Trei Situatii in care Scapam de Mafia Internationala. Toata Lumea la Biserica!

cum-scapam-de-mafia-internationala-solutii-cruce-biserica-tricolor-romania-invatatura-ortodoxa

Faptul ca suntem exploatati fara mila si condamnati la pieire de catre o Mafie Internationala foarte bine organizata, este o evidență pentru cine nu se uita la TV, nu citeste presa mafiei, si se informeaza din cartile scrise de patriotii români. Pe blogul Ce-i cu noi? am scris mereu despre Adevar si Realitatea Reala in care ne gasim, indiferent de cat de dificil de suportat psihic este realitatea. Daca am observat existenta unei mafii internationale care ne exploateaza, atunci am scris despre ea, ca sa afle si alti romani de existenta ei.

Daca am scapa, cumva, de aceasta mafie internationala, am scapa de cam toate problemele cu care ne confruntam in societatea romaneasca de astazi. Pentru ca in momentul in care la conducere ar exista ROMÂNI de buna credinta, ORTODOCSI, si ar fi lasati sa conduca acest popor, lucrurile vor intra foarte rapid pe un drum normal. De ce ortodocsi? Pentru ca ortodoxia este cea care ofera sistemul ideal de organizare al omului pe Pamant.

Din pacate, acest dusman ascuns, care lucreaza perfid din umbra, nu este usor de eliminat din peisaj. Vorbim de o Mafie INTERNATIONALA, cu resurse umane si financiare la nivel international, cu aproape monopol pe mijloacele de comunicare in masa, cu viclenie imensa si tehnici de inselare eficiente perfectionate in ultimele sute de ani.

Cei mai multi oameni de pe glob NU cunosc de existenta acestei mafii. Ei cred ca vina pentru toate problemele noastre o poarta “politicienii cei rai si corupti”. Asa ii pacaleste presa mafiei sa creada… ei asa cred. Restul, care au ajuns sa inteleaga despre existenta acestei mafii internationale, nu cunosc in detaliu cum actioneaza ea, sunt neorganizati si par neputiinciosi in fata ei.

Exista totusi cel putin 3 situatii in care poporul roman ar deveni LIBER de aceasta mafie. Atentie, faptul ca le mentionez aici nu inseamna ca ele se pot realiza incepand de maine, nu inseamna obligatoriu ca exista forte romanesti care lucreaza organizat la asta, ci pur si simplu acestea sunt 3 situatii in care poporul roman ar fi liber de mafia internationala. Poate exista si altele. Nu stiu.

Trei Situatii in care Scapam de Mafia Internationala:

SITUATIA 1 – Toata lumea la Biserica! Poporul român lipit de Biserica Stramoseasca!

Ni se intampla ce ni se intampla si pentru ca foarte multi dintre noi am fost pacaliti de mafia internationala, prin nenumarate mijloace si tertipuri viclene, aplicate asupra noastra de-a lungul a zeci de ani, sa ne indepartam de Biserica Stramoseasca.

Cine nu cunoaste Importanta Bisericii Ortodoxe pentur poporul roman de-a lungul istoriei, este invitat sa citeasca AICI.

Daca de maine poporul roman ar fi “lipit” de Biserica Ortodoxa, eu sunt convins ca eliberarea din ghearele mafiei nu va intarzia sa apara.

Ce inseamna poporul roman lipit de Biserica?
– Toata lumea la slujba de Duminica, cel putin;
– Biserici arhi pline in toata tara si in strainatate unde sunt multi romani;
– Toata lumea face rugaciune dimineata, seara, inainte si dupa masa;
– Toata lumea se inchina cand trece pe langa o Biserica;
– Rugaciunile principale stiute pe de rost si zise cat mai des;
– Toata lumea saluta cu “Doamne, ajuta!” la vedere si la plecare;
– Toata lumea se straduieste sa respecte cele 10 porunci;
– Toata lumea se straduieste sa se roage neincetat – rugaciunea mintii;
– Toata lumea multumeste pentru darurile primite de la Dumnezeu – viata, sanatate, mancare, haine, casa, prieteni, copii etc;
– Toata lumea tine posturile de peste an;
– Cozi interminabile la spovedanii;
– Cozi interminabile la impartasanie;
– Zilele de sarbatoare in care sunt cinstiti marii nostri Sfinti, tinute cum se cuvinte, cu participare la slujba la Biserica etc;
– Toata lumea isi pomeneste mortii si eroii;
– Toata lumea se roaga pentru toata lumea;
– Excursiile si vacantele in Romania includ obligatoriu trecerea pe la manastiri si biserici ortodoxe;
– Toata lumea sustine Biserica Ortodoxa Romana cum poate – donatii bani / imobile, donatii alimente, donatii ajutoare pentru diverse centre, implicare voluntara in diverse activitati religioase sau sociale, ajutor fizic la manastiri etc etc etc.

