Cristian Tudor Popescu si Dubla Masura. Ieri Votul era Esential pentru Democratie. Astazi Invita la Boicot!

cristian-tudor-popescu-ctp-referendumul-pentru-familie-dubla-masura-agent-antiroman-vot-referendum-2018

“DUBLA MASURA” in Splendoarea Ei – Studiu de Caz: Cristian Tudor Popescu.

Atunci cand convine stapanilor lui, acest individ promoveaza mersul la Vot, Votul in sine, Alegerile, Merge la Vot, Nu spune oamenilor cum sa voteze, Acuza pe cei care sustin Boicotarea Votului etc (adica mimeaza toata abureala aia cu “democratia si statul de drept”) DAR cand stapanilor lui nu le mai convine, atunci acelasi individ uita complet de democratie si statul de drept, NU mai merge la vot, Promoveaza ideea de a NU merge la vot, Sugereaza oamenilor cum sa voteze si Sustine Boicotarea Votului. Nu-i superb?

Acest personaj NU actioneaza in baza unor “principii democratice” bla bla bla, ci strict in functie de INTERESELE STAPANILOR lui.

…………………..

CRISTIAN TUDOR POPESCU (CTP) in DEC 2012:

“Nu cred că îţi poate spune cineva cum să votezi.

(…)

Şi atunci, de ce să mai votăm?

Pentru că votul e un gest degeaba, dar esenţial pentru supravieţuirea civilizată a unei societăţi.

(…)

Pentru că a merge la vot înseamnă un tratament preventiv ca să nu ne îmbolnăvim de dictatură sau haos.

Iată de ce cred că fiecare trebuie să voteze nu pentru mai bine, ci pentru sine, pentru igiena proprie ca animal civilizaţional.”

(Sursa: https://www.gandul.info/puterea-gandului/votez-cu-mine-10377624)

……………………………

CRISTIAN TUDOR POPESCU (CTP) in SEPT 2018:

Despre Referendumul pentru Familie in 2018:
“INUTILITATEA ASTA, PROSTIA ASTA, PIERDERE DE VREME.
(…)

Cei care doresc sa se duca sa voteze NU vor face un serviciu celor care voteaza DA.

Cei care vin sa voteze NU vor ajuta la validarea referendumului. NU-ul valoreaza cat un DA in clipa de fata daca te duci la vot. (…) Eu NU ma duc.”

(Sursa: VIDEO: https://www.facebook.com/baricada.tv/videos/330117437747452/)

In acest video aveti parte de Manipulare Ordinara legat de Referendum din partea acestui specimen anti-roman – Cristian Tudor Popescu. Cel putin 2 teme de pacalire a romanilor naivi: 1.asocierea referendumului cu Dragnea, si inducerea ideii ca cine voteaza la referendum DA va vota PRO-DRAGNEA si 2.teza falsa legata de familiile monoparentale si copiii crescuti de bunici. Infecti indivizi la tv…cine s-o mai uita la tv.

In 2018 CTP invita la BOICOTAREA unui Scrutin de Vot.

In 2012 sustinea ca votul este esential in Democratie si Acuza pe cei care invitau la Boicot:

IULIE 2012:

“În declaraţiile pe care Băsescu le-a schimbat este vorba de dreptul oamenilor la vot, e vorba de Constituţie, e vorba de libertate, e vorba de democraţie. Acestea sunt chestiuni fundamentale pe care nu le poţi schimba în mai puţin de 24 de ore.

Eu am crezut că la Traian Băsescu mândria şi orgoliul personal sunt cele mai puternice. Dar ce a făcut acum este josnic, este o coborâre a lui Traian Băsescu în proprii săi ochi”, a declarat CTP.

Privitor la legea cu cvorumul de 50 la sută plus 1 şi cum e folosită de Traian Băsescu şi de PDL, jurnalistul spune că este vorba de “încălcarea Constituţiei în spiritul ei, deoarece Constituţia trebuie respectată în literă şi în spirit. Spiritul CC era ca oamenii să vină la vot, ca preşedintele să nu poată fi înlăturat decât dacă un număr suficient de oameni vin la vot. Dar domnul Băsescu şi PDL folosesc acum prin boicot exact contra spiritul acestei legi. Adică să nu vină oamenii la vot”.

