Despre Referendumul pentru Familie. Referendum 7 Octombrie. Referendum Familia Traditionala

referendum-7-octombrie-2018-referendum-familia-traditionala-casatorie-barbat-femeie-ceicunoi

Despre Referendumul pentru Familie

Intr-o societate normală nici nu s-ar pune problema sa discutam despre acest subiect – Ce este casatoria? – pentru ca totul ar fi limpede, si ar fi asa cum a fost de la inceputul lumii pana in zilele noastre: Casatoria este intre un Barbat si o Femeie. Din pacate traim vremuri in care diavolul prin slugile lui pământești organizate in Mafia Internationala lupta cu tot ce este creștinesc si bun spre inrobirea totala a omenirii si inselarea oamenilor sa mearga in directii gresite.

Avem o ocazie prin Referendumul pentru Familie (pentru definirea Casatoriei in Constitutie ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie), sa ne aparam intr-o mare masura poporul si copiii de mizeriile anti-crestine si anti-umane care vin peste noi in aceste vremuri. Propaganda si drepturile LGBTQ, homosexualitatea, identitatea de gen, vaccinarea obligatorie, acordul prezumat la donare de organe si toate celelalte sunt promovate intens si impuse prin legi atat in Romania cat si in toata lumea de catre Mafia Internationala prin sclavii locali (mass media, ONG-uri si politicienii de fațadă, sclavi la străini). Disperarea in promovarea drepturilor gay, a parteneriatelor civile intre gay si a casatoriilor gay se face cu scopul de a putea introduce in Scoli si gradinite Re-Educarea / Spalarea pe Creier a Copiilor si distrugerea mentala a tinerei generatii, cu noile concepte privind identitatea de gen, dreptul de a face ce vrei cum vrei cu cine vrei, dreptul de a decide daca esti baiat sau fata si toate celelalte monstruoase aberatii anti-umane.

Patriotii români au dus in ultimii ani o lupta puternica pentru a avea aceasta sansa – Referendum prin care sa definim clar in Constitutia Tarii ca poporul roman intelege prin Casatorie doar uniunea dintre Barbat si Femeie. Orice alte variante sunt aberatii care NU vor fi considerate normale si deci NU vor putea fi predate in Scoli si Gradinite, daca rezultatul Referendumului va fi unul zdrobitor in favoarea casatoriei traditionale dintre un Barbat si o Femeie.

Inca nu se stie cum va fi formulata intrebarea la care românii vor trebui sa raspunda prin DA sau NU, insa cel mai probabil va fi de genul “Sunteti de acord cu modificarea …..?” iar raspunsul pentru protejarea familiei traditionale si apararea copiilor romani si a poporului roman in general este DA.

In acest moment (14 sept 2018) referendumul pentru familie este stabilit pentru data de 7 octombrie 2018. Pana la vot, Mass Media (detinuta de Mafia Internationala), ONG-urile soroșiste (detinute de Mafia Internationala), Paginile FB soroșiste (#Rezist, #Coruptia Ucide, #FaraPenali etc), Partidele Sorosiste gen USR si altele (detinute de Mafia Internationala) + Agentii Postaci de pe internet (ai Mafiei Internationale – care posteaza comentarii la articole si pe FB) VOR ATACA CONTINUU acest Referendum cu scopul de a-i pacali pe români sa boicoteze referendumul sau sa voteze impotriva familiei traditionale.

Motivele pe care le invoca agentii mafiei pe internet si in presa sa nu se organizeze referendum, sau sa fie boicotat, sau sa votam impotriva modificarii, sunt cretine si nu o sa stau sa le dezbat.

Persoanele care vor cauta sa se lamureasca cu privire la acest Referendum informandu-se de la Televizor, Radio, Presa, Stiri au cele mai multe sanse sa fie pacaliti, inselati, manipulati. Cine inca se uita la TV cautand adevarul este deja un om mort.

Ne-a dat Dumnezeu o sansa prin acest Referendum. Acum e randul poporului sa sustina acest Referendum si sa participe pentru sustinerea Familiei Traditionale in Romania. Doamne, ajuta!

Emilian, 14 sept 2018, ceicunoi.wordpress.com.

…………

UPDATE:

MERGEM SI VOTAM “DA” LA REFERENDUM PE 6-7 OCTOMBRIE 2018!

NOUTATI SI VIDEO RELEVANTE PENTRU ACEST REFERENDUM IN PAGINA DEDICATA DE AICI:

https://ceicunoi.wordpress.com/2018/09/20/noutati-referendum-familia-traditionala-6-7-octombrie-2018/

One response to “Despre Referendumul pentru Familie. Referendum 7 Octombrie. Referendum Familia Traditionala

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s