UNICEF Promoveaza Ideologia de Gen in Scoli si Distrugerea Mentala a Copiilor Români

unicef-promoveaza-ideologia-de-gen-in-scoli-si-distrugerea-mentala-a-copiilor-02b

Organizatia straina UNICEF cu sucursala si in Romania, care zeci de ani a pacalit publicul românesc că vrea binele copiilor din Romania si din lumea întreaga, promoveaza Ideologia de Gen si Distrugerea Mentală a Copiilor în Scolile din România.

Inca din 2004 au publicat materialul “Perspective asupra dimensiunii de gen in educatie”: http://www.unicef.ro/wp-content/uploads/perspective-asupra-dimensiunii-de-gen-in-educatie.pdf

Cine stie cate alte programe, proiecte, actiuni au pentru introducerea Ideologiei de Gen in Scoli…

Sub paravanul ideii FALSE SI MANIPULATORII ca un comportament educational diferit fata de baieti si fete (in scoala si acasa) le dauneaza grav dezvoltarii copiilor, ei vor sa se implementeze in toate Scolile din Romania Ideologia de Gen, prin care diferentele intre baieti si fete sa dispara, fiecare sa aleaga ce sa fie (baiat sau fata) indiferent de sexul biologic, iar caracteristicile specifice barbatilor si femeilor sa nu mai existe in societatea umana. Adica Homosexualizarea societatii, HAOS si Dezastru in societate.

Iata ce sustine UNICEF pe scurt, in traducerea mea:

Caracteristicile si rolurile specifice si diferite ale baietilor si fetelor / barbatilor si femeilor in societatea umana NU sunt reale, ci sunt doar asociate in baza unor prejudecati induse de scoala, familie si mediul social. Asta sustine UNICEF – aia care cica vor binele copiilor nostri.

La scoala profesorii trebuie sa stimuleze elevii se vorbeasca mai mult despre GEN.

La scoala trebuie sa se organizeze cercuri sau activitati voluntare in care fiecare elev sa mimeze comportamentul traditional atat al femeilor cat si al barbatilor, adica, pe scurt, sa se prefaca fiecare copil ca e si baiat si fata. Asta vrea UNICEF pentru copiii nostri in Scoli.

Utilizarea mai intai de catre profesori, apoi de catre toti elevii, a unui limbaj de tip “gender inclusive”. Nestiind ce inseamna asta, am cautat si am gasit GHIDUL ONU cu privire la limbajul “gender inclusive”. NEBUNIE COMPLETA, puteti vedea la acest link: http://www.un.org/en/gender-inclusive-language/guidelines.shtml

Pe scurt, se doreste sa se vorbeasca doar in termeni neutri care sa nu faca referire la sexul/genul persoanei, ca nu cumva sa jigneasca pe cineva. NEBUNIE. Termeni generali precum “copii”, “copil”, “persoane”, “fiinte umane” sau “oameni” sunt inca acceptabile. Se scot insa din vocabular termenii care sunt la masculin sau feminin si se inlocuiesc cu variante alternative neutre. Adica se doreste ELIMINAREA din vocabular a cuvintelor precum: EL, EA, LUI, EI, ELE, EI, FATA, BAIAT, FEMEIE, BARBAT, SOT, SOTIE, DOMN, DOAMNA, MAMA, TATA, BUNIC, BUNICA etc. Asta vrea UNICEF pentru copiii nostri.

Cantitatile de elemente vizuale (imagini, poze, tablouri, jucarii etc) folosite in amenajarea Scolilor sau in desfasurarea activitatilor didactice trebuie sa fie “echilibrate pe sexe”. Nu ai voie sa ai mai multe imagini “baietesti” intr-o clasa sau mai multe jucarii roz de fete decat masini de baieti, ca asta face rau dezvoltarii copiilor. Intelegeti cat de nebuni sunt?

Copiii sa faca propaganda Ideologiei de Gen – sa recomande colegilor si parintilor “surse bibliografice privind problematica de gen in educatie”.

Organizarea de activitati cu parintii privind problematica de gen, ca atat cei mici cat si cei mari sa fie spalati pe creier.

Toata aceasta IMPUNERE a Ideologiei de Gen in Scoli se doreste de catre Mafia Internationala care detine si foloseste toate organizatiile precum UNICEF, ACCEPT, MOZAIQ, USR, #REZIST, toata Mass Media si multe institutii publice, IMPOTRIVA NORMALITATII si pentru distrugerea mentala a noilor generatii.

Parintii care nu cred si refuza sa cerceteze subiectul si existenta Mafiei Internationale despre care ne-au avertizat patriotii romani si calugarii din manastiri, isi condamna copiii si existenta familiei lor la moarte.

…………..

Emilian, 19 oct 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook:Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “UNICEF Promoveaza Ideologia de Gen in Scoli si Distrugerea Mentala a Copiilor Români

  1. Sunt de acord cu dvs. Dar de ce nu-i spuneti acestei “mafii internationale” pe nume: masonerie, iluminati, etc pt ca cei carora le trimiteti astfel de informatii sa se documenteze temeinic si sa discearna daca pot si vor.

    • Pentru ca Mafia Internationala e cea mai cuprinzatoare exprimare. Masoneria e doar PARTE din Mafia Internationala, un instrument pretul Unicef, precum Bancile, Precum ONGurile lor, Precum Presa etc. Nu masoneria e varful, ci doar un alt instrument. Ei insa actioneaza prin foarte multe instrumente. Sa studiezi doar 1 instrument precum masoneria nu te ajuta sa intelegi Mafia Internationala. Aceasta exprimare transmite 3 realitati cu privirea la realitatea inconjuratoare: 1. Avem de-a face cu o MAFIE – o structura criminala organizata. 2. Aceasta structura este STRAINA – cauzele reale ale problemelor noastre nu sunt “politicienii romani cei rai si corupti” – ei sunt doar un alt instrument local. 3. Aceasta structura are influenta la nivel INTERNATIONAL, global – problemele noastre sunt existente peste tot unde aceasta mafia actioneaza. I se mai spune Oculta, Illuminati bla bla. Eu unul cred ca exprimarea Mafia Internationala e cea mai relevanta. Informatii pentru documentarea despre aceasta Mafia Internationala avem destule de la patriotii români. Cine ignora ce ne-au lasat scris patriotii romani e sinucigas in fata acestei mafii. Aveti carti si informatii in BIBLIOGRAFIE DE BAZA pe blog.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s