9 iunie 2018 – Mars LGBTQI Bucharest Pride la Bucuresti

program-bucharest-pride-mars-lgbt-iunie-2018-bucuresti

9 iunie 2018 – Marsul LGBTQI Bucharest Pride la Bucuresti. Mafia Internationala insista sa impuna si in Romania valorile anti-umane si anti-ortodoxe din planurile New World Order.

Ne asteptam ca aceasta impunere impotriva vointei poporului sa se faca, desigur, cu ajutorul politiei si jandarmeriei blindate de razboi si pregatita de lupta contra ortodoxiei si valorilor morale stramosesti ale romanilor.

Agentii anti-romani sunt protejati, aparati, sustinuti, promovati si ajutatisa organizeze actiuni anti-romanesti, de catre STATUL ATEU ANTI-ROMAN in care traim, condus de aceeasi Mafie Internationala.

Analizati va rog lista de parteneri ca sa vedeti o mica parte dintre intitutiile, organizatiile si corporatiile ale aceleiasi mafii, care sustin aceasta mizerie.

parteneri-bucharest-pride-mars-lgbt-iunie-2018-bucuresti

Sigur ca românii ar trebui sa boicoteze complet toate aceste organizatii care sustin asa ceva in RO, si sa le catalogheze instant ca instrumente anti-romanesti.

“Spune-mi ce sustii, ca sa-ti spun cine esti!”

bucharestpride.ro/program-bucharest-pride-2018

………………..

Emilian, 7 iunie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “9 iunie 2018 – Mars LGBTQI Bucharest Pride la Bucuresti

 1. M-am uitat la finala meciului de tenis de la Roland Garros dintre Simona Halep si Sloane Stephens difuzat de Pro(steste) Tv. A castigat simona. O victorie muncita, o victorie meritata. Bravo Simona.
  Dupa meci insa, tv-ul a ramas conectat pe ”stirile” pro tv care in cunoscutul obicei de dezinformare si minciuna. prezinta(cum era si de asteptat din partea lor) “marsul diversitatii” la care, atentie, Esca, cu o fata convingatoere ne spune ca au participat 10.000 DE OAMENI. Filmarea de la fata locului este facuta din plan apropiat(cum altfel) in care si 10 insi par o “mare multime”, asezonat cu un interviu cu un oarecare care tinea in carca un baietel de vreo 3 sau 4 ani care declara ca vrea ca copilul lui sa traiasca intr-o lume in care diversitatea este normala, si altul luat deja celebrului “cuplu” de un el si un el roman si american care spune(alta dezinformare) ca U.E. le ar fi dat dreptate in procesul intentat statului roman.
  Urmatoarea “stire” este tot o lectie de manipulare semantica in care Marsul Dreptei tot din capitala, este catalogat ca “un mars la care au participat 100 de persoane” si care vor shimbarea legii ce defineste familia prin uniunea dintre un barbat si o femeie. Adica, din comentariu se duce in derizoriu 3.000.000 de semnaturi si “numai” un grup restrans doreste asta.
  Dupa care am inchis.

  • Sunt infinite mijloacele de inselare aplicate prin TV, Radio, Filme. Cine se expune la aceste mijloace de intoxicare informationala este un om MORT. El va gandi ce i se baga in cap sa gandeasca si va actiona precum este programat sa actioneze. Adica isi va face singur rau, lui, apropiatilor si societatii in care traieste, actionand inconstient ca un bun soldat al Mafiei Internationale. Oricat de inteligent ar fi cineva, creierului uman ii este imposibil din punct de vedere biologic/anatomic sa discearna, sa trieze, sa analizeze, gramezile de informatii care vin continuu si bombardeaza creierul via TV, Radio, Filme. Cine se uita la TV, Radio, Filme este un om inselat de mafie care va actiona in slujba mafiei si impotriva patriotilor autentici. Este un om periculos, fara ca el sa realizeze.

   • daca erai destept puteai sa te duci pe teren si puteai examina personal situatia… dacat sa sari la concluzi.

   • Care sunt concluziile pe care le-am tras prea grabit dupa parerea ta, si care e de fapt realitatea din teren? Explica-ne tu te rog.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s