Daca intreg Poporul Roman ar fi aproape de Biserica, eliberarea noastra ar aparea rapid.
Din 3 motive:
a. Apropierea de Invatatura Bisericii si de Inteleptii din Biserica Ortodoxa si practicarea invataturilor ortodoxe ZI DE ZI ne tin departe de PATIMILE prin care suntem inrobiti de mafia internationala si ne fac IMUNI la atacurile miselesti, viclene, perfide, ascunse ale mafiei internationale;
b. Atragem ajutorul fortelor nevazute din cer – Maica Domnului, Sfinti, Stramosi, Eroi;
c. Dumnezeu ar avea motive clare sa ne ierte pacatele si sa ne ajute sa fim liberi.

CITAT RELEVANT LEGAT DE FORTELE NEVAZUTE:

“Rãzboaiele s-au câstigat de cãtre acei care au stiut sã atraga din vãzduh, din ceruri,
fortele misterioase ale lumii nevãzute si sã-si asigure concursul acestor forte. Fortele
acestea misterioase sunt sufletele mortilor, sufletele strãmosilor nostri, care au fost si
odatã legati de glia, de brazdele noastre, care au murit pentru apãrarea acestui pãmânt sicare sunt si azi legati de el prin amintirea traiului lor de aici si prin noi, copiii, nepotii si strãnepotii lor. Dar mai presus de sufletul mortilor stã Dumnezeu.

Odatã aceste forte atrase, ele vin în balanta ta, te apãrã, îti dau curaj, vointã si toate
elementelenecesare victoriei si te fac sã învingi. Introduc panicã si groazã în dusmani, le
paralizeazã activitatea. În ultima analizã, biruintele nu depind de pregãtirea materialã, de fortele ma teriale ale beligerantilor, ci de puterea lor de a-si asigura concursul puterilor spirituale. Astfel se explicã – din istoria noastrã – biruintele miraculoase ale unor puteri materialiceste cu desãvârsire inferioare.

Cum se poate asigura concursul acestor forte?
1.Prin dreptatea si moralitatea actiunii tale si
2.Prin apelul fervent, insistent la ele. Cheamã-le, atrage-le cu puterea sufletului tãu si ele
vor veni. Puterea de atractie este cu atât mai mare, cu cât apelul, rugãciunea se face în
comun de cât mai multi.”

SITUATIA 2 – Atacurile Mafiei Internationale NU AU EFECT asupra poporului roman

Actiunile lor sunt blocate, efectele actiunilor lor sunt atenuate spre 0, si orice rau fac mafiotii NU ne afecteaza. Ei exista, in afara granitelor noastre sau chiar si in interiorul granitelor, sunt la fel de vicleni si criminali ca si astazi, dar nu mai au efect. Cum se ajunge in aceasta situatie, nu stiu. Parte din actiunile mafiei sunt blocate si in prezent de patriotii care mai exista prin sistemul administrativ central sau local, in diferite institutii ale statului, prin securitate, armata, in Biserica etc. Dar DOAR o mica parte din actiunile mafiei sunt blocate. Efectele majoritatii actiunilor mafiei se rasfrang asupra poporului roman si tarii noastre, si fiecare roman simte asta pe pielea lui. Pana la situatia in care actiunile mafiei NU au efect, e cale lunga, mai ales comparat cu situatia reala din prezent. Sa ajungem in aceasta situatie, in care mafia internationala exista, ne ataca furibund (cum face si astazi), dar actiunile ei NU au efect asupra noastra, ESTE IMPOSIBIL DE REALIZAT dupa parerea mea FARA AJUTOR DE LA DUMNEZEU. Iar ajutorul de la Dumnezeu vine daca il meritam. Astfel ajugem inapoi la Situatia 1 de mai sus – Toata lumea la Biserica!

