De ce Poarta Tinerii pe Strada Legitimatia de Sclav? Sclavia in “Armatele” Mafiei Internationale

tineri-corporatii-legitimatia-de-sclav-legitimatie-corporatie-legitimatie-multinationala-sclavia-moderna-sclav-in-armatele-mafiei-internationale

De ce Poarta Tinerii pe Strada Legitimatia de Sclav?

– iluzie ca lucreaza pt un scop maret – corporatiile au scopuri marete doar pentru stapanii lor;
– iluzie ca au ca angajati in corporatie un rol in societate – corporatiile nu au rolul de a face bine in societate, ci doar stapanilor lor. Din contra, multinationalele fraudeaza bugetele statelor in care activeaza si distrug concurenta autohtona (vezi supermarketuri unde e cel mai clar ca distrug micii comercianti români). Corporatiile blocheaza tinerii in joburi unde lucreaza pentru straini, in loc sa lucreze pentru români si eliberarea tarii din mainile dusmanilor care conduc din umbra;
– mandrie / bucurie ca au ca “lucratori” / muncitori / salariati un rol in societate si ca nu sunt nimeni pe planeta – o alta iluzie;
– auto-promovare – prin afisarea legitimatiei persoana transmite inconstient si nepremeditat acest mesaj: “uite, lucrez in corporatie, deci ma duce capul, deci sunt destept, sunt persoana serioasa, stabila, am venituri stabile (salariu bun de la straini) etc” – relevant pentru atragerea sexului opus sau pentru mangaierea egoului personal;
– tinerii isi sustin aceste iluzii in cap pentru a nu concluziona adevarul, si anume ca sunt sclavi la straini, blocati pe plantatie 8-9-10-11-12 ore pe zi, lucrand zilnic fara folos pentru dezvoltarea societatii romanesti. Sambata si duminica se odihnesc ca sa poata lucra cu spor ca sclav pentru stapanii straini de luni pana vineri (sau chiar si sambata), saptamana de saptamana, luna de luna, an de an, pana la pensie sau pana mor mai devreme de pensie din cauza muncii / stresului / alimentatiei toxice etc. Acest adevar – ca esti sclav pentru straini – nu poate fi usor acceptat psihic de marea majoritate a tinerilor asa ca acestia prefera sa traiasca in iluziile prezentate mai sus.

Sclavia Moderna NU mai este cum era sclavia pe vremuri. Acum este o sclavia ascunsa, cu stapan ascuns care are planuri ascunse. Cei mai multi ignora aceste lucruri, dar asta nu inseamna ca ele nu exista si ca nu ne afecteaza viata.

Sclavi in “Armatele” Mafiei Internationale nu sunt doar militarii inregimentati in armatele de cucerire prin forta armata a popoarelor lumii – detinute de Mafia Internationala.

Legitimatia de Sclav – valabila in multe domenii controlate de Mafia Internationala

Mafia Internationala cotroleaza atat armatele cu soldati blindati si inarmati, cat si corporatiile si multe alte “armate” cu ajutorul carora subjuga si exploateaza popoarele lumii. Care e diferenta ca esti sclav in armata cu pistoale a mafiei, sau ca esti sclav in armata cu laptopuri a mafiei – corporatii, sau sclav in armata care jongleaza bani a mafiei – banci, sau sclav in armata cu produse si alimente toxice a mafiei – supermarketuri, sau sclav in armata cu medicamente toxice a mafiei – Bigpharma + farmacii, sau sclav in armata care spala creiere a mafiei – Mass Media etc etc etc? TOTI acestia muncesc in scopul dictat de Mafia Internationala si in beneficiul ei, chiar daca doar foarte putini dintre sclavii “angajati” in armatele mafiei constientizeaza ca sunt sclavi.

Cunoscand aceste lucruri, intreb: Cum te (mai) poti mandri / afisa in public cu Legitimatia de Sclav?

………….

Emilian, 25 mai 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “De ce Poarta Tinerii pe Strada Legitimatia de Sclav? Sclavia in “Armatele” Mafiei Internationale

  1. Imi pare rau pentru ce zic acum, daca e prea dur te rog nu imi publica acest comentariu. In calitate de corporatista cu cativa ani experienta in cateva astfel de corporatii, spun ca corporatistii nu sunt cei mai inteligenti oameni. Cam 90% dau dovada de o prostie inimaginabila, egalata doar de rautate. Restul de 10% sunt oameni care dintr-un motiv sau altul s-au nimerit sa ajunga acolo. Eu sunt acolo ca mai am nevoie de salariu mai marcel cateva luni, then i am freakin’ out.

    Dar cine lucreaza in corporatii si mai are inca ochii deschisi poate sa confirme ce am zis. Prostie crasa, egalata doar de rautate (pupincurism + turnatorie + backstabbing + barfa). Pentru ce am patit intr-una din corporatii as putea cere daune morale.

    • Sunt sigur ca in unele corporatii asa este. Dar nu putem generaliza bazat doar pe experienta noastra individuala. Nu sunt romanii vinovati ca lucreaza in corporatii – sunt nevoiti. Eu cu articolul doar subliniam ca unii aleg sa se “mandreasca” cu legitimatia de sclav…si ca e cel putin ciudata treaba asta, avand in vedere restul detaliilor scrise in articol. Iti urez succes sa scapi si sa reusesti mai departe ce ti-ai propus.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s