VIDEO Mars LGBT 2018 in Chisinau – Copii Români in Port Popular Bruscati si Ridicati pe Sus de Politie. Statul Ateu ataca Ortodocsii si sustine Parada Gay. Statul Ateu ataca prin Politie Ortodoxia si Valorile Morale Autentice si Impune cu Forta Anormalitatea

50-mars-lgbt-chisinau-2018-statul-ateu-ataca-ortodocsi-politia-salta-copii-romani-in-port-popular

(ENGLISH VERSION OF THIS TEXT HERE)

Mars LGBT impus cu forta pe strazile din Chisinau cu ajutorul Statului Ateu care controleaza societatea in Republica Moldova. Copii Români in Port Popular ridicati pe sus de politisti blindati de razboi impotriva ortodoxiei.

Sute de Politisti blindati in uniforma de lupta elibereaza calea Marsului LGBT “Fara Frica” din Chisnau, 19 mai 2018. Participantii la Marsul “Fara Frica”, adica sustinatorii propagandei New World Order LGBT nu sunt obligatoriu persoane gay sau lesbiene, ci sunt in realitate agenti ai mafiei internationale care au misiune sa organizeze astfel de marsuri de propaganda atee anti-umana. Ei au misiune sa promoveze in societatea umana mizeria si anormalitatea ca fiind ceva firesc si normal. Restul participantilor, daca nu sunt agenti ai mafiei internationale, sunt asa numitii “idioti utili”, pacaliti de televizor si mass media (instrumente detinute de aceeasi Mafie Internationala), sa sustina propaganda LGBT.

Din fericire, românii ortodocsi nu sunt atat de usor de pacalit, si iata-i opunandu-se planurilor straine anti-umane ale Mafiei Internationale.

Politistii ridica cu forta crestinii ortodocsi care se rugau in genunchi si cantau cantece ortodoxe, in apararea valorilor morale autentice ale romanilor si pentru blocarea pasnica a traseului marsului ateu mafiot LGBT.

POLITIA RIDICA PE SUS, CU FORTA, COPII ROMÂNI IMBRACATI IN PORT POPULAR, PREZENTI ALATURI DE PARINTII LOR ORTODOCSI IN CALEA MARSULUI LGBT.

POZE:

Normalitatea este zdrobita in acest caz prin politie (instrument de forta si impunere al Statului Ateu condus de Mafia Internationala) iar anormalitatea este aparata de Statul Ateu si impusa poporului.

La fel se intampla peste tot in lume unde Mafia Internationala conduce Statul din umbra. Acolo unde Statul este Ateu – orice crima este posibila si orice valori autentice pot fi atacate spre distrugere.

Doar un Stat autentic Ortodox mai poate oferi o sansa spre o societate umana normala, morala si libera.

“Poliţia atacã ortodocşi moldoveni care protestau paşnic împotriva unui marş LGBT. Democraţia este o iluzie. Sataniştii conduc lumea.”

ENGLISH VERSION OF THIS TEXT HERE

VIDEO:

(sursa video – publicatia mincinoasa publika.md: https://www.publika.md/huiduieli-si-altercatii-la-marsul-lgbt-enoriasii-s-au-luat-la-harta-cu-fortele-de-ordine-fotovideo_3006493.html)

(sursa video: Ruptly.tv, https://www.youtube.com/watch?v=DDGwSRz-o3Q)

………………………….

UPDATE:

“SUNTEM ORTODOCSI SI VREM SA MURIM ORTODOCSI!”

Reporterita care pune intrebari in aceasta filmare este un mini agent al mafiei – se vede dupa intrebarile pe care le pune si dupa ce zice. Agentii mafiei de la diverse publicatii tiparite sau online merg sa filmeze si pun intrebari provocatoare – doar doar prind pe cineva ca spune ceva care poate fi folosit impotriva lui si a poporului din care face parte. Singura solutie este SA NU RASPUNZI la intrebari cand nu cunosti personal persoana respectiva ca este de buna credinta si SA NU DAI INTERVIURI. Prin acest film au subliniat ideea ca ortodocsii sunt agresivi – iar participantii la marsul gay sunt niste oi nevinovate si blande, pasnice. Au promovat subtil ideea pe care o vehiculeaza mafia peste tot in media ca ortodocsii sunt niste retrograzi primitivi agresivi intoleranti. Pentru noi este util acest video pentru ca e o marturie ca s-a dat cu gaze lacrimogene si ca valorile autentice ortodoxe sunt puternic infipte in caracterul românilor din Moldova de peste Prut.