SITUATIA 3 – Mafia Internationala / Crima Organizata la nivel planetar DISPARE, NU MAI EXISTA.

In aceasta situatia, popoarele lumii sunt libere sa se administreze singure si sa colaboreze in pace.

Cum facem sa dispara mafia internationala, iarasi nu stim. Daca exista oameni care lucreaza organizat la asta, iarasi nu stim. Sanse de reusita in obtinerea acestei situatii – nu stim cate sunt, dar par spre nule. Indiferent, acest lucru ESTE IMPOSIBIL DE REALIZAT dupa parerea mea FARA AJUTOR DE LA DUMNEZEU. Iar ajutorul de la Dumnezeu vine daca il meritam. Astfel ajugem inapoi la Situatia 1 de mai sus – Toata lumea la Biserica!

Scopul Nostru

Scopul nostru pe aici pe pamant este, pe scurt, sa traim in armonie unii cu altii, sa ne ajutam reciproc, sa il cunoastem pe Dumnezeu, sa cunoastem creatia lui Dumnezeu, sa il iubim pe Dumnezeu, sa ii multumim pentru darurile primite si sa le inmultim, sa pazim poruncile lui, sa dovedim ca suntem vrednici de Rai, sa ne mantuim si sa ajungem in Rai.

Cei care vor sa lucreze EXCLUSIV pe cale “lumeasca” pentru obtinerea Situatiei 2 sau Situatiei 3 de mai sus, vor lupta pentru ceva complet incert, cu succes complet incert, si nu vor contribui absolut deloc la mantuirea poporului roman.

La fel ca in Situatia 2 si 3, si in Situatia 1 de mai sus – “Toata lumea la Biserica”, rezultatul lumesc este de asemenea INCERT (nu stim daca Dumnezeu vrea sa scapam de aceasta mafie internationala care ne subjuga, sau ne va implini vreodata acest scop). TOTUSI, doar in Situatia 1, drumul spre eliberarea de mafie este plin de SUCCESE pentru poporul roman. Fiecare roman intors la Biserica ESTE UN SUFLET SALVAT. Indiferent de rezultatul final legat de eliberarea de mafie, chiar daca poporul roman ramane subjugat inca 1000 de ani, prin zecile, sutele, miile, milioanele de romani adusi inapoi la Biserica, SE OBTINE UN IMENS CASTIG pentru poporul roman. Este singurul drum care duce cu adevarat la mantuirea poporului român, care este de fapt cel mai important lucru.

Daca prin absurd de maine se intampla Situatia 2 sau Situatia 3 (mafia nu mai are efect sau nu mai exista), daca poporul nostru este la fel ca in ziua de azi – macinat si acaparat de PATIMIle care ii conduc viata, el va fi foarte usor de pacalit si inselat DIN NOU, de o alta mafie care ar vrea sa il exploateze. Doar un popor IMUN la patimi, deci IMUN la atacuri miselesti precum cele de azi, are sanse SA FIE LIBER.

Astfel, orice miscare/incercare de salvare a Poporului Român, de ajutare a Poporului Român, de eliberare a Poporului Român din ghearele Mafiei Internationale trebuie sa includa obligatoriu un plan de aducere a românilor aproape de Biserica Stramoseasca.

Doamne, ajuta!

………

Emilian, 5 martie 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

10 responses to “Trei Situatii in care Scapam de Mafia Internationala. Toata Lumea la Biserica!

 1. Nu credeți că ar fi mai bine să ne pregătim militărește decât să ne rugăm în biserică să ne facă dreptate Domnul?

  • O buna pregatire fizica / militareasca a oricarui barbat roman este utila in orice situatie ne-am afla. Totusi, asta nu rezolva deloc situatia. Cum vedeti dvs concret rezolvarea problemei seculare pe care o avem, printr-o buna pregatire militara a poporului? Concret, cum? Regimul Ceausescu avea mega armata bine pregatita militareste… La ce i-a folosit? Tot l-a asasinat mafia internationala si a preluat controlul asupra Statului…

