DOCTORUL Adrian Streinu-Cercel MINTE si PACALESTE Poporul Român cu privire la Vaccinul Anti-HPV

doctor-adrian-streinu-cercel-minte-dezinformeaza-vaccin-anti-hpv-vaccinare-virus-hpv-vaccin-gardasil-01

DOCTORUL Adrian Streinu-Cercel MINTE si PACALESTE Poporul Român cu privire la Vaccinul Anti-HPV:

Nu există niciun efect advers. Categoric recomand acest vaccin. Vaccinul anti-HPV care este activ împotriva a nouă tulpini şi oferă protecţie împotriva a patru tipuri de cancer şi a leziunilor precanceroase provocate de infecţia cu HPV, ceea ce este foarte bine”, a subliniat medicul Adrian Streinu Cercel.
(data: 4 feb 2019; sursa: adev.ro/pmex2t) (in cache AICI)

Adrian Streinu Cercel este DOCTOR, PROFESOR UNIVERSITAR la Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti, inca este sau a fost pana de curand PRESEDINTELE SENATULUI Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, este MANAGERUL GENERAL al Institutului National de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals” din Bucuresti, unde lucreaza din 1984, si a fost inclusiv SECRETAR DE STAT in Ministerul Sanatatii.

Acest individ sustine ca nu exista niciun efect advers al vaccinului anti-HPV si ca toti baietii si fetele trebuie sa fie vaccinati contra virusului HPV.

POFTIM?

IATA CAT TUPEU si REA CREDINTA are acest individ investit cu atat de multa autoritate in domeniul medical de catre Statul Român.

In timp ce acest individ minte cu nerusinare si ii pacaleste pe ultimii naivi care se mai uita la TV si citesc ziarele sau site-urile de stiri centrale, iata ca mai sunt doctori care ii dau peste bot (vezi de exemplu comentariile din imaginea alaturata).

Dar hai sa ignoram orice alti doctori, si sa ne uitam macar la PROSPECTul unui vaccin HPV folosit inclusiv in Romania – PROSPECT GARDASIL (link aici sau aici).

Nici macar PROSPECTUL VACCINULUI GARDASIL ANTI-HPV nu este de acord cu ce spune doctorul Adrian Streinu Cercel – vezi in imagini reactiile adverse PERICULOASE raportate (inclusiv paralizii si Sindrom Guillain Barre).

Iata ca exista in Institutiile Medicale Girate de STAT – Universitate unde sunt scoliti noii doctori, Ministerul Sanatatii, Institut de Boli Infectioase etc, un astfel de individ mincinos fara scrupule, care vrea sa pacaleasca milioane de oameni sa se vaccineze, doar fiindca zice el “ca nu exista niciun efect advers”.

CINE MAI ARE INCREDERE IN ACESTE AUTORITATI MEDICALE IN ZIUA DE AZI CAND MINT IN HALUL ACESTA, CU NERUSINARE? CINE MAI ESTE SUFICIENT DE INCONSTIENT INCAT SA SE VACCINEZE LA RECOMANDAREA ACESTOR CRIMINALI?

……………………

Emilian, 11 februarie 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s