Cea Mai Mare Pacaleala: SA CREDEM CA NU EXISTA NICIUN PACALITOR MONDIAL

cea-mai-mare-pacaleala-pacaleli-1-aprilie-pacalitor-mondial-cospiratii-masonerie-evrei

De 1 aprilie foarte multa lume se amuza cu privire la tot felul de glume si pacaleli, fara sa cunoasca nimic despre CEA MAI MARE PACALEALA A LUMII: SA CREDEM CA NU EXISTA NICIUN PACALITOR MONDIAL

Cica lumea e condusa de politicienii cei rai si corupti pe care ii vedem la TV. AHAHAHAHA :))))))

Doar cine inca mai e mufat la TV mai crede o gogomanie asa grosolana ca asta.

Un intreg aparat de intoxicare informationala ce cuprinde TV, Radio, Filme, Carti, Bancuri, Stiri, Studii Stiintifice, Sondaje de Opinie etc etc etc este folosit ZI DE ZI pentru pacalirea oamenilor ca sunt condusi de politicieni. Si că ei, oamenii, ii aleg la vot pe politicienii care chipurile ii conduc. Si oamenii saracii chiar cred povestea asta si se duc la vot.

Bombardati din toate partile cu aceleasi informatii inselatoare si prin mecanisme sofisticate de pacalire a mintii pe care cei mai multi nu le cunosc, oamenii sunt inselati sa creada ce vrea pacalitorul, fara sa aiba vreo sansa sa inteleaga realitatea atata timp cat sunt mufati la canalele de intoxicare ale pacalitorului.

Desigur, de 2000 de ani avem in cadrul Bisericii Ortodoxe Române informatii gramada despre viclenie si cum putem lupta cu ea. De asemenea, in ultimele sute de ani avem o lupta si o experienta concreta a patriotilor romani cu pacalitorul omenirii, venit si pe aici sa ne insele, sa ne exploateze si sa ne piarda, acu’ vreo 250 de ani. Iar din ultimii aprox 150 de ani ne-au ramas si informatii scrise concrete despre acest pacalitor mondial, de la patriotii romani. Atentie! Nu vorbim de fantome sau de Satana din spatele acestui pacalitor. Ci vorbim de un grup de oameni reali, cu care patriotii romani s-au confruntat in ultimii aprox 250 de ani pana azi inclusiv. CINE IGNORA ACESTE SURSE DE AFLARE A ADEVARULUI DESPRE REALITATEA IN CARE NE AFLAM NU ARE NICIO SANSA IMPOTRIVA ACESTUI PACALITOR MONDIAL. Va fi zilnic pacalit, exploatat, strivit, distrus.

Cea mai mare pacaleala de 1 aprilie SI DIN FIECARE ZI pe care o traim pe pamant este sa credem ca nu exista niciun pacalitor mondial. Ca lumea traieste in prezent in pace cand de fapt traim in cel mai crunt razboi.

Cel mai mare succes al pacalitorului mondial este ca a pacalit miliarde de oameni ca el nu exista.

Totusi din ce in ce mai multi oameni se trezesc: se rup de televizor si de mijloacele pacalitorului de intoxicare, citesc pe cont propriu, afla adevarul, ies din iluziile si falsurile implantate de pacalitor in capul lor si realizeaza ca au fost pacaliti.

Doar românii care NU se mai expun surselor de intoxicare informationala ale pacalitorului si care se apropie de Biserica Ortodoxă Română si de invataturile lasate de patriotii români au vreo sansa sa cunoasca adevarul despre acest pacalitor.

Restul, vor glumi an de an de 1 aprilie despre diverse pacaleli, nestiind cat de pacaliti sunt ei insisi in realitate si cat de exploatati de pacalitorul mondial.

Doamne, ajuta!

…………

Emilian, 1 apr 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

2 responses to “Cea Mai Mare Pacaleala: SA CREDEM CA NU EXISTA NICIUN PACALITOR MONDIAL

    • Amin! Sa pastram Ortodoxia curata! Dar link-ul pe care l-ati pus dvs si pe care l-am sters este o manipulare ordinara pentru inselarea romanilor si schisma in Biserica Ortodoxa Romana. Mare atentie pe ce site-uri cititi, sunt foarte multe site-uri fals-ortodoxe, care in realitate sunt anti-ortodoxe si ataca Biserica si ortodoxia, dar aparent sunt ortodoxe. Mare Atentie!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s