 2. O analiza corecta si clara. Indemnurile de la punctul unu sunt, mai mult sau mai putin dezvoltari ale unuia singur, adica respectarea celor 10 porunci.
  Sa privim putin cele 10 porunci. Sa presupunem ca suntem total in afara lor. Nu le respectam deloc. Ne vine mintea la cap si incepem sa ne indreptam. Am avut ca Dumnezeu stiinta, acum il avem pe Domnul Dumnezeul nostru, ne-am inchinat idolilor acestei lumi, bani, faima, putere acum am renuntat si suntem fara de patimi, am luat numele Domnului in desert si am injurat acum nu o mai facem, am muncit Duminica si n-am cinstit ziua Domnului acum mergem la biserica si avem preocupari potrivite cu acesta zi, nu ne-am respectat parintii dar acum ii cinstim, am fost desfranat si am utilizat pornografie acum am renuntat, am furat acum am dat inapoi, am mintit acum spunem adevarul si am ravnit la bunurile celorlalti acum daruim noi. Toate astea le facem insa o singura porunca nu putem sa o indreptam ‘’Sa nu ucizi’’.Nu putem sa ii inviem pe cei ce i-am omorat. Dar n-am ucis pe nimeni, vor sarii multi sa zica. Eu nu vorbesc de o persoana , eu vorbesc de neam. Neamul nostru se face vinovat de uciderea a 23.000.000 de prunci. Cel mai crestin neam din lume, cel mai ortodox neam din lume este si al 2-lea mai criminal neam din lume, dupa Rusia(in procente raportat la nr de locuitori vii versus ucisi). De buna voie si nesiliti de nimeni , singuri singurei ne lipsim de ajutorul dumnezeiesc.
  Aici trebuie sa lucram. Mare parte din neajunsurile cu care se confrunta acest neam de aici isi are radacina. Cum credeti ca poate Dumnezeu sa apere un asa neam criminal. Romanul priveste avortul cu o asa mare laxitate ca te si crucesti.
  In definitiv ‘’ Dumnezeu dragoste este’’. Iar dragostea insemna viata. Viata este un dar sacru. Omul de azi cu toata stiinta evoluata, supertehnologia, nanoparticule, laboratoare ultrasofisticate, computere cuantice si miliarde de dolari nu a reusit sa dea viata la nimic, sa creeze viata nici macar o celula. Din cauza asta viata este urata de mafia internationala inchinatoare la diavol. Este un razboi continuu. ‘’Dumnezeu binecuvanteaza factorii de pace’’, pentru ca pacea trebuie facuta, pentru ca suntem tot timpul in razboi. Dupa datele statistice in ultimii 5600 de ani au fost doar 285 de ani de pace. Adica omul sa aflat in razboi 95% din tot timpul pe care l-a petrecut pe acest pamant. Acum uciderea a trecut la o noua treapta, mai subtila dar mult mai eficienta si in acelasi timp voluntara, treapta avortului. Iar noi avem medalie de argint la ‘’sportul’’ asta, suntem in ‘’liga campionilor’’.
  Alta aspect fata de cele scrise mai sus. Este foarte adevarat cu invocarea puterilor ceresti pentru ajutor in razboaie sau in alte confruntari cu lumea aceata cazuta, prin toate mijloacele ce le ofera credinta. Ajutorul este cat se poate de real si sorti de izbanda se schimba neasteptat in favoarea neamului credincios. Pentru o mai buna edificare recomand citirea unei carti de exceptie pe acesta tema ‘’Razboiul si Biblia’’ scrisa de Sfantul Nicolae Verimilovici supranumuit si al doilea Ioan Gura de Aur.
  Dar acum sa aruncam o privire in geopolitica. Ce face americanul ? Incerca sa obtina bunavointa si ajutorul ceresc in confruntarile ce vor venii, de data asta cu adevarat mondiale. Adica, mai exact spune un da hotarat vietii. Cum?
  http://www.culturavietii.ro/2018/01/22/donald-trump-primul-presedinte-american-la-marsul-pentru-viata-administratia-si-congresul-anunta-noi-masuri-pentru-protectia-vietii-si-a-libertatii-religioase/

