In spatele UE se ascunde Robia lui antihrist. Predică pe față despre Scopurile Ascunse ale Conducerii din Umbra

robie-sclavie-ue-uniunea-europeana-robia-lui-antihrist-predica-planurile-ascunse-conducerea-din-umbra

O predica in care se vorbeste pe față despre planurile celor care conduc lumea din umbra, despre sclavia aplicata prin intermediul UE si solutii pentru noi.

Pasaje inexacte din predica (vezi predica video integral mai jos):

Nebunia de Uniunea Europeana

Mergem spre Robie, spre Distrugere.

In UE Trebuie sa fim homosexuali, sa aprobam prostitutia.

Sunt impartiti in partide politice dar nu e nicio diferenta.

Noi nu cunoastem cum va arata aceasta Uniunea Europeana peste 20 de ani. Cum sa accepti aderare la o uniune fara sa stii scopurile si forma ei finala?

Se ascund scopurile indepartate si urmarile. Ei stiu scopul indepartat, dar il ascund, ca sa nu-l stie fraierii.

Cu cipurile vom fi controlati electronic.

Vor putea sa suprime pe oricine li se opune sub masca “e interesul public, e interesul european”. Asa au ucis in Iugoslavia, Iraq, Afganistan si peste tot.

Nu cunoastem finalitatea Uniunii Europene.

Preotii vor lucra mai mult la caramizile bisericilor decat la ce e mai important – sufletele oamenilor.

Vor sa distruga natiunile, credintele, traditiile neamurilor, familiile, scoala, cultura, arta, sa scoata pe Dumnezeu din mijloc si sa-l puna pe antihrist in mijloc.

Oamenii maturi studiaza mai intai problema. Intai fac un plan. Noi mergem spre UE. Care e planul? Care sunt riscurile? Cum va arata? Nimic nu stim. Mergem spre intuneric. Spre iad, spre imparatia lui Antihrist.

In spatele UE se ascunde robia lui antihrist.

Vor servi la punerea in practica a controlului mondial. Te urmareste prin telefonul mobil, prin televizorul cu cablu.

Ei pregatesc robia si noi dormim.

N-au nevoie sa stie toti prostii ceea ce fac ei. Ei au planurile lor secrete pe care trebuie sa le faca.

Noua nu ne vine sa credem ca se va intampla asa ceva. Ne spun multi sfinti parinti ca vor veni vremuri grele, vremurile lui Antihrist, dar noua nu ne vine a crede. Nici apostolii parca nu credeau ca Iisus va fi rastignit si ca va invia.

Multi vor trada tara / credinta pentru binele familiei.

Daca ii iau intr-o noapte cu duba pe aia care se revolta, se mai revolta cineva pe urma?

Ar trebui sa fim ingrijorati de situatia pe care o traim la ora actuala. Este un plan bine stabilit. Adevaratii care conduc sunt in umbra, si conduc lumea dupa un plan bine stabilit.

Unele dintre cauzele violentei la ora actuala sunt filmele si stirile cu violenta, cu crime si cu toate prostiile pe care le dau. Ei stiu sigur ceea ce fac, totul e programat.

Au programat ca sa distruga Biserica si Neamul.

Ei stiu cauzele dar le lasa asa in continuare pentru ca le convine.

E mai usor sa conduci un om patimas decat un om virtuos. Se stie clar, un om virtuos are personalitate, un om care este dependent de ceva il vezi ca un drogat, daca este dependent de drogul acela face orice, ii spui, “sari in foc ca-ti dau drogul”. Fa cutare. Aceea face. Asa si cu omenirea. Expres suntem tinuti in aceste patimi si faradelegi pentru ca sa putem fi condusi, sabotati.

Ei spun ca NATO ne protejeaza. Noi suntem mai amenintati la ora actuala de teroristi decat inainte cand nu faceam parte din aceasta organizatie. Cum se explica asta?

Ei zic ca ne-a duc fericire, atat fericire, incat occidentalilor le vine sa se spanzure de atata fericire. Se vede, numarul de sinucideri se inmulteste pe zi ce trece.

Sa ne dam seama de acest proces de spalare a creierului.

Statul vrea sa supuna cu totul Biserica, sa o conduca asa cum vrea el.

Sa nu uitam ca numai omul credincios este un adevarat om intelept. Omul necredincios este un pretins intelept si este redus cu toate la sine, el se gandeste numai la el si la pantece si la nimic altceva. El isi imagineaza ca este dumnezeu devenind sclavul inchipuirii sale – e un semn al mandriei.

Avem nevoie de lacrimi ca sa plangem pentru vremurile care vor urma. Si sa ne rugam. Avem nevoie de un crestinism luptator la ora actuala. Facem parte din Biserica cea luptatoare care trebuie sa lupte. Doar teologia la ora actuala, credinta, poate incurca planurile satanicesti si le poate desconspira. Lupta pentru a invinge trebuie sa fie una spirituala, atragand ajutorul puterilor de sus, pentru ca acelea vor birui.

Uitati-va dumneavoastra la tinerii acestia care mai merg la Biserica, putini cum sunt ei, care se roaga, care nu merg la discoteca, care nu beau, care nu fumeaza, astia sunt baza tarii, sa stiti de la mine. Astia vor conduce neamul pe calea harazita de Dumnezeu inspre imparatia Sa. Cei care stau in Biserica, din aceia va ridica Dumnezeu un Stefan cel Mare si Sfant, un Mihai Viteazul.

Solutia nu este prin demonstratii de strada si revolutii din acestea, solutia este schimbarea omului, sa vorbim de un om nou, dintr-un om pamantesc sa vorbim de un om duhovnicesc cu frica de Dumnezeu, care sa primeasca binecuvantare dumnezeiasca, care sa atraga ajutorul si dragostea puterilor de sus.

Vorbesc despre asta pentru ca fac parte din istorie, fac parte dintr-un neam, pentru ca fac parte dintr-o Biserica si credinta este amenintata si nu pot lasa pe toti nebunii ca sa-si bata joc de Biserica si de neam. Asta nu se poate sub nicio forma.

Vor sa faca lumea aceasta un iad, ei, dar n-o sa reuseasca, pentru ca spune clar Hristos: “Eu sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor. Nu te teme, turma mica, pentru ca Tatal vostru o sa va dea imparatia.”

Sa avem nadejde ca din necazul care va veni peste noi vom iesi mai intariti duhovniceste, cu mai multa frica de Dumnezeu si vom fi mai aproape de mantuire, in felul acesta.

Acesta este telul neamului nostru, nu este viata, ci invierea neamului in numele Mantuitorului nostru Iisus Hristos.

Predica preot Gheorghe Anitulesei. Sursa.

…………..

PREDICA INTEGRALA VIDEO-AUDIO:

……………………….

Emilian, 9 martie 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

(reclamele de pe acest blog sunt impuse de wordpress)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s