Sursa: /adevarul.ro/news/politica/cristian-tudor-popescu-despre-traian-basescu-ma-intreb-mai-e-facultatile-mintale-1_50ae26a77c42d5a6639a0dc6/index.html

IULIE 2012:

Apelul la boicot al referendumului din 29 iulie, lansat de Traian Basescu, a fost aspru criticat la Romania TV de analistul Cristian Tudor Popescu, senior-editor la ziarul Gandul. Acesta a comentat in termeni duri strategia presedintelui suspendat de a reveni la Cotroceni, spunand: “Daca voteaza 7 milioane de oameni pentru demiterea lui Traian Basescu si voteaza impotriva 100.000 de rataciti – care n-au inteles mesajul PDL-ului si se duc totusi la vot – domnul Basescu se intoarce la Cotroceni, netinand seama, anuland, 7 milioane de voturi impotriva domniei-sale. Asta este esenta a ceea ce face domnul Basescu. Are de gand sa anuleze 5, 6, 7 milioane de voturi valabil exprimate, ale unor romani.

In ceea ce priveste respectarea spiritului si literei Constitutiei, ce sens are conditia pusa de Curtea Constitutionala, cvorum 50 la suta plus 1? Spiritul constitutional este ca presedintele sa nu fie demis de oameni putini, mai putini decat o limita. Sensul in spiritul Constitutiei este sa aduca oamenii la vot. Or ea este utilizata in acest moment impotriva spiritului Constitutiei (este in litera, dar impotriva spiritului), de catre PDL si domnul Basescu, care o folosesc pentru a nu aduce oamenii la vot”.

Sursa: https://www.bzi.ro/ctp-basescu-are-de-gand-sa-anuleze-7-milioane-de-voturi-si-de-aici-urmeaza-iadul-303535

 

IULIE 2012:

Contactat telefonic de România TV, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a precizat, privind decizia PDL de boicotare a referendumului, că nu se aştepta ca preşedintele suspendat Traian Băsescu să recurgă la un asemenea gest.

(…)

Acesta a adăugat faptul că preşedintele suspendat Traian Băsescu greşeşte în privinţa în care a cerut să se boicoteze referendumul.

(…)

Dar nu să spui că referendumul va fi oricum fraudat şi că îl boicotezi.

(…)

După 8 ani domnul Băsescu ajunge tot acolo. E capabil în fiecare moment pentru interesul său personal, e capabil să rişte România. Mizează pe invocarea fraudei înainte să se producă alegerile, mizează pe faptul că vrea să transforme în hârtie igienică milioanele de voturi ale celor care vot veni la acest vot, aruncă la coş, se şterge cu voturile celor care vor veni la referendum. Un om capabil de orice şi care merge până la capăt.

Sursa: https://www.romaniatv.net/ctp–traian-basescu-un-las–un-clantau-urias–un-sarlatan_37084.html#n

…………………

IATA exemplul Dublei Masuri pe care mafiotii anti-romani il practica tot timpul cand le convine.

…………………..

Alte manifestari recente ale CTP:

…………………………………..

Emilian, 24 sept 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

7 responses to “Cristian Tudor Popescu si Dubla Masura. Ieri Votul era Esential pentru Democratie. Astazi Invita la Boicot!

  1. Buna ziua. Chiar daca nu v-am trimis pana acum nimic pt ca nu prea am timp, o fac azi pt a va multumi pt informsarile dvs pe care le consider foarte importante si de care tin seama si chiar urmaresc sa aplic si sa ma implic pt binele nostru, al tuturor. Multumesc.

    • Doamne ajuta! Ma bucur ca urmariti si ca vi se par de folos. Sunt vreo 700 de abonati care primesc automat postarile de pe blog. Sunt sigur ca sunt destui printre ei ca dvs, care urmaresc postarile, dar nu intervin. Nu-i nicio problema. Va multumesc pt mesaj.

  2. Psihiatria salveaza Romania…De data asta, e pe bune…Cu ce ziceai ca trebuie tratata schizofrenia astuia?

    • Cu departarea românilor de TV, Radio, Presa scrisa tiparita si virtuala a mafiei. Doar asa va vorbi singur in studiourile tv si nu se va uita nimeni la el. Si astfel nu va mai fi nevoie sa vomite mizerie in spatiul public, caci o face degeaba.

  3. Mulțămim de informații, le căutam să le distribui.
    Și mulțămim de existența acestui blog.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s