  http://stiripentruviata.ro/presedintele-trump-a-proclamat-ziua-de-22-ianuarie-2018-care-marcheaza-45-de-ani-de-la-legalizarea-avortului-la-cerere-in-sua-drept-ziua-nationala-pentru-sanctitatea-vietii-umane/
  http://stiripentruviata.ro/presedintele-trump-a-proclamat-luna-noiembrie-2017-ca-luna-nationala-a-adoptiei-in-sua-ii-indeamna-pe-americani-sa-adopte-si-adolescenti-pentru-a-le-oferi-darul-pretios-al-familiei/
  http://stiripentruviata.ro/trump-guvernul-nu-va-permite-persoanelor-transexuale-sa-faca-parte-din-armata-sua/
  http://stiripentruviata.ro/victorie-pro-viata-in-sua-trump-a-aprobat-legea-care-permite-retragerea-finantarii-pentru-gigantul-avortului-planned-parenthood/
  http://stiripentruviata.ro/trump-sisteaza-finantarea-de-catre-guvernul-sua-a-organizatiilor-pro-avort-din-strainatate/
  http://www.culturavietii.ro/2017/04/08/presedintele-sua-sisteaza-finantarii-agentiei-onu-pentru-populatie-din-cauza-sustinerii-avorturilor-fortate-china/
  Credeti ca toate astea sunt intamplatoare? Nimic din ce se intampla in politica nu este intamplator. Toate astea nu sunt vorbe in vant ci fapte concrete cu rezultate si imact concret in sprijinirea vietii in America. Imi pare rau ca nu mai gasesc articolul dar printre altele Donald Trump a primit premiul pentru cel mai iportant sustinator al vietii de la cea mai mare organizatie crestina din Statele Unite.
  Sa privim America si din alt punct de vedere. Al numarurilor de avorturi. In ciuda faptului ca multi cred ca americanii sunt bogatii, realitatea arata ca marea majoritate a populatiei traieste de pe o zip e alta, in saracie adica. In ciuda faptului ca marea majoritate sunt saraci, in ciuda faptului ca au acolo sediul industria de divertisment si indoctrinare , Hollywood, Las Vegas et comp., in ciuda faptului ca au si premiile oscar pentru industria pornografica, in ciuda faptului ca au educatie sexuala completa in scoli, si in ciuda faptului ca mamele primesc indemnizatie pt. cresterea copilului de 0 dolari, adica nimic, (legea lor nu prevede asa ceva), au un nr de avorturi de 55.000.000. Adica de 5 ori mai mic decat populatia tarii. Prin comparatie noi, cei mai crestini cei mai ortodocsi si fara toate celelalte belele pe capul nostru suntem cu 500% mai eficienti ca americanii la avort.
  Asadar suntem datori sa constientizam neamul romanecs de greul pacat pe care il avem, sa spunem raspicat ca avortul este o crima si sa sprijinim toate manifestarile pro viata, asa cum poate fiecare. Apropos de asta in curand va fi Marsul Pentru Viata si in tara.
  Doamne ajuta.

  • Doamne ajuta si multumesc de comentariu.

   Am de facut urmatoarele remarci la ce ai spus. Ai zis “Neamul nostru se face vinovat de uciderea a 23.000.000 de prunci. Cel mai crestin neam din lume, cel mai ortodox neam din lume este si al 2-lea mai criminal neam din lume, dupa Rusia(in procente raportat la nr de locuitori vii versus ucisi). De buna voie si nesiliti de nimeni , singuri singurei ne lipsim de ajutorul dumnezeiesc.” Nu este chiar asa… VINA morala este imposibil de atribuit de catre om. Vina juridica poate stabili un judecator, dar vina morala DOAR DUMNEZEU. Ca sa stabilesti o vina morala, ai nevoie sa cunosti TOT CONTEXTUL, TOATE CIRCUMSTANTELE situatiei respective. Un om este imposibil sa le cunoasca. Doar Dumnezeu le stie. De aceea Dumnezeu ne-a zis sa nu judecam. Pur si simplu NU avem cum sa facem o judecata dreapta si sa atribuim corect vina morala. NU avem toate elementele necesare si nici capacitatea psihica-intelectuala-sociala sa facem asta. Deci cand spui ca Neamul nostru e vinovat…ca este al doilea cel mai criminal din lume, ca “de buna voie si nesiliti de nimeni, singuri singurei” facem asta, este complet gresit. Stim ca exista in lumea asta o mafie internationala de sute si chiar mii de ani… Ei n-au nicio contributie la avorturile care se fac in Romania si in lume? Pai ar mai face vreo romanca avort daca sistemul de educatie ar fi ortodox, daca statul ar fi ortodox, daca societatea ar fi ortodoxa? N-ar mai face nimeni. Dar 99% din influentele care vin asupra mintii si comportamentului omului sunt CONTROLATE DE MAFIA ATEE ANTI-UMANA. Deci sa nu ne grabim sa atribuim vina, ca vom gresi cu siguranta.

