De ce Multi Copii din SUA nu suporta sa Manance Vegetale / Legume

de-ce-copiii-nu-mananca-vegetale-legume-sua-copii-fortati-sa-manance-legume-ceicunoi

Copiii din SUA si din alte tari supuse atacului prin alimentatie toxica timp de zeci de ani ajung sa nu mai suporte sa manance legume/vegetale. Papilele Gustative sunt date peste cap. (aviz parintilor din Romania – vedeti ce mancati VOI si ce dati sa manance copiilor!)

Iata ce dezastru produce in societatea umana prezența pe piata timp de zeci de ani a otravurilor gustoase pe post de “alimente si bauturi comestibile” precum: Coca Cola, Pizza congelata, Ketchup toxic, Sucuri acidulate pline de zahar si chimicale, Monoglutamat de sodiu la greu in “alimentele” din supermarket, Organisme Modificate Genetic, DULCIURI concentrate, Guma de mestecat, Carnuri cu chimicale, Hamurgeri, Shaorma si restul porcariilor din supermarketuri si din lanturile fast food.

Sigur ca daunatoare este si “hranirea” copilului de mic cu otrava din supermarket si obisnuirea papilelor gustative cu monoglutamatul de sodiu si cu celelalte gusturi toxice dar placute. Sigur ca in SUA vegetalele nu sunt asa gustoase ca in Romania. Dar eu cred ca modificarea e deja biologica dupa mai multe generatii.

Noile generatii de copii AU DEJA SETATE PAPILELE GUSTATIVE sa nu mai suporte gustul/senzatia legumelor naturale / cat mai aproape de forma naturala. Standardul papilelor gustative ale noilor bebelusi si copii sunt complet date peste cap din cauza comportamentului alimentar ultra daunator al parintilor si bunicilor si strabunicilor. Dupa generatii de folosire a otravurilor gustoase pe post de hrana, noile generatii de copii se nasc cu alte standarde biologice cu privire la alimentatie. Unele complet date peste cap, incat hrana naturala este perceputa de papilele gustative ca fiind scarboasa, si doar semipreparatele si gunoaiele din supermarketuri si fast food sunt “gustoase” si bune de mancat.

Iata un video demonstrativ:

Doamne fereste-ne de asa ceva si ajuta ca românii să nu (mai) foloseasca stomacul pe post de cos de gunoi, si sa manance cat mai natural, de la piata si din gradina taranilor, ca sa nu ajunga si copiii nostri in acest hal!

Parintii care mananca “mancare” otrava inainte de conceperea copilului, sa nu se mire de ce copilul va face mofturi la mancare.

Mamele care mananca ELE “mancare” otrava toxica plina de chimicale, dar gustoasa, si alapteaza bebelusul, sa nu se mire daca acesta va face mofturi la mancare cand va incepe diversificarea alimentatiei – copilul are deja papilele gustative si corpul date peste cap din laptele mamei care mananca otrava moderna. Ce e de facut este limpede: nu mai mancati mancare otrava.

Parintii care dau sa manance dulciuri copiilor lor sau produse cu chimicale, cu monoglutamat de sodiu, zahar sub orice forma, guma de mestecat, bomboane, ciocolata, sucuri colorate si acidulate cu chimicale, SA NU SE MIRE SAU SA SE INTREBE DE CE LE FAC COPIII MOFTURI LA MANCARE.

…………

Emilian, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “De ce Multi Copii din SUA nu suporta sa Manance Vegetale / Legume

  1. Ai sintetizat in cateva cuvinte ceea ce spune(pe baza cercetarilor stiintifice de ultima ora) parintele Sorin Mihalache in conferinta “esti ceea ce traiesti”.
    Un alt om remarcabil, pe care Dumnezeu in mare mila lui l-a trimis printre romani, domnul profesor dr. Pavel Chirila repeta de cate ori poate in emisiunile in care este invitat, “nu este interzis sa mananci carne dar mai bine este, sa NU mananci”. Tot dansul atrage atentia, pentru educatia oamenilor ce sunt prinsi in fata ecranelor, asupra consumului de faina alba si zahar, doua substante ce nu exista decat de pe la jumatatea sec. 19. Dupa adoptarea si folosirea acestor substante in mai toate alimentele pe care omul “modern” le consuma(nu numai de la supermarket ci si acasa cu paine si prajituri “de casa”) bolile omului s-au imnultit, diversificat, agravat. Se pot consuma insa(nu ca inlocuitori, ca inlocuitaorii sunt tocmai cei amintiti mai sus) cu incredere painea integrala si mierea ca produse ce exista de mii de ani.
    Pentru cei ce chiar sunt interesati de starea lor de sanatate(si a persoanelor dragi lor) dl. dr. P. Chirila a scris si o carte “Nu hrani cancerul”. Cred ca se gaseste gratis pe internet, dar, pentru cei ce vor sa faca si o fapta buna, intrati pe siteul clinica-nera, faceti o donatie – (bani ce vor fi folositi pt. ridicarea acestei clinici ce se va ocupa de tratarea pacientilor de cancer in stare incipienta, tratati prin metoda medicinei crestine, pe care dl. profesor a readus-o la viata(adica se cauta intai cauzele tulburarilor sufletesti se trateaza ele si abia apoi corpul), tratamentul va fi compus (dupa cate am inteles eu din emisiunile pe care le-am urmarit ) din remedii naturale( in mare parte) combinate cu medicamente de sinteza atat cat trebuie si unde este nevoie – si ve-ti primi cartea gratuit. Stiu ca pare o reclama(nu il cunosc pe dl. dr., desii m-ar onora sa fac cunostinta cu dansul) dar cred eu ca lucrurile bune trebuiesc sprijinite si ajutate sa se dezvolte.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s