Atac Armat in Florida (14 februarie 2018) Premeditat de Mafia Internationala. VIDEO Minciuni “elev” David Hogg

atac-terorist-premeditat-atac-armat-liceu-florida-steag-fals-14-februarie-2018-minciuni-mafia-internationala-david-hogg

ATACUL DIN FLORIDA (14 feb 2018) PREMEDITAT DE MAFIA INTERNATIONALA. VIDEO – un asa zis “elev” al liceului in cauza (in fapt agent al mafiei) – MINTE.

Pe 14 februarie 2018 – atac armat cu victime la un liceu din Florida. Oficial – 17 morti.

Iata interviu cu un “elev” al liceului, David Hogg, – pe 15 feb 2018 (adica a doua zi de la atac) – cand spune ca era in clasa, la ore, in liceu, in timpul atacului. La mai putin de o zi de la atac, baiatul asta era deja mega pregatit, cu discurs, cu tot ce trebuie, sa porneasca o miscare pentru a stopa pe viitor astfel de incidente, in special pentru a modifica regimul armelor in US. Nimic suspect, absolut deloc. Cei care cunosc mai bine fenomenul False Flag vor sesiza rapid la acest individ discursul invatat pe dinafara si recitat in fata camerelor, cu clisee clasice etc. Restul cititorilor, care inca folosesc TV-ul pentru a-si intoxica mintea, vor putea poate intelege ca acest baiat MINTE si ca vorbeste la TV pt ca are o misiune sa faca asta, dupa ce vor vedea si al doilea film de mai jos. 

MSNBC
Published on Feb 15, 2018
(Min 00:40)
MSNBC’s Stephanie Ruhle interviews high school senior David Hogg who was on the scene at the deadly shooting in Parkland, Florida.

Apoi iata-l pe acelasi baietel nevinovat David Hogg, in centrul unei “miscari”, spunand, la 39 de zile de la atac, ca el era acasa in timpul atacului, la 3 mile distanta si ca si-a luat repede aparatul de filmat si s-a dus sa filmeze cat mai mult si sa faca multe interviuri la fata locului”.

CBS News:
(Min 04:26)
David Hogg: “The day of the shooting I got my camera, and got on my bike, and rode as fast as I could 3 miles from my house to the school, to get as much video and as many interviews as I could…”

Nu-i superb cum minte si nu-i zice nimeni “hey, stii, tu acu 30 de zile ai zis la TV ca erai in liceu in timpul atacului…” … ?

Mai e cineva intreg la cap care nu stie ca aceste atacuri sunt premeditate de Mafia Internationala?

Evenimentele sunt pregatite din timp cu scopurile stiute in detaliu doar de mafie, dar intuite si de cei care inteleg realitatea reala pentru ca nu folosesc mijloacele de intoxicare ale mafiei – TV, Radio, Filme, site-urile lor de stiri etc.

Agentii mafiei din presa, politie si odraselele agentilor mafiei (care se pregatesc de mici sa insele pe crestini) “imbraca” tot evenimentul cum vor ei, spre inselarea publicului tâmp care se uita in gura lor.

…………

Emilian, 17 apr 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Atac Armat in Florida (14 februarie 2018) Premeditat de Mafia Internationala. VIDEO Minciuni “elev” David Hogg

  1. Re: “Evenimentele sunt pregatite din timp cu scopurile stiute in detaliu doar de mafie, dar intuite si de cei care inteleg realitatea reala pentru ca nu folosesc mijloacele de intoxicare ale mafiei – TV, Radio, Filme, site-urile lor de stiri etc.”

    Bun, si care ar fi fost scopul in cazul in speta? E interesant punctul dvs de vedere, dar sugerati ca acest false flag operations a fost pus la cale de cineva ce urmareste ingradirea dreptului de a purta o arma in SUA, ceea ce mi se pare suspect. Pt. ca mafia internationala, USA Rifle Association, Jew World Order si Jew York pana acum par sa lupte pt. efectul invers – cat mai multe ucideri si purtori iresponsabili de arme.

    • Nu stiu EXACT scopul urmarit. Poate oameni mai intelepti decat mine ar putea “traduce” mai bine evenimentele. Poate sunt deja explicate undeva pe internet, dar eu nu am dat peste ele, sa fie sursa de incredere. Modul de actiune al mafiei internationale este FOARTE VICLEAN si PERFID. Pentru o minte neantrenata in a urmari si intelege miscarile mafiei pe tabla de sah, nu este usor sa “vada” unde bat exact printr-un anumit false flag. Regimul armelor in SUA e un subiect sensibil, la care mafia probabil ca nu a ajuns inca in punctul pe care si-l doreste. Si atunci face tot felul de atentate pe care le prezinta prin media lor cum vor ei, ca sa schimba perceptiile si convingerile oamenilor cu privire la regimul armelor. S-a vazut clar pornirea acelui “grup” de activisti, vezi doamne elevi sinceri etc – un alt grup din mii / zeci de mii care exista deja si actioneaza pentru implementarea unei piese de puzzle din planul ascuns. #rezist e un exemplu in RO si multe alte ONGuri. Eu nu am zis ca se urmareste ingradirea dreptului de a se purta arma, ci ca se urmareste ceva legat de asta. Agentii mafiei pot avea oricate arme vor. Cand un om de buna credinta are arma in casa si dreptul de a se apara cu ea, un criminal/infractor/dusman nu-i mai intra asa usor in casa, stiind ca poate sa moara instant… E un subiect delicat. Nu am eu toate raspunsurile. Eu doar am sesizat False Flagul evident si marturiile mincinoase live la tv, si actorii in acest caz…adica niste chestii vizibile pt orice “orb” de buna credinta.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s