   Da, avorturile sunt o problema care trebuie rezolvata, dar vina nu e (doar) a poporului. Popoarele sunt pacalite sa actioneze impotriva binelui lor si impotriva lui Dumnezeu. E vina lor ca nu vad viclenia dusmanului ascuns? Dumnezeu va hotari asta.

   Iar legat de Trump – Trump este OMUL SISTEMULUI, este un alt papusar al mafiei internationale, pus acolo sa mimeze ca decide el ceva in SUA, ca e patriotul nepereche care lupta pentru poporul american. Sa fim seriosi. SUA e cu mult mai subjugata decat Romania. Trump e doar un alt gainar de politician ca astia de la noi de pe la TV. Avem multe de invatat legat de “Falsul Patriotism”. Deocamdata inca ne pacalesc usor mafiotii cu papusi gen Trump. Cel putin pe unii dintre noi.

   Avorturile nu sunt singurul barometru pt evaluarea starii de sclavie / exploatare / libertate a unui popor, si nu putem stii noi daca statisticile din SUA sunt reale, sau de ce procentul e mai mic acolo. Sunt atat de multe elemente de luat in calcul in atribuirea vinei incat e imposibil pt un om sa faca asta.

   Ca sa vedeti cat de puternic este in realitate presedintele SUA, urmariti videoclipul asta scurt: https://www.youtube.com/watch?v=hIA8MyOy8BU

   Doamne ajuta!

