Armin van Buuren a Mintit la Untold 2018 ca va pune Manele pana pleaca lumea

Daca voi stati, stau si eu sa va pun manele la Untold 2018

armin-van-buuren-manelist-mincinos-a-mintit-publicul-untold-01

Departamentul Spalare pe Creier si Intoxicare cu Mizerii Audio-Vizuale din cadrul Mafiei Internationale, organizeaza la Cluj un mega festival Untold cu dedicatie pentru tineri din tara si de oriunde or mai vrea ei sa vina sa-si drogheze creierul, mintea si sufletul cu mizerie.

Ce inseamna UNTOLD:
1. Manele de drogat creier (cine poate numi muzica sunetele alea?) = Imbecilizarea Creierului prin sunete de limitare intelectuala (detalii) (cu dedicatie pentru toti cei care vor sa fie prosti la creier);
2. Scena cu imagini fixe si dinamice cu simbolistica fortelor raului;
3. Lumini puternice de tip Strobe Light care afecteaza sistemul nervos central, neurotransmitatorii si functionarea creierului si corpului in general;
4. Nopti nedormite, Pierdere de Viata si Sanatate si Irosirea Timpului;
5. Alcool, droguri, speiș si ce-o mai fi pe acolo.

In noaptea de duminica (5 august) spre luni (6 august), pe la 2 noaptea a urcat pe scena Untold manelistul sef Armin van Buuren (un fel de dj cunoscut – ca un fel de Adi Minune) care cica trebuia sa puna manele doar vreo 2-3 ore. Dar el a continuat non stop pana la vreo 9 dimineata. Pe la vreo 7 dimineata acest manelist sef a mintit cele cateva mii de fani manele prezenti ca cica “Mi se pune des intrebarea <<Cat o sa mixezi?>> hi hi. DACA VOI STATI, STAU SI EU! (aplauze)”. Dupa ce le-a zis fanilor ca daca ei vor mai sta acolo sa asculte manele, va mai sta si el sa le puna manele, la vreo 2 ore s-a carat si a lasat publicu’ cu ochii in soare. Cica DJ iubit in Romania, individ care-si minte in fata publicul. Superb. Dar nu-i nicio problema, totul fiind acolo o mega manea, n-a sesizat nimeni.

Atmosfera de nivelare a creierului si momentul in care manelistul Armin Van Bureen isi minte fanii, in filmuletul urmator, minutul 2:35:35:

AVIZ PARINTILOR care mai au un cuvant de spus in viata copiilor lor adolescenti…

Manelistul Armin van Buuren n-a ajuns inca sfant, dar unii oameni vor deja sa-l atinga

Poporul roman si ortodocsii in general, prin traditie si prin felul lor de a fi, apreciaza oamenii cu o conduita morala deosebita, Sfintii, si simt nevoia sa primeasca si ei binecuvantarea acelor sfinti prin atingerea moastelor lor.

Mafia Internationala se ocupa cu inversarea tuturor valorilor morale in societate pentru a da peste cap popoarele cu scopul de a le face mai usor de controlat, exploatat si distrus.

In cazul de fata, la acelasi festival Untold, vedem cum un manelist sef promovat si sustinut de agentii mafiei (Armin van Buuren) ajunge sa aiba putere de atractie in randul a cateva mii de tineri dezorientati si pacaliti, incat acestia simt nevoia sa-l atinga ca si cum ar fi un sfant…

P.s.: Daca este cineva contrariat de apelativul “manelistul” este rugat sa-mi explice care este diferenta intre manelele “mixate” de acest individ si manelele cantate de Adi minune sau orice alt manelist cu privire la efectul asupra creierului uman.

P.s.2: Multumim lui Dumnezeu ca stadionul era aproape gol, ceea ce demonstreaza ca romanii inca disting binele de rau.

P.s.3: Detalii si aici: https://www.cotidianul.ro/cluj-megashow-dedicat-fortelor-malefice/

………….

Emilian, 6 aug 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s