Concluzii Grup Romanesc dupa 6 ani de activitate

concluzii-grup-patrioti-romani-lupta-pentru-poporul-roman-impotriva-mafiei-internationale

Circula pe Internet un text cu autor necunoscut cu concluzii ale unui grup romanesc ce studiaza realitatea prezenta si istorica, si activeaza pentru apararea valorilor romanesti impotriva atacurilor mafiei internationale de 6 ani de zile. Il postez si eu pe blog pentru ca fiecare român care citeste sa invete ceva util din asta.

(foto adaugata de Ce-i cu noi?: Icoana Prodromița si Marsul Unirii 2013 – Bucuresti)

………………………………..

Text de pe internet – autor necunoscut – concluzii grup romanesc:

“CONCLUZII INTERMEDIARE

După vreo 6 ani de intensă activitate în plan informaţional şi concret, chiar cele mai concrete făcute pe aici prin țară în sensul cunoașterii realităţii istorice şi prezente şi în testarea luptei cu mafioţii, se pot trage oarece concluzii practice.

ASPECTE NEGATIVE

Cu puține excepții, toți românii nu înţeleg absolut nimic din realitate din cauza interferenţei programelor de radio, TV şi filmelor care le infectează minţile cu atât de mult fals încât desprinderea lor de realitate este totală.

Fiecare persoană deţine o imagine falsă despre realitate dar şi diferită de cea deținută de o altă persoană astfel neînțelegerea și prin asta dezbinarea sunt asigurate.

Puterea de intoxicare a programelor de tv, radio şi filmelor este atât de mare încât un minut pe an este suficient să scoată pe orice om în afara realităţii. Puterea de intoxicare se bazează pe trei procedee:

1) ocolirea conştientului,

2) persistenţa informației în memorie, mai ales a celei auditive apoi a celei vizuale,

3) identificarea ideilor cu persoana cu declanşarea procesului de disonanţă cognitivă.

Astfel, ca efect, orice raționament făcut cu o fărâmă de informație falsă va duce la o concluzie falsă pe care omul o identifica cu propria persoană şi când este ajutat să scape de ea, se va comporta ca sinucigaşul care se luptă cu salvatorul.

Patrioţi activi care se expun la programele de radio TV şi filme vor acţiona în sensul în care sunt dirijaţi de mafioţi prin aceste mijloace şi vor avea iluzia deşartă că fac ceva util în timp ce vor ajuta duşmanul să distrugă poporul român. Foarte grav este faptul că vor urma pe falşii patrioţi şi falşii ortodocşi în direcţii în care ei şi întreg poporul suntem distruşi.

Românii sunt antrenaţi prin programele de radio, TV şi filme să califice oamenii după vorbe, cele spuse de cei evaluaţi sau spuse de alţii despre aceştia, cele spuse de alţii cântărind mai mult decât orice. Ca în dialogul celebru: „Ce faci nene, nu eşti mort? Păi nu vezi că sunt viu? Ba eşti mort că mi-a spus că ai murit unul în care am mare încredere.” Constatăm că faptele nu au nici o relevanţă pentru evaluarea realităţii istorice şi prezente pentru romîni dar în fapt, doar acestea au valoare. Întreaga atenție trebuie focalizată pe analiza faptelor cu completa ignorare a vorbelor cu o excepție: situația identității între cele două.

Chiar şi cei mai conştienţi dintre patrioţi nu acorda timp pentru cele 4 activităţi esenţiale fără de care nu se poate începe a se face absolut nimic în favoarea poporului român:

1) Intrarea în rânduiala ortodoxă ritmică şi cunoașterea creştinismului autentic ortodox.

2) Lărgirea numărului de romani patrioţi care se cunosc între ei

3) Studierea experienţei predecesorilor ultimilor 300 de ani, a rădăcinilor noastre istorice

4) Întâlniri frecvente cu patrioţii cunoscuţi pentru întărirea celor 3 de mai sus.

ASPECTE NEUTRE

Instrumentele puse la dispoziţie de inamic pentru a comunica nu ne pot fi de folos. Deşi unii ne-am cunoscut pe aici, mafioţii au intensificat activitatea de a elimina orice conţinut ce priveşte adevărul despre realitatea istorică şi prezente, cauzele, făptuitorii, organizatorii şi beneficiarii. În consecinţă, au devenit complet inutile. Soluția nu este a ne adapta la procedeele lor de a elimina adevărul ci a ne construi propriul sistem de comunicare independent.

Eliminarea influenţei mafioţilor internaţionali din societate este încă foarte departe în timp. Până la momentul inițierii unui astfel de demers, trebuie făcuţi pasi premergători – cei 4 menţionați anterior fiind esenţiali – toţi 4 simultan. După care urmează mulţi alţii dar care sunt complet dependenţi de cei 4 menționați.

ASPECTE POZITIVE

Poporul român are o conştiinţă puternic creştină, avem o mare rezistenţă la rău, influențele şi educaţia comportamentală anticreştină au prins doar la un nivel foarte superficial la majoritatea oamenilor.

Credinţa ortodoxă este puternică şi mulţi români sunt practicanți. Mulţi romani revin la ortodoxie după ce o viaţă au parcurs pe căi greşite îndrumate de mafioţi. Mulţi tineri vin la ortodoxie parcurgând acelaşi drum dar cu mare rapiditate cu ajutorul inteligenţei şi bunului simţ. După cum spunea Părintele Justin, de la om la om. Aparent încet dar este progresiv accelerat de fapt.

Poporul Român s-a dovedit în peste 2,000 de ani a fi un popor supraviețuitor și vom trece și peste încercarea asta a ultimelor 300 şi de ani.

Nu noi ci Dumnezeu va rezolva situaţia pentru Români şi pentru alţii dar Dumnezeu nu va interveni dacă noi nu ne facem treaba cu ceea ce ne-a dat: El ne-a spus ce să facem şi ne-a dat puterile să facem.

Există o efervescență ortodoxă și patriotică care se manifestă difuz omnidirecţional motiv pentru care nu poate avea impact la nivel decizional. Este efectul haosului mental creat de programele de TV, radio şi filme combinat cu bunele instincte şi conştiinţă de neşters a măreţiei poporului nostru.

Mirajul superiorității străinătății s-a destrămat, emigrarea făcându-se acum strict din motive de distribuţie discriminatorie regională a banilor. Rezultatul indirect și intuitiv este că văzând că în străinătate sunt exploatați dar nu au nici un drept să se revolte, în țara suntem exploataţi dar avem dreptul istoric să ne revoltăm şi deci rămâne posibilitatea de corecţie a situaţiei.

PĂI CE FACEM

Să identificăm pe acei patrioți care singuri au ajuns la înţelepciunea de a nu se mai expune nici o secundă la programele de radio, tv şi filme. Aceia dovedesc luciditatea privind funcţiile diverselor instituţii în societate şi putere proprie de se abţine de la ispite, plăceri pentru un scop superior. Cei ce se expun la radio, TV şi filme nu numai că nu vor putea face nimic, dar nici nu vor înţeleg ce stabilesc alţii că trebuie făcut pentru că nu va seamăna cu ce spun mafioții la TV că trebuie făcut. Informaţia falsă se estompează în circa 5-10 ani de neexpunere. Vedeţi deci cât trebuie să se curețe omul de intoxicaţia informaţională.

Să identificăm pe acei patrioţi care înţeleg că ordinea priorităților care asigură funcţionalitatea vieții şi a viitorului pe care noi îl dorim pentru noi și poporul întreg este urmatoarea:

1) Dumnezeu – şi activităţile legate de creştinism Biserica, rânduială
2) Poporul Român
3) Comunitatea înconjurătoare
4) Familia
5) Propria persoană

Punerea acestora în orice altă prioritate face ca nimic să nu funcţioneze. Dovadă este că poporul român aplică priorităţile după cum mafioții l-au instruit prin televizor şi este continuu distrus şi înrobit:

1) Propria persoană
2) Familia
3) Dumnezeu – şi activităţile legate de creştinism, Biserică, rânduială
4) Celelalte eventual dacă mai rămâne timp liber.

Observați că oamenii prin care Poporul nostru a supraviețuit sunt cunoscuți pentru că au acționat în conformitate cu ordinea corecta a priorităților – si ei sunt cei datorită cărora noi existăm, pentru care avem respect etern. Nimeni nu a rămas in istorie pentru ce a făcut pentru el însuși sau pentru familia sa și nici nu a fost respectat pentru astfel de “realizări”. De ce ar fi?

Este absolut firesc să fim distruşi, jefuiţi şi înrobiţi şi omorâţi în condiţiile în care în timp ce românii acţionează cu conştiinţa interesului personal şi al familiei ca valoare supremă, duşmanul acţionează solidar împotriva noastră cu conştiinţa interesului colectiv ca valoarea supremă. Din cauza acestei uriașe diferenţe de priorități, este absolut normal să ne măcelărească și să ne distrugă după cum vor ei. Ei pun interesul poporului lor deasupra la orice și prin asta obțin supremația față de cei care se ocupă doar de ei și familiile lor. LOGIC.

Intrarea în rânduiala ortodoxă ritmică şi cunoașterea creştinismului autentic ortodox. Atât pe cont propriu cât şi în grup, să ducem cu noi membrii ai familiei şi prieteni sau alții.

Lărgirea numărului de români patrioţi care se cunosc între ei, să adunăm şi să menţinem legăturile strânse, să ne repartizăm fiecare câţiva cu care să ţinem legătura.

Studierea experienţei predecesorilor ultimilor 300 de ani, a rădăcinilor noastre istorice, studiu individual dar mai ales în colectiv a tot ceea ce putem cunoaşte că au făcut bine sau greşit predecesorii.

Întâlniri frecvente cu patrioţii cunoscuţi pentru întărirea celor 3 de mai sus. Să ne întâlnim de cel puţin de 3-4 ori pe săptămână, acestea să fie prioritatea absolută față de orice altă activitate cu scopul de a stabili pas cu pas ce e de făcut, să facem, să ne împărtăşim rezultatele, să ne perfecţionăm, să știm ce să spunem altora.

Doamne ajuta!”

sursa: internet

………………………………………

Emilian, 16 martie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “Concluzii Grup Romanesc dupa 6 ani de activitate

 1. Da, asta cu “Să ne întâlnim de cel puţin de 3-4 ori pe săptămână”, e tare! Ca sa poata “Potrivnicu’ ” sa dea “erase” “engros”, ca doar are “tehnologie”!
  “Cap ai, minte ce-ti mai trebuie!”
  Buna intentie este necesara, dar nu si suficienta!
  Daca esti orthodox musulman sau orthodox ebraic sau doar orthodox, e OK?

  • Nu stiu ce e aia sa dea “erase”. Faptul ca anumite grupari isi spun “ortodox musulman” “ortodox ebraic” nu ins ca au vreo legatura cu ortodoxia adevarata.

   • Sa aibe oare Ortodoxia legatura numai cu crestinismul? Ar fi curios, deoarece lumea este de demult, inca de la Facere, De exemplu semnul “octogonului” este in toate religiile,,, Si mai multe nu spunem ca ne plictisim!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s