Ce e de Facut Concret? Solutia la Problemele Tarii. Doua Lucruri pe care Trebuie sa le Faca Fiecare Român

ce-e-de-facut-concret-solutia-la-problemele-tarii-doua-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-faca-fiecare-roman

Sunt foarte multi români care vor sa gaseasca SOLUTIA la problemele tarii si sa se implice si ei atat cat pot in a face bine societatii românesti. Este foarte bine!

Sunt foarte multi români, din ce in ce mai multi, care realizeaza ca acest Sistem Statal / Societatea in care traim astazi inclusiv in Romania, este doar un Sistem de Exploatare a popoarelor in care oamenii sunt captivi si sunt folositi pe post de sclavi moderni. Cei mai multi dintre ei nu realizeaza ca sunt sclavi exploatati, pentru ca Sistemul ofera Iluzia Libertatii. Dar, din fericire, din ce in ce mai multi cauta solutii de schimbare a situatiei in care ne aflam.

Problema este ca solutia miraculoasa nu ar avea efect daca ar fi oferita astazi, mura in gura, daca ar fi pusa oamenilor in față – Uite, asta e solutia. Pentru ca oamenii nu sunt pregatiti sa o primeasca. Exista niste etape premergatoare pentru ca oamenii sa poata INTELEGE SI APLICA o eventuala solutie de salvare a Tarii.

Daca mergi si intrebi pe strada la nimereala “Ce e de facut ca sa salvam tara?”, vei vedea ca toata lumea crede ca stie ce e de facut. Doar ca fiecare crede ca altceva e de facut :). Vei primi sute/mii de “solutii” diferite, izvorate din milioanele de programe de intoxicare informationala implantate in creierele oamenilor de dusmanul tarii si al omenirii. Astfel de False Solutii vei primi oriunde te vei duce, oriunde Televizorul si celelalte intrumente de inselare ale dusmanului sunt folosite de catre naivi.

Chiar daca ar exista o solutie miraculoasa pentru eliberarea din Sclavia Moderna in care ne aflam, ce poate fi explicata intr-un singur paragraf, pe o bucata de hartie…, ar putea fi aceasta solutie inteleasa si aplicata de popor, in stadiul de intoxicare mentala in care se afla?

Ce poate face cineva cu o solutie pe care nu o intelege la o problema pe care doar crede ca o intelege (in realitatea nu o intelege), dar pe care vrea sa o rezolve? La ce e bun sa avem “Solutia” in fata ochilor, daca noi nu suntem pregatiti sa o intelegem si sa o aplicam?

Solutia “concreta” la problemele noastre (pe care o cer atat de multi oameni) o poate oferi un grup unit de patrioti intelepti care practica ortodoxia (cei mai intelepti si capabili), care cunosc in detaliu realitatea ISTORICA si PREZENTA, care cunosc in detaliu PROBLEMA si CAUZELE REALE, care cunosc in detaliu DUSMANUL si EXPERIENTA PREDECESORILOR in lupta cu dusmanul, care cunosc in detaliu ORTODOXIA. Poate ca Solutia DEJA EXISTA si ESTE DEJA IN APLICARE, doar ca noi nu o putem vedea si nu o putem intelege, din cauza incapacitatilor noastre induse de dusman, prin diferite metode, in ultimii 150 de ani.

Persoanele mai putin capabile/cunoscatoare, care nu au o capacitatea intelectuala foarte ridicata si nu cunosc in detaliu lucrurile enumerate mai sus, nu au nicio sansa sa ofere o Solutie la probleme de o complexitate atat de mare. Sa fim smeriti si sa ne recunoastem limitarile. Sa cautam tot timpul raspuns la oameni mai cunoscatori ai situatiei reale, mai intelepti si induhovniciti decat noi. Totusi, oricine trebuie sa puna umarul in limita posibilitatilor si capacitatilor sale, la solutiile oferite de grupul de patrioti mentionat mai sus.

Pentru ca o persoana de buna credinta sa poata RECUNOASTE cine sunt patriotii care ofera solutiile, sa poata recunoaste solutiile oferite atunci cand ele apar, sa poata sa aplice solutiile oferite de grupul de patrioti “elita”, trebuie OBLIGATORIU sa faca urmatoarele 2 lucruri:

Doua Lucruri pe care Trebuie OBLIGATORIU sa le Faca Fiecare Român care vrea sa-si ajute Țara: 

1. Sa se Rupa Complet de Mijloacele de Intoxicare Informationala ale Dusmanului, care se ocupa cu spalare pe creier, manipulare, schimbarea convingerilor din capul oamenilor, a perceptiilor, a credintelor, distrugerea adevarului, inversarea valorilor, distrugerea sanatatii mentale si fizice, inselarea oamenilor sa actioneze impotriva lor si a poporului din care fac parte, fara sa-si dea seama etc etc etc. Aceste mijloace de intoxicare informationale ale dusmanului sunt reprezentate in special de: RADIO, TELEVIZOR, FILME, SITE-URILE DE STIRI CENTRALE, PRESA SCRISA, PRESA CENTRALA ONLINE, MUZICA dusmanilor, PIESE DE TEATRU ale dusmanului, DOCUMENTARE realizate de dusmani, VIDEOCLIPURI MUZICALE, Paginile FACEBOOK ale dusmanului (presa centrala, ONG-uri ale dusmanilor, grupuri antiromanesti), Canale Youtube ale dusmanului, Site-uri si Bloguri aparent ortodoxe dar in realitate anti-romanesti si anti-ortodoxe etc etc etc. Exista persoane care cred ca se pot expune acestor programe de intoxicare si inselare mentala fara sa fie afectate. Acest lucru este doar o crasă naivitate. ORICINE se expune este intoxicat, oricat de inteligent ar fi. Creierul uman NU are capacitatea biologica / anatomica de a discerne adevarul din AVALANSA de mesaje toxice care vine prin aceste canale! Mesajele Toxice sunt “ambalate” si livrate prin tehnici moderne si viclene pe care oamenii NU le cunosc si carora creierul nu le poate face față fără să fie influentat. Chiar daca tehnicile de livrare a acestor mesaje in subconstientul omului sunt partial cunoscute de cineva, acea persoana TOT va fi influentata negativ daca se expune lor. Cine crede ca nu este influentat este cel putin NAIV, ca sa nu spunem sinucigas. Dusmanul are experienta de peste 100 de ani in implantarea unor noi credinte, convingeri, dorinte in creierele oamenilor prin Radio, TV, Stiri etc. Ce experienta avem noi in a ne apara de “programele” lor perfectionate ZI DE ZI in ultimii 100 de ani? Aproape nicio experienta. Si noi ne credem Zmei si Destepti si ne expunem ca prostii. Creierul uman NU are capacitatea de a fi intangibil in fata acestor programe premeditate de intoxicare informationala livrate prin aceste canale ale dusmanului! OBLIGATORIU oricine se expune va fi influentat in sensul dorit de dusman! Singura solutie este EXPUNERE ZERO!

2. Sa intre in Randuiala ORTODOXA, cu tot ce presupune ea – mers la Slujbe la Biserica macar Duminica, Rugaciune mai mult, Posturile de peste an tinute cu sfintenie + Miercurea si Vinerea, Citirea cartilor sfinte, Fapte Bune fata de aproapele, NE-pierderea timpului, Lupta cu pacatul, patimile, viciile, placerile lumesti, Spovedanie, Impartasanie etc. Ortodoxia este SINGURUL Sistem de Valori, Norme, Reguli de comportament care poate fi aplicat pentru a organiza Societatea Umana intr-un mod OPTIM. Orice deviere de la Ortodoxie altereaza BUNA CONVIETUIRE A OAMENILOR PE PAMANT. De aceea cei care isi doresc sa fie bine in tara lor, trebuie sa isi doreasca sa fie ORTODOXIA la baza organizarii societatii.

Doar cei care fac aceste 2 lucruri, doar cei care NU se mai expun la intoxicare informationala si care intra in randuiala Ortodoxa au sanse sa aiba mintea suficient de limpede cat sa poata vedea Solutiile REALE si sa le aplice.

Cei care continua sa-si expuna mintea la programele dusmanului de modelare a gandirii umane aplicate asupra popoarelor prin RADIO, TV, FILME, SITE-uri de STIRI + celelalte, si cei care continua sa stea departe de Biserica Ortodoxa (de unde ne vine adevarata forta si intelepciune sa ne aparam de RAU si sa facem BINELE), NU vor putea sa priceapa realitatea reala si vor fi inselati de dusman sa isi faca rau nu doar lor ci si celor din jurul lor. Acestia vor fi cel mai usor de pacalit in aplicarea falselor “solutii” recomandate chiar de dusman. Ei vor actiona cu buna credinta, crezand ca fac bine, dar vor face rau, sau vor pierde timp, bani, energie, complet inutil.

In concluzie, pana la Solicitarea Solutiilor Reale pentru problemele tarii si ale omenirii, sa ne asiguram ca fiecare dintre noi, pe cont propriu, ESTE PREGATIT sa primeasca, sa inteleaga, sa respecte si sa aplice acele solutii.

Iar pentru ca cineva sa fie Pregatit, trebuie sa aplice pentru inceput, pentru propria persoana (si in familie daca se poate):
1. EXPUNERE ZERO LA INTOXICAREA INFORMATIONALA LANSATA DE DUSMAN
si
2. PRACTICAREA ORTODOXIEI

Cei care fac asta vor deveni cei mai buni “soldati” ai tarii si ai lui Hristos.

Doamne, ajuta!

………………………..

Emilian, 7 ian 2019, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

3 responses to “Ce e de Facut Concret? Solutia la Problemele Tarii. Doua Lucruri pe care Trebuie sa le Faca Fiecare Român

  1. Felicitari pentru initiativa! Foarte corect si de bun simt! Sa dea Domnul sa fie un inceput pentru cat mai multi crestini!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s