   • Binenteles ca doar Bunul Dumnezeu stie cat este de mare vina fiecaruia dintre noi si a noastra ca intreg, ca neam si numai El poate sa ne judece si tot El si numai El ne poate mantui sau osandi. Dar, omul, creat dupa fire bun, chiar si dupa cadere cand a ajuns “afara din fire” pastreaza nealterate toate lucrurile puse de Dumnezeu inlauntrul nostru dintre care constiinta, liberul arbitru si discernamantul adica judecata clara prin care deosebim binele de rau, sunt printre cele mai importante. Daca eram un popor de pe o insula pierduta in Pacific cu fara prea multa stiinta despre viata de apoi, mantuire si dragostea lui Dumnezeu pentru noi, ce s-a jertfit pe Sine pentru a ne rupe din robia vrajmasului, poate ca ti-as fi dat dreptate ca vina morala conteaza mai mult,( sau cel putin egal) decat vina juridica. Si poate si judecata Domnului ar fi mai ingaduitoare. Dar nu suntem pe o insula. Suntem crestini de 2000 de ani, avem o jertfa continua pentru apararea credintei ortodoxe,nemului si gliei stramosesti , (inca mai sunt printre noi cativa supravietuitori ai temnitelor comuniste). Avem un numar mare de genii (cineva zicea ca luat in procente ramanii si irlandezii sunt natiile cu cele mai multe genii pe cap de locuitor), copii nostri sunt printre cei mai dotati din lume(de Dumnezeu fireste) adica supradotati cum ii clasifica testele IQ( in jur de 14% ) si in pofida atuturor celor enumerate mai sus sa nu intelegem o porunca atat de simpla si clara, “sa nu ucizi” ? Cred ca intelegem foarte bine insa ne place sa auzim minciuni frumoase. Minte-ma frumos era si titlul unui film romanesc. Sa nu ne amagim cu “vina morala” si sa aruncam pisica in curtea mafiei internationale, care binenteles ca face totul pentru a spori la maxim distrugerea vietii umane, prin lucruri cocrete , vizibile si persistente, dar daca ei fac asta nu inseamna ca “de aia” se intampla asa. Inseamana sa le acorzi prea mare credit. Inseamna ca ei isi ating obiectivele tot timpul. Mai degraba, o parte dintre romani folosesc influenta asta ca o scuza pentru asi putea satisface unele pacate ce devin mai apoi patimi ce se traduc in multe , printre care si avorturi. Subiectul este unul lung si pentru al intelege trebuie sa-l studiem amanuntit, pentru ca dupa cum ai zis si tu “este o problema ce trebuie rezolvata”. Eu unul nu vreau sa demonstrez nimic(cat de mult mi-ar place sa ma insel) dar nu pot sa nu observ ca ceva nu este in regula in mentalul colectiv romanesc in ceea ce priveste avortul, care este a fost si va ramane in veci o crima si de la care , cred eu ni se trag multe neajunsuri. Putem sa intorcem lucrurile pe toate fetele si sa gasim argumente pro si contra, dar cifrele raman revoltatoare.. Stiu, si ma bucur nespus cand aflu ca la muntele Tabor, sau la Muntele Atos sau la Manastirea sfantului Nectarie de pe insula Eghina si in multe alte locuri sfinte numarul pelerinilor romani este foarte mare uneori depasind jumatate din totalul vizitatorilor. Si cifrele astea spun mult, si sunt convins ca conteaza in iconomia cereasca. Pe mine insa ma contrariaza acesta atitudine a romanului care desii are toate cele ce le-am spus mai sus si multe altele este , dupa unele sondaje internationale inproportie de 68%(daca imi aduc bine aminte)sunt de acord cu avortul. Stiu, stiu, cine a facut sondajul, cu ce scop,etc? Dar chiar daca mai scadem ceva, tot e mare …. Chiar si declaratia de anul acesta a Alexandrei Nadane ce este simbolul Marsului Pentru Viata zice ca “Nu militam pentru interzicerea avortului ci pentru schimbarea inimilor oamenilor.”
    O.k hai sa no mai lungesc cu subiectul asta. Ar fi bine daca i face tu o cercetere si un articol despre asta, cu parerile , concluziile si solutiile tale.
    Ca si concluzii ;
    1 ceva nu este in regula in mentalitatea romanului in ceea ce priveste avortul, cifrele fiind mult prea mari pentru a fi ignorate.
    2 trebuie facuta o analiza serioasa a motivatiilor si gasite solutii pentru incetarea acestui flagel in Romania
    3 trebuiesc promovate parerile sfintilor parinti si ale bisericii despre prunucidere
    4 trebuiesc facute cunoscute ultimile descoperiri stiintifice in ceea ce priveste viata intrauterina . ultima descoperire spune ca inima fatului incepe sa bata la 16 zile de la conceptie.
    5 trebuie vorbit mai mult despre acest subiect, trebuie scos la lumina din conul de umbra in care sta si de unde face atat rau
    6 ca si neam crestin ortodox avem datoria sa ne prezentam in fata lumii cu o astfel de problema rezolvata

    Statisticile din SUA sunt foarte relale si provin dinsurse diferite si guvernamentale si private, de la organizatii si pro si contra avort.
    De ce numarul avorturilor este mai mic acolo, sunt multi factori ce contribuie la asta dar unii dintreei ar fi:
    – existenta a MII de centre de ajutor pentru femeile in criza de sarcina, dotate inclusiv cu ecograf, unde viitorea mama isi poate vedea pruncul neneascut.. Personalu acestor centre este voluntar, cu pregatire adecvata(psihologi , medici , juristi etc).
    – finantarea centrelor de ajutor este din DONATIIi , si asta de mai bine de 50 de ani.
    – existenta unor legi ce permite familiilor sa adopte copii inca inainte de a se fi nascut pentru a evita ca o femeie in dificultate sa ajunga sa avorteze
    – un spirit pro viata ce se traduce prin mii de legi in toate statele americane ce restrictioneaza cat pot de mult avortul ce de la Roe vs, Wade din 1958 este permis pe toata perioada sarcinii.
    – existenta a unui nr de politicieni crestini ce actioneaza conseecvent cu credinta lor si isi fac corect datoria.Auzisem de un grup de senatori ce aveau in program chiar intalniri pe tema studiilor biblice. Inchipuiesteti mai exista si asa ceva.( Tot ca ceva “bizar” pentru noi americanii au in fiecare an “Ziua Rugaciunii” la care participa inclusiv Casa Alba si in care lumea se roaga organizat la Dumnezeu pentru ca America sa fie binecuvantata.)
    Cu alte cuvinte foarte multa implicare a ceea ce este societatea civila. Acea america profunda, atat cat mai este din ea si care nu se preda in fata mafiei internationale isