Politia Locala Sector 2 a desfiintat Clanul Marelui Interlop Fanel Taranul

politia-locala-sector-2-confisca-marfa-aprozar-legume-fructe-fanel-taranul-01

Politia Locala Sector 2 isi face Datoria! Aprozarele ambulante de pe raza sectorului sunt in sfarsit exterminate! Clanul lui Fanel Taranul a fost destabilizat astazi prin confiscarea rosiilor si cireselor gasite la chioscul din Sectorul 2.

Astazi, 16 mai 2018, in jurul orei 10 dimineata, politistii locali sector 2 au descins in forta vizavi de Spitalul Colentina, la aprozarul infractorului de mare renume in lumea interlopa: “Fanel Taranul”.

Am luat si eu anul trecut pepeni galbeni de la marele interlop si au fost super buni (poate ma baga si pe mine la Duba).

Fanel Taranul si-a permis sa vanda legume si fructe romanesti mai aproape de locuitorii sectorului 2 si la indemana bolnavilor din Spitalul Colentina de vizavi. Asa ceva este complet nepermis. Deja de cativa ani, Clanul Fanel Taranul isi face de cap nestingherit in sector prin vanzarea de legume si fructe din chioscul inghesuit pe cativa metri patrati. Asa ca Politia Locala Sector 2 s-a organizat. Dupa luni bune de filaj cu aparatura tehnica de ultima generatie, politia a reusit sa stranga suficiente probe impotriva interlopului Fanel Taranul: 3 kg de rosii vandute catra babuta de la scara 2, o salata verde catre mosu’ din blocul alaturat si 2 legaturi de ceapa catre femeia gravida de la scara 1. Ah si sa nu uitam de bolnavul de la sectia Medicina Interna din Spitalul Colentina care si-a luat 5 portocale si 1 kg de capsuni. Suficiente probe ca mafiotul sa fie infundat o data pentru totdeauna. Avand in mana permisiunea de interventie in forta, Politia Locala Sector 2 a descins astazi rapid cu duba cu gratii la chioscul cu legume si fructe al lui Fanel, si a bagat totul la duba. Pac pac in 2 timp si 3 miscari, sa salveze cetatenii sectorului de aceasta crima organizata de a vinde legume si fructe romanesti intr-o zona in care batranii nu au piata aproape.

politia-locala-sector-2-confisca-marfa-aprozar-legume-fructe-fanel-taranul-02

Infractorul local Fanel Taranul care vinde legume trebuie pedepsit aspru si toata marfa incendiata! Fereasca Dumnezeu sa se mai gandeasca cineva vreodata sa faca concurenta celor 2 mega image ale strainilor aflate la 100m si 200m de locul cu pricina.

Strainii vand linistiti in Romania. Românii si legumele si fructele lor… mai subtirel.

Cine vrea sa vanda si n-are Mega Image, sa-si faca, altfel…Totul la Duba!

Multumim sefilor Politiei Locale Sector 2 care vegheaza asupra sigurantei noastre!

Acum ca ne-au scapat de clanul Fanel Taranul, rugam politia sa descinda la băbuța care vinde flori langa un pom din aceeasi zona sau femeia care vinde rosii langa chioscul de ziare! Repede, pana nu FUG! La Duba cu ele si cu produsele lor!

Multumim Conducerii Politiei Locale Sector 2 pentru grija nemarginita pe care ne-o poarta!

………………..

Emilian, 16 mai 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Politia Locala Sector 2 a desfiintat Clanul Marelui Interlop Fanel Taranul

  1. Ai dreptate, colonialistii trebuie protejati, doar ei sunt stapanii. Ce crede Fanel Taranul ca el are dreptul la concurenta?

    • “Fostul consilier al ministrului Sebastian Vlădescu spune că Finanţele au cunoştinţă de firmele care fură în România. „Toţi cei care fură sunt filmaţi, îndosariaţi, arhivaţi, dar nu pot fi controlaţi niciodată”, a spus Dan Bittman. El a precizat că a lucrat în minister doar pentru a vedea, din curiozitate, ce se întâmplă „în interior” şi că nu doreşte să arate cu degetul spre anumite persoane din această instituţie.

      “Să nu credeţi că nu se ştie, la nivelul Ministerului de Finanţe, ce se întâmplă în România. Să nu credeţi că nu se ştie pe unde se fură, cine fură. Sunt filmaţi, sunt îndosariaţi, sunt arhivaţi. Toţi cei care fură. Dar există firme care n-au voie să fie controlate niciodată şi oameni care n-au voie să fie controlaţi niciodată”, a spus Dan Bittman, potrivit realitatea.net.
      Dan Bittman a lucrat în Ministerul Finanţelor în perioada ianuarie – iunie 2010, în funcţia de consilier al ministrului Sebastian Vlădescu. La începutul lunii iunie 2010, artistul a demisionat.” http://jurnalul.ro/stiri/observator/bittman-finantele-stiu-cine-fura-dar-sunt-firme-care-n-au-voie-sa-fie-controlate-548412.html

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s