clar este cel mai “prigonit”(de aia se întâlnește cu Iohannis, cu Papa și cu tot felul de MARI “luptători” pentru ortodoxie) și se știe că pentru mafia internațională cea mai inaltă funcție în Biserics Ortodoxă Română nu este o țintă pentru control, că doar ortodoxia nu deranjează mafia internațională, nu? Nu așa ne spuneai chiar tu? :)) Ia, uite, cât de “bine” o duc preoții care nu se supun Patriarhului, dar nici mafiei internaționale… https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/03/parintele-ioan-ungureanu-a-fost-scos-din-biserica/

    P.S. Sper că o să îmi aprobi și celălalt comentariu… Știu că ai o mare tradiție în a “accepta” critica… :)

   • Intalniri cu papa (la initiativa agentului mafiot strain antiroman Iohannis – sa se noteze) sau cu Iohannis ca sef al statului, sau cu comunitatea evreilor din Romania sau cu sinodul creta sau cu ORICINE nu inseamna tradarea poporului roman sau ortodoxiei. Repet, daca tu te pricepi mai bine decat patriarul sa gestionezi pozitia de patriarh, mergi in locul lui. Valabil pt oricine crede in mandria lui ca stie mai bine decat patriarhul cum se gestioneaza atacul de sute de ani asupra poporului roman si ortodoxiei romanesti. De la saccsiv si alti falsi aparatori ai ortodoxiei, in realitate agenti mafioti antiromani…sa citeasca cine vrea sa fie pacalit. Restul sa stea departe de siteurile lor schismatice si antiortodoxe pt pacalit naivi.

   • Mă întrebasem mai mult retoric dacă, “într-adevăr vrea să apere ortodoxia?”…

 2. Îmi place ideea de întâlnire față in față. Din păcate nu nunosc aceste cercuri.
  Am încercat acum câțiva ani pe FB dar nu am reușit
  Domiciliul meu stabil este in SUA dar vin des acasă și mi-ar place să-mi petrec timpul întâlnindu-mă cu patrioți și să ajut la educarea tineretului și nu numai sa înțeleagă oamenii adevarul. Ce pierzi dacă faci ca mine și pleci din țara. Ce se întâmpla după ce te realizezi material și profesional și îți dai seama ca de fapt nu ți-ai ascultat sufletul doar lăcomia.

  Aveți vreo sugestie cum sa ma întâlnesc cu patrioți romani?
  Călin Popa

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s