Dictatura Totala prin Bani – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 9/9

Iisus-Hristos-alungarea-negustorilor-din-templu-schimbatorii-de-bani-camatari-manastirea-sfantul-nikita-macedonia-protocoalele-inteleptilor-sion-dictatura-bani

FOTO: Iisus Hristos alunga din Templul din Ierusalim vanzatorii, schimbatorii de bani si camatarii vremii. „Și intrând El în Ierusalim, toată cetatea s-a cutremurat, zicând: Cine este Acesta? Iar mulțimile răspundeau: Acesta este Iisus, proorocul din Nazaretul Galileii. Și a intrat Iisus în templu și a alungat pe toți cei ce vindeau și cumpărau în templu și a răsturnat mesele schimbătorilor de bani și scaunele celor care vindeau porumbei. Și a zis lor: Scris este: „Casa Mea, casă de rugăciune se va chema, iar voi o faceți peșteră de tâlhari!” (Matei 21, 10-13) (Sursa Foto – fresca din secolul 13 de la Manastirea Sf. Nikita, Macedonia – detalii AICI)

Pasaje din Protocoalele Inteleptilor din Sion (dupa aproape 2000 de ani, tot cu exploatarea aproapelui prin bani se ocupa…):

“Vom stabili asa de bine sistemul nostru de socoteli încât nici stapânitorul, nici cel mai mic functionar nu ar putea împiedica cea mai mica suma de la rostul ei fara ca lucrul sa se bage de seama si nici s-o îndrepte spre o alta destinatie decât aceea care va fi fost aratata odata pentru totdeauna în planurile noastre de actiune.

Crizele economice au fost produse de noi la crestini cu singurul scop de a retrage banii din circulatie.

Capitaluri enorme ramâneau în stagnare, sustragând banul statelor, care erau obligate de a se adresa acestor capitaluri pentru a avea bani. Acest împrumut încarca finantele statelor prin plata dobânzilor: ele le aserveau capitalului. Concentrarea industriei în mâinile capitalistilor, care au omorât mica industrie, a absorbit toate fortele poporului si în acelasi timp si pe aceea a statului.

…noi am retras din circulatie cât mai mult aur posibil.

Când ne vom urca pe tronul lumii, toate aceste mestesuguri financiare vor fi desfiintate fara sa mai ramâna urma din ele, pentru ca nu corespund intereselor noastre: vom suprima, de asemenea, toate Bursele de fonduri publice, pentru ca nu vom admite ca prestigiul puterii noastre sa fie zguduit prin variatia de pret a valorilor noastre. Ele vor fi declarate de lege la pretul valorii lor complete, fara fluctuatii posibile (urcarea da loc la scadere; astfel, asa ne-am jucat cu valorile crestinilor, la începutul campaniei noastre). Vom înlocui Bursele cu mari stabilimente de credit special, a caror destinatie va fi sa taxeze valorile industriale dupa vederile guvernului. Aceste stabilimente vor fi în stare sa arunce pe piata, într-o zi, pentru cinci milioane de valori industriale, în felul acesta, toate întreprinderile industriale vor depinde de noi. Va puteti închipui ce putere vom capata prin aceasta.”

SURSA – Protocoalele Inteleptilor din Sion

Detalii despre aceste postari AICI.

…………………

Emilian, 3 mai 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s