Blogul Ce-i cu noi? blocat pe FB si pe Google

blog-ceicunoi-blocat-pe-facebook-pagina-facebook-ceicunoi-blocata-afisari-reduse-pe-google

In lunile Iunie-Iulie 2019 am fost blocat pt 30 zile pe FB in urma a 2 postari mai “incisive” foarte distribuite, si anume postarea despre Presa care Ataca BOR si pe Patriarhul Daniel dar il pupa in fund pe Papa, si cea despre realitatea Marsurilor Gay vs cum le prezinta Google. Aceste 2 postari au avut in jur de 400 de shares pe fb si la scurt timp dupa asta a venit blocarea pe FB. Puteti vedea cele 2 postari mai jos:

LINK PAPA BLOG: https://ceicunoi.wordpress.com/2019/06/03/presa-din-romania-de-ce-il-sustine-pe-papa-si-catolicismul-dar-ataca-biserica-ortodoxa-si-pe-patriarh

LINK PAPA FB: https://www.facebook.com/406909926043257/photos/a.432536796813903/2383634655037431/?type=3&theater

LINK GAY Parade Google FB: https://www.facebook.com/406909926043257/photos/a.432536796813903/2385364514864445/?type=3&theater

Pt a justifica blocarea pe FB, agentii mafioti care gestioneaza FB s-au luat in cazul meu de 3 postari mai vechi, pe care le puteti vedea in imagini mai jos si le puteti citi in link-urile de mai jos.

https://ceicunoi.wordpress.com/2018/01/29/adevarul-despre-ceausescu-de-ce-se-ascunde/

Baietii sunt fete si fetele baieti: facebook.com/jurnaldereferendum/videos/624664931316654/

https://stefanbolocan.wordpress.com/2013/03/13/planurile-iudaismului-fata-de-pamintul-si-neamul-romanesc/

Stim foarte bine ca Facebook este un instrument al mafiei internationale folosit impotriva popoarelor lumii prin extragere, stocare si folosire de informatii diverse de la populatie, prin blocarea comunicarii adevarului, prin blocarea prezentei online a oamenilor care spun adevarul, prin blocarea paginilor fb si a mesajelor care dau in vileag actiunile mafiei internationale. Motivele oferite de FB pt blocarea sau chiar stergerea conturilor de FB care “deranjeaza” sistemul prin prezentarea adevarului sunt dintre cele mai diverse, stupide, nonsensice, mincinoase, vagi. Se iau de comentarii vechi, de postari vechi de ani de zile, arunca ceva la nimereala ca motiv ca “ai incalcat standardele FB” si te blocheaza, iti sterge postarea, comentariu sau contul FB. Nu ne putem astepta oricum la altceva din partea unui instrument al unor criminali, decat la nedreptate si lupta impotriva adevarului.

Multi oameni care inteleg fenomenul si cunosc ce este FB, cine il detine, cum il foloseste si cu ce scopuri, aleg sa se rupa complet de FB. Utilitatea FB pana in prezent pt cauza patriotica romaneasca a fost ca puteai transmite un mesaj util / relevant catre multi oameni, intr-un timp scurt si facil. De asemenea, puteai tine legatura prin FB cu diversi oameni de calitate din diverse colturi ale lumii. Din pacate in ultimii ani aceste elemente valorificate de patrioti in scopuri patriotice NU MAI SUNT VALABILE PE FB. Cenzura pe FB a ajuns la cote foarte ridicate, incat NU mai poti distribui informatie / adevar si nu mai poti tine legatura cu alti oameni, intrucat paginile, postarile, comentariile, conturile care deranjeaza SUNT STERSE sau blocate constant.

De aceea, solutia inteleapta pare a fi RUPEREA COMPLETA DE FB.

Inca din mai 2018, vazand cati oameni sunt blocati pe fb pt diverse postari sau comentarii, am pus pe fb o postare pinned in care recomandam celor care vor sa tina legatura cu blogul Ce-i cu noi? sa se aboneze cu adresa de mail la postarile de pe BLOG (www.ceicunoi.wordpress.com) prin optiunea FOLLOW care este la vedere pe blog. Postarea respectiva aici:

postare-fb-blocare-cont-stergere-postari-comentarii-fb-interzise-ceicunoi

facebook.com/permalink.php?story_fbid=1827815787285990&id=406909926043257

Foarte interesant este insa ce se intampla cu blogul Ce-i cu noi? Din 2012 de cand l-am pornit, a avut vreo 3 ani de crestere puternica si continua. Ajunsese pana la 1000 de vizitatori unici pe zi, veniti in special din Google in urma diverselor cautari. Apoi, din 2015, o scadere continua (vezi poza de mai jos). Deci nici macar prin blog-uri sau site-uri nu prea se poate distribui un mesaj / adevarul catre mase mari de oameni, pentru ca site-urile si blogurile apar in cautarile oamenilor pe google DOAR DACA SI CAT VREA GOOGLE. Astfel, in cazul blogului Ce-i cu noi? se pare ca din 2015 s-a pus continuu o “frana” in afisarea blogului atunci cand oamenii cauta diverse subiecte pe google abordate inclusiv pe blogul meu. Inainte aparea des blogul meu pe google la diverse cautari, astazi nu mai apare nici daca scrii diversi termeni de cautare si adaugi “ceicunoi” :). Sigur ca mafiotii ar putea tehnic sa stearga complet orice urma de blogul Ce-i cu noi?. Dar ar fi prea pe față. Ei lucreaza mai ascuns si mai viclean de atat. Pur si simplu nu mai apari cand oamenii cauta chestii… Google, se stie, este ca si FB, doar un alt instrument anticrestin si antiumanitate in mainile mafiei internationale.

statistica-blog-ceicunoi-frana-pusa-de-google-in-afisari

………………..

Avem astfel 2 instrumente importante detinute de criminali – FB si GOOGLE (mai sunt si multe altele) prin care mafia blocheaza COMUNICAREA. 

CARE ESTE VIITORUL?

1. Ruperea completa de FB. Din pacate FB a devenit aproape inutil pentru patrioti. Fiecare secunda in plus petrecuta de un patriot pe FB este o secunda in minus la dezvoltarea unei alternative in comunicarea intre români. In plus, tot ce postezi pe FB se pierde (dispare) in timp.

2. Dezvoltarea unui sistem alternativ asemanator FB. Au tot aparut variante – trebuie testate cele credibile.

3. Distrugerea din creierele noastre a ideii, a iluziei ca ADEVARUL vine la tine. ILUZIA ca deschizi televizorul si iti vine adevarul. ILUZIA ca intri pe FB si iti vine adevarul pe wall. ILUZIA ca deschizi Radio si iti vine adevarul. ILUZIA ca dai o cautare pe google si gasesti rapid adevarul in primele 10 site-uri afisate. Sa ne scoatem din cap aceste minciuni. Adevarul NU VINE el singur la tine. TU TREBUIE SA CAUTI ADEVARUL. Cine inca se mai “informeaza” apeland la canale care ii ofera facil “adevarul” zi de zi, traieste in iluzii. Omul trebuie sa se duca el spre adevar. Cine nu depunde acest efort, de a cauta site-uri cu adevar si de a le vizita el constant, de a cauta carti cu adevar si de a le citi constant, nu are sanse sa inteleaga realitatea in care traim.

4. Intelegerea diferentei dintre INFORMARE si DISTRACTIE/RELAXARE. Cand un om vrea sa se informeze, este serios in acest demers si cauta surse credibile, oneste, romanesti pentru a afla adevarul despre poporul roman. Pana cand nu ai baza cu ce s-a intamplat in trecutul recent si despre contextul international in care lucrurile s-au petrecut, pana cand nu ai baza influentei mafiei internationale asupra poporului roman, nu ai nicio sansa sa intelegi realitatea, oricate “stiri” ai vedea la tv si oricate articole ai citi pe internet. Cine se expune la Radio, TV, Filme, la Site-urile de stiri ale mafiotilor, la postari FB si Youtube din canale ale mafiotilor etc etc etc NU FACE INFORMARE, ci doar distractie / drogare si intoxicare a creierului cu mizerie.

5. Cunoasterea tuturor canelelor de intoxicare informationala ale mafiotilor (sunt multe) si NEEXPUNEREA la ele. Cine se expune mesajelor transmise de mafioti, cine se “informeaza” de la mafioti devine un pion periculos in mana mafiotilor si-si va face singur rau, si va face rau poporului roman, fara sa-si doreasca acest lucru si fara sa stie.

6. Intalniri FIZICE față în față cat mai dese si mai multe. Asa se face adevarata comunicare, nu prin mijloace virtuale. Tehnicile si instrumentele virtuale de comunicare ofera o comunicare facila care limiteaza numarul de intalniri fizice, față în față pe care oamenii le au intre ei (“nu ma mai duc la cutărică, abia am vorbit pe whatsapp”).

7. APROPIEREA DE BISERICA – aplicarea randuielilor ortodoxe in viata noastra -> singura noastra sansa sa dezvoltam imunitate la atacurile viclene si perfide ale mafiei internationale si sa ne eliberam de sub jugul ei.

Doamne, ajuta!

……….

Emilian, 22 aug 2019, ceicunoi.wordpress.com.

3 responses to “Blogul Ce-i cu noi? blocat pe FB si pe Google

  1. Apropierea de Ortodoxie da, dar atentie la ecumenism si pseudo-sinodul din Creta, altfel fara “ingradire ortodoxa” , cu participare la slujbele din BOR, cadem in erezie. De ce nu luati legatura cu parintele dr. Ciprian Ioan Staicu, administratorul site-ului prieteniisfantuluiefrem.ro, email ciprioan@yahoo.com si cu Cristian Bucuroiu de la romanortodox.info pentru a prezenta situatia de mai sus ? Avem o minunata Conferinta Gheron Sava Lavriotul de la Marea Lavra Sfantul Munte Athos pe 27 oct 2019 la Bucuresti, amanunte pe site-urile de mai sus.

    • De ce as lua legatura cu niste inselati sau agenti ai mafiei anticrestine si antiromanesti care lupta pentru destramarea Bisericii Ortodoxe Romane si pt distrugerea poporului roman? O sa scriu cat de curand si despre ei. Pe aici nu stiu daca reusiti sa pacaliti pe cineva cu manipularile legate de sinodul din creta si celelalte prostii debitate de nepomenitorii inselati sau agenti mafioti. Naivii care stau departe de Biserica vor cadea in plasa voastra si se vor departa de Biserica si de conducerea BOR. Ceilalti va vor vedea drept ceea ce sunteti in realitate – inselati sau agenti – inselatori ai poporului roman in slujba mafiei anticrestine si antiromanesti.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s