(sursa video: Reporter de Garda – https://www.youtube.com/watch?v=U0ypCPYVH4c)

………………………………….

UPDATE 2:

Statul Ateu instalat in Moldova de peste Prut ii Ataca cu Gaze Lacrimogene pe Românii Ortodocși care isi Apara Valorile Milenare:

(sursa video: https://www.youtube.com/watch?v=Dz8B45hJJBM)

………………………………..

UPDATE 3:

Copii Mici Stropiti cu Gaz Lacrimogen de Politia trimisa sa lupte impotriva Valorilor Morale Ortodoxe ale Românilor:

(sursa: http://360crazy.blogspot.ro/2018/05/moldova-police-arrest-christians-for.html)

……………………………………..

UPDATE 4:

Prin modul de raportare la acest eveniment, putem alcatui o LISTA incompleta cu Site-uri din Republica Moldova care dezinformeaza, manipuleaza, insala si spala creierele românilor prin articolele si informatiile publicate:

Publika.md

Timpul.md

Diez.md

Tv8.md

Deschide.md

Agora.md

Telegraph.md

Radioorhei.info

Evzmd.md

Prime.md

Protv.md

Realitatea.md

etc.

Doar niște români sadomasochiști (care isi doresc raul) si complet spalati pe creier mai pot intra pe astfel de site-uri sau isi mai pot lasa copiii sa isi intoxice creierul cu mizeria de acolo.

…………………………………

UPDATE 5:

VIDEO din grupul ridicat pe sus – femei, barbati, copii, tineri, batrani:

(sursa video: https://www.facebook.com/gheorghe.aparatu.5/posts/576262586082907)

……………………

UPDATE 6:

Comunicarea Politiei Republicii Moldova DUPA brutalitatile asupra copiilor, adultilor si batranilor ortodocsi

http://politia.md/ro/content/politia-asigurat-ordinea-publica-timpul-marsului-fara-frica-2018-organizat-de-comunitatea

SEC si PE SCURT: Noi ne-am facut treaba.

BRAVO mă!

……………………………………………..

UPDATE 7:

Politia Moldova la Cheremul a Două Puștane

(conferinta realizata dupa Marsul LGBT Chisinau 19 mai 2018 de catre organizatori)

Cat de penibil pentru ditamai institutia Politiei Republicii Moldova sa fie la cheremul unor pustane baiețoase – agenti antrenati de Mafia Internationala sa organizeze actiuni de distrugere a valorilor românesti si impunere a regulilor talmudice – diavolesti?

Uitati-va la imaginile din film: doi țânci (dar fete) si ditamai politistul obligat sa le stea la dispozitie si sa le dea explicatii. PENIBIL.

Cat de sinistru ca țânca aia mica sa faca traduceri in rusa pentru poporul din patria lui Stefan Cel Mare si Sfant?

Sinistra imagine. Spre astfel de mizerii duce Statul Ateu.

Asta se intampla cand conducerile institutiilor din Statul Ateu sunt la cheremul ordinelor masonice ale strainilor.

(sursa video: https://www.facebook.com/farafricamoldova)

……………………………………………..

Emilian, 20 mai 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “VIDEO Mars LGBT 2018 in Chisinau – Copii Români in Port Popular Bruscati si Ridicati pe Sus de Politie. Statul Ateu ataca Ortodocsii si sustine Parada Gay. Statul Ateu ataca prin Politie Ortodoxia si Valorile Morale Autentice si Impune cu Forta Anormalitatea

  1. Intr-o logica a raului este ceva firesc. Si tot despre politie, (daca aceii indivizi cu casti ,genunchiere, cotiere si alte componente ale unei adevarate armuri, cu scuturi ,cu bastoane si alte instrumente , mai pot fi numiti politisti) ca instrument al impunerii raului avem un alt exemplu aici: https://www.activenews.ro/stiri-social/Varujan-Vosganian-Cum-e-posibil-sa-lasam-o-firma-din-Marea-Britanie-sa-se-instapaneasca-peste-invataturile-unuia-dintre-marii-duhovnici-ai-neamului-de-parca-Arsenie-Boca-ar-fi-o-marca-de-sapun-sau-pasta-de-dinti-Am-innebunit-cu-totii-150923
    Poate ti-a scapat.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s