Adio Educatie Sexuala in Scoli. Nivelul BTS este Epidemic in SUA

flashmob-educatie-sexuala-in-scoli-nivelul-bts-epidemic-in-ciuda-educatiei-sexuale-in-scoli-40-de-ani-SUA

Imagine de la un Flashmob sustinut de 67 ONGuri care militeaza pentru Educatie Sexuala in Scoli ca sa previna BTSurile in randurile tinerilor.

ADIO EDUCATIE SEXUALA IN SCOLI – asta ar trebui in mod firesc sa se intample dupa ce se observa stiintific si statistic ca Educatia sexuala in scoli NU a rezolvat deloc problema pe care propaganda mafiota o invoca, si anume ca Educatia Sexuala in Scoli este esentiala pentru ca tinerii sa nu se mai imbolnaveasca de BTSuri (boli cu transmitere sexuala). O MARE ABUREALA!

Cu siguranta ca vor forta si in continuare Educatia Sexuala in scoli, dar macar acum noi stim CAT DE INUTILA este in protejarea tinerilor de BTSuri.

Cand mai vine vreun ONG mafiot in scoala copiilor vostri sa propuna Educatie Sexuala de la clase cat mai mici, dati-le va rog peste bot cu acest articol:

Colegiul American al Pediatrilor: După 40 de ani de educație sexuală, nivelul bolilor cu transmitere sexuală este „epidemic”

O organizație națională de profesioniști în domeniul sănătății copilului și adolescentului afirmă că educația sexuală completă (comprehensive sexual education, CSE) oferită în Statele Unite ale Americii nu a fost eficientă în a-și atinge scopurile. Colegiul American al Pediatrilor (American College of Pediatricians, ACP), observă că cele mai multe programe de educație sexuală predate în școlile americane pleacă de la premisa că activitatea sexuală la adolescență este normală și acceptabilă.

ACP afirmă că această ideologie nu a servit sănătatea tinerilor în ultimii 40 de ani, de când a început să fie aplicată (mai exact din 1988), întrucât, conform datelor agenției guvernamentale pentru prevenirea și controlul bolilor (Center for Disease Control and Prevention, CDC), „abținerea de la relațiile sexuale vaginale, anale și orale este singura cale eficientă 100% pentru a preveni infectarea cu HIV, alte boli cu transmitere sexuală și sarcina.”

În august, CDC a făcut publice datele care relevă că numărul de cazuri de îmbolnăviri cu boli cu transmitere sexuală (BTS) a crescut foarte mult pentru al patrulea an consecutiv.

„Suntem în plină criză majoră de sănătate publică declanșată de BTS în această țară”, declara David Harvey, director executiv al CDC.

Din cele 20 de milioane de noi cazuri de BTS raportate anual, circa jumătate apar la tinerii între 15 și 24 de ani.

ACP notează că deși studiile sugerează o varietate de cauze favorizante – sărăcie, discriminare, abuz de droguri – pot contribui la creșterea cazurilor de îmbolnăviri cu BTS, „Este rezonabil să ne întrebăm, după 40 de ani de educație sexuală completă larg răspândită în școlile americane, de ce sunt bolile cu transmitere sexuală la nivele epidemice în rândul adolescenților și continuă să crească?”

Citește și: „O zi tragică pentru copiii Americii”. Argumentația Colegiului American de Pediatrie în fața Curții Supreme a SUA, cu privire la legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex

Programele de evitare a riscului sexual (Sexuality Risk Avoidance, SRA), cu toate acestea, operează tipic programelor de sănătate publică, observă pediatrii, în aceea că se concentrează pe promovarea abstinenței sexuale la tineri ca mijloc principal de prevenire a pericolelor dobândite și transmise pe cale sexuală pentru sănătatea publică.

Scopul strategiei SRA este acela de a încuraja indivizii „să evite orice risc prin neangajarea în comportament de mare risc și, dacă indivizii sunt deja angajați în asemenea comportament, să îi încurajeze să se oprească și să renunțe.”

Pediatrii americani afirmă că ideea promovată de educația sexuală explicită, aceea că „evitarea riscului nu este tangibilă și că cea mai bună metodă pentru a-i ajuta pe tinerii noștri este să reducă riscul prin promovarea educației și serviciilor contraceptive” nu este de folos tinerilor să nu se îmbolnăvească de BTS, din moment ce nici măcar prezervativele nu sunt 100% eficiente.

Citește și: Administrația SUA a recunoscut că abstinența este cea mai eficace formă de evitare a bolilor cu transmitere sexuală

„Pe scurt, educația sexuală completă nu este completă”, relatează Colegiul American al Pediatrilor. În loc de aceasta, educația sexuală este „aproape în totalitate focalizată pe ajutorarea tinerilor în a reduce consecințele fizice ale relațiilor sexuale prin utilizarea contracepției”.

Sursa

…………………….

Emilian, 18 oct 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Adio Educatie Sexuala in Scoli. Nivelul BTS este Epidemic in SUA

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s