Trei Adevaruri Ascunse despre George Simion

george-simion-alegeri-europarlamentare-26-mai-2019-teapa-cu-cine-votam-candidati-independenti-ceicunoi

George Simion s-a promovat si a fost promovat de Mass Media Antiromaneasca inclusiv prin imagini, filme si actiuni de protest de genul celor din imaginea de mai sus. Au fost nenumarate evenimente de protest sau de lupte cu autoritatile in care George Simion era personajul principal si parea un patriot victimă agresat de Sistemul mafiot. Astfel, poporul a fost pacalit sa-l iubeasca din ce in ce mai mult, chiar daca astfel de proteste si conflicte cu autoritatile sau, mai nou, cu “extremistii maghiari”, nu au rezolvat nimic din problema românilor cu dusmanul secular, si nici n-aveau cum sa rezolve, ci au facut uneori mai mult rau.

UPDATE 19 nov 2020: In contextul alegerilor parlamentare care vor fi pe 6 decembrie 2020, multi oameni au ajuns la postarea FB cu acest text despre George Simion publicata in mai 2019. Din cauza prea multor distribuiri si a multor comentarii care aratau ca George Simion este un mafiot inselator, FB a ales sa STEARGA postarea si ameninta cu stergerea paginii Ce-i cu noi?. Puteti citi acest articol mai jos – este valabil si pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 unde George Simion si partidul AUR incearca sa pacaleasca cat mai multi romani naivi sa mearga la vot.

Capturi de ecran cu cenzura FB:

Aceste trei adevaruri expuse mai jos despre George Simion nu sunt ascunse cu sensul de tainuite de cineva, pitite pe undeva si scoase de mine la iveala acum, ci ascunse cu sensul de “mai greu de vazut”, mai greu de sesizat, mai ales de catre cei care inca isi expun mintea la mijloacele moderne audio-video de intoxicare informationala (Radio, TV, Filme, Stiri).

Trei Adevaruri mai putin cunoscute despre George Simion:

1. GEORGE SIMION ESTE SUSTINUT SI PROMOVAT DE PRESA STRAINA ANTIROMANEASCA

– Stim despre Presa din Romania ca este in realitate detinuta de straini antiromani;
– Am vazut in ultimii 30 de ani cu ce se ocupa presa si cat de toxica este pentru poporul roman. Cine se expune presei isi intoxica mintea voit;
Stim ca Presa antiromaneasca ii ataca pe adevaratii patrioti si ii sustine si promoveaza pe falsii patrioti.
– Cine-si imagineaza ca aceasta Presa criminala antiromaneasca ne invita sa mergem la vot pentru ca ne iubeste si ne vrea binele? Sa fim seriosi! Cand te cheama presa antiromaneasca undeva, fugi in directia opusa!
– Presa straina antiromaneasca din Romania il promoveaza pe George Simion prin zeci – sute de aparitii favorabile – vezi exemple AICI1, AICI2, AICI3 – lista la sfarsitul articolului cu cateva dintre multele sustineri ale lui George Simion de catre Presa inainte de alegerile din 26 mai 2019.

Stim adevarul despre Presa de peste 80 de ani, de la patriotii care ne-au lasat scris:

“Presa instrainata ne otraveste. In presa ostila neamului – focar de infectie morala, de otravire si zapacire a romanilor – ura impotriva romanilor e binecuvantata.

Presa aceasta ataca ideea religioasa la romani, slabindu-le astfel rezistenta morala si rapindu-le contactul cu Dumnezeu.

Presa aceasta imprastie teorii antinationale slabindu-le credinta in natiune.

Presa aceasta prezinta fals interesele noastre romanesti, dezorientand si indreptand pe romani pe linii opuse intereselor nationale.

Presa aceasta inalta mediocritarea si oamenii capabili de coruptie pentru ca strainul sa-si poata face interesele lui, si coboara valorile morale.

Presa aceasta otraveste sufletul neamului, dand zilnic si sistematic publicitate crimelor senzationale, legaturilor imorale, avorturilor, aventurilor.

Presa aceasta omoara adevarul si slujeste minciuna, cu perseverenta diabolica, intrebuinteaza calomnia ca arma de distrugere a luptatorilor romani.

De aceea un român trebuie să fie atent când citeşte o foaie jidănească, stând în gardă faţă de fiecare cuvânt care nu e la întâmplare aruncat şi căutând a descifra planul iudaic cu care el a fost scris.”  (Cartea “Pentru Legionari”, Corneliu Zelea Codreanu, 1935″)

George Simion este promovat de presa antiromaneasca pentru scopuri antiromanesti, nicidecum pentru ca George Simion ar fi ceva bun pentru poporul roman. Cat de nebuni sa fim sa credem ca presa antiromaneasca promoveaza ceva bun pentru poporul roman?

………………

2. GEORGE SIMION SUSTINE PROTESTELE DE TIP #REZIST ORGANIZATE DE MAFIA INTERNATIONALA IN ROMANIA

Doar cei care inca mai sunt conectati la canalele mafiei de intoxicare informationala (Radio, TV, Filme, Stiri) cred ca miscarea cu proteste de tip #Rezist care au avut loc in ultimii cativa ani sunt niste proteste sincere organizate ad-hoc, spontan, de români care doresc bine poporului roman. Complet fals! In realitate sunt miscari ale mafiei internationale care au atras zeci de mii de români naivi pentru provocarea unor conflicte cu autoritatile din care are de castigat doar mafia antiromaneasca si niciodata poporul roman. Pagini FB precum Coruptia Ucide, Grupuri #Rezist, Partide precum USR, diverse ONG-uri precum Romania Curata a lu’ Mungiu Pipidi, persoane ca Florin Badita, Malin Bot si mai nou Stefan Mandachi cu miscarea #SiEu cu autostrazile au fost doar cateva dintre zecile-sutele de instrumente ale mafiei in organizarea miscarilor/protestelor de tip #Rezist.

Pentru cei care nu stiu inca, inclusiv miscarea #SiEu cu autostrazile in care Stefan Mandachi a fost trimis la inaintare este creata de acelasi grup antiromanesc.

GEORGE SIMION S-A POZAT / FILMAT / ALATURAT prieteneste, favorabil, cu ONGul antiromanesc Romania Curata, cu agentul antiromanesc Mail Bot in mai multe ocazii (i-a acordat si interviu live), cu agentul antiromanesc Stefan Mandachi, cu antiromanca Monica Macovei etc. (vezi poze alaturi de acestia AICI)

Prin afisarea alaturi de acestia prieteneste George Simion transmite ca acestia sunt “de bine”, deci promoveaza in fata poporului roman indivizi antiromani.

De ce ar face un patriot roman autentic asa ceva?

Cati patrioti autentici sunt prieteni cu agentii dusmanului poporului roman?

…………….

3. GEORGE SIMION PROMOVEAZA ACELEASI ILUZII SI MINCIUNI PROMOVATE DE PRESA ANTIROMANEASCA

Presa se ocupa nu doar cu ascunderea adevarului, ci si cu DISTRUGEREA adevarului. Cu inlocuirea adevarului, a realitatii, cu FALSUL, cu o alta imagine a realitatii.

Debusolarea mentala, schimbarea convingerilor si dorintelor oamenilor, inselarea omului sa-si faca rau singur sunt doar cateva dintre activitatile presei.

Presa promoveaza intens ILUZII precum:
– Statul de Drept exista si functioneaza
– Traim in Pace
– Traim in Democratie – cel mai bun sistem pentru om
– Uniunea Europeana este cea mai buna cale de urmat pentru Romania
– Politicienii cei rai si corupti sunt vinovatii pentru situatia in care se afla Romania (nu spune nimic de mafia internationala iudeo-masonica din spatele lor)
– Prin Vot decidem cine sa ne conduca
– Prin vot putem alege cine sa decida pentru soarta tarii
– Parlamentarii Europeni au putere de decizie in UE etc.

TOATE acestea sunt ILUZII / MINCIUNI / FALSURI sustinute si bagate in capul oamenilor de mass media straina antiromaneasca.

GEORGE SIMION SUSTINE SI PROMOVEAZA TOATE ACESTE FALSURI.

De ce ar face un patriot român autentic asa ceva?

………

CONCLUZIE: In ultima perioada, pe blogul Ce-i cu noi? si pe pagina FB Ce-i cu noi? am avertizat românii cu sentimente patriotice in legatura cu acest fals patriot George Simion, care a fost introdus pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 doar ca sa pacaleasca un numar cat mai mare de romani sa mearga la vot. George Simion este cea mai mare capcana pentru patriotii romani la aceste alegeri. Tot ce conteaza in legatura cu aceste alegeri europarlamentare pentru mafiotii internationali care conduc lumea, SUA, Uniunea Europeana, Statele nationale, Sistemele Electorale si Romania este doar PREZENTA LA VOT. Românii care inca mai au mintea mufata la canalele audio-video de intoxicare informationala ale mafiei – Radio, TV, Presa, Stiri nu au nicio sansa sa detecteze falsii patrioti si falsele solutii oferite de mafie. Ei vor merge ca turma de oi acolo unde sunt directionati si vor fi pacaliti sa mearga la vot si de aceasta data. Cei care mai au mintea inca limpede, si vad ca Votul este o mare pacaleala, isi dau seama ca singura varianta favorabila poporului roman este NEPREZENTAREA la vot, pentru a nu gira prin semnatura lor Sistemul mafiot.

Doamne, ajuta Poporul Român, să aibă mintea limpede la alegerile din 26 mai 2019, si sa NU mearga la vot! 

(Update: VALABIL SI PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE 6 DECEMBRIE 2020)

UPDATE DEC 2020 – despre Parlamentarii AUR:

………………

Emilian, 25 mai 2019, 19 nov 2020 ceicunoi.wordpress.com. Facebook – Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s