In ce Hal ajunge Omul Intoxicat Informational. Politia Olandeza da cu Pulanul in Romanii care n-au putut Vota

omul-intoxicat-informational-intoxicarea-informationala-politia-bate-romani-protest-alegeri-europarlamentare-2019

Mentiune Inainte: Este de apreciat ca romanii din afara tarii vor sa ajute poporul roman din care fac parte. Din pacate au fost mega pacaliti sa creada ca ajuta prin prezenta la vot, cand in realitate prezenta la vot face numai rau. Din pacate ideea cu “Mersul la vot rezolva problemele tarii” este doar o mega imensa pacaleala la care au pus botul atat cei din diaspora, cat si cei din Romania si Republica Moldova, in total vreo 9 milioane de romani au fost pacaliti la aceste alegeri sa mearga la vot, in urma unei propagande pentru mers la vot fara precedent. Detalii despre pacaleala cu votul la aceste alegeri europarlamentare din 26 mai 2019 – pe blogul Ce-i cu noi? in textele de AICI.

La Haga au ajuns saracii oameni intoxicati informational sa strige in strada VREM SA VOTAM! si sa-si ia pulane de la autoritati.

Românii care au stat la coada ore in sir sa voteze la ambasada romana din Haga, Olanda, si n-au mai apucat sa voteze pana la ora 21 cand s-au inchis usile ambasadei au protestat ca vor sa voteze. Politia a intervenit inclusiv cu pulanul. “VREM SA VOTAM! VREM SA VOTAM!” este ce strigau protestatarii. Iata imaginile:

VIDEO Politia bate cu pulanul romani care vor sa voteze:

(sursa articol aici si video aici)

Observam cu parere de rau IN CE HAL AJUNGE OMUL PACALIT si INTOXICAT INFORMATIONAL DE MAFIA INTERNATIONALA:

1. Face intocmai ce a fost programat mental sa faca de catre mafia internationala prin canalale de intoxicare informationala detinute de aceasta: Radio, TV, Filme, Stiri etc. Mafia l-a programat sa mearga la vot (prezenta la vot fiind singura importanta pentru mafioti, NU ce cadidat iese, ca oricum candidatii de pe buletinul de vot sunt ai mafiotilor), iar omul pacalit a mers la vot asa cum i s-a bagat in cap. Omul pacalit a facut inconstient jocul mafiei anticrestine si antiromanesti care controleaza Sistemul Electoral, Statele, Uniunea Europeana. Iata ca omul pacalit actioneaza IMPOTRIVA binelui lui si impotriva binelui poporului din care face parte.

2. Observam in filmuletul de la Haga ca daca omul nu reuseste sa faca ce a fost programat mental sa faca, chiar daca ce a fost programat este ceva rau pentru el si poporul din care face parte, omul pacalit SE LUPTA sa duca la indeplinire misiunea infipta in capul lui intoxicat. SE LUPTA ca un bun soldat al mafiei, chiar si cu autoritatile, chiar si cu pretul sanatatii si sigurantei lui. Chiar si cu riscul de a-si lua bataie el si familia lui. Iata cat de puternic ii sunt influentate VIATA, SIMTIRILE, CREDINTELE, VOINTA, ACTIUNEA prin intoxicarea informationala la care s-a expus benevol.

Cand am vazut filmul si pe romanii aceia care luptau pentru mafia care ii asupreste, care strigau intru apararea mafiei internationale, anticrestine si antiromanesti “VREM SA VOTAM! VREM SA VOTAM!” am vazut exact aceleasi secvente in care alti romani, acu vreo 28 de ani, strigau la fel, tot in favoarea mafiei care i-a intoxicat informational, doar ca alte cuvinte: “NOI MUNCIM, NU GANDIM! NOI MUNCIM, NU GANDIM!”. Este exact acelasi lucru! Doar ca la distanta de 28 de ani.

La momentul 13 iunie 1990 cand romani pacaliti au iesit pe strazi sa apere PUTEREA MAFIEI instalata la Bucuresti, strigand pe strazi “NOI MUNCIM, NU GANDIM! NOI MUNCIM, NU GANDIM!” a fost vorba tot de Intoxicare Informationala (aplicata la acel moment prin Radio, TV, Stiri, Presa Scrisa – nu exista inca internet). A fost vorba tot de aceeasi mafie internationala de care vorbim si astazi. A fost tot pacaleala antiromaneasca. Au fost tot romani inselati sa apere pe strainii anticrestini si antiromani asupritori. Si au fost tot romani dispusi sa iasa pe strazi, sa marsaluiasca, sa strige si sa apere mafia care ii asuprea deja.

La momentul alegerilor de acum, 9 milioane de romani s-au lasat intoxicati informational si programati mental prin EXPUNEREA la canalele de intoxicare informationale ale mafiei – Radio, TV, Filme, Stiri, Site-uri de Stiri Online, Pagini si Grupuri FB ale mafiei etc. Si au iesit la vot, exact cum au fost programati. Iar cei din Olanda au demonstrat CAT DE PUTERNICA este programarea mentala prin aceste mijloace de intoxicare informationala, incat sunt dispusi SA LUPTE chiar cu riscuri pentru propria sanatate, siguranta a vietii si libertate pentru asupritorul si pacalitorul lor.

IATA IN CE HAL AJUNGE OMUL INTOXICAT INFORMATIONAL. IATA IN CE HAL AJUNGE OMUL CARE SE EXPUNE la RADIO, FILME, TV si STIRI.

Va imaginati in ce hal rade mafia internationala de oamenii aia care strigau intoxicati “VREM SA VOTAM!” ? Mai ales cand a iesit politia la ei sa-i mai si bata cu pulanul? Cred ca s-au stricat de ras despre cat de bine le-a iesit pacaleala incat fraieritii erau dispusi sa se si lupte ca sa faca pe placul mafiei! Superb! Stiti ce scria pe pulanul ala? “MARȘ ACASA CA ATI VOTAT DESTUL! Avem prezenta la vot care ne trebuia! Acum treceti inapoi la munca, sclavi ce sunteti! MARȘ! Sunteti pentru noi doar niste gandaci pe care ii folosim cum vrem! MARS LA MUNCA SI LA TELEVIZOR!”. Este dur, dar din pacate aceasta este realitatea celor care se expun benevol intoxicarii informationale.

Omul intoxicat informational NU DOAR ca nu actioneaza in favoarea poporului roman, dar actioneaza chiar IMPOTRIVA poporului roman, fara sa realizeze. Ceea ce il face, din pacate, un individ periculos pentru poporul roman.

Cei dispusi sa ajunga soldati anti-romani, docili si disciplinati in slujba mafiei anticrestine, antieuropene si antiromanesti care conduce Statele si Uniunea Europeana, tot ce au de facut este sa continue ca pana acum – sa se expuna zilnic intoxicarii informationale. Vor fi spalati pe creier continuu si programati sa faca ce este in beneficiul mafiei si impotriva romanilor.

Cei care nu doresc sa ajunga sa fie IN ACEST HAL de pacaliti si folositi impotriva poporului roman, trebuie OBLIGATORIU SA NU SE MAI EXPUNA INTOXICARII INFORMATIONALE VENITA DE LA MAFIOTI. 

Mintea umana NU are capacitatea biologica / anatomica de a discerne mesajele toxice impachetate viclean in programele audio-video livrate popoarelor lumii prin Radio, TV, Filme, Stiri. Indiferent cat de inteligent este omul! SINGURA SOLUTIE ESTE EXPUNERE ZERO! Cine poate sa priceapa, bine! Cine nu -> soldat docil in mana mafiei internationale.

Dumnezeu sa ajute Neamul Românesc!

……………………..

Emilian, 28 mai 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

3 responses to “In ce Hal ajunge Omul Intoxicat Informational. Politia Olandeza da cu Pulanul in Romanii care n-au putut Vota

  1. Bine, Emilian! Multumesc si eu! Vedem si simtim aceleasi lucruri, si nu “santem vorbiti”! Intr-adevar e util ca insisti cu “expunere zero”, mi se intampla de vreo 7ani, si e bine! Am sters si contul de facebook de cateva zile, si e bine! Stiu sigur ca o sa trecem, si o sa fie bine de romani si Romania, dar mai dureaza vreo 14 ani, ca sa vedem inceputul Binelui! Cele bune!

  2. P.S. Siteul Biroului Electoral Central este varza. Nu poti gasi nici un fel de date oficiale despre referendumul din 2018. Probabil “asa trebuie” sa fie. A trebuit sa iau din diferite ziare online cifrele pe care le-am trecut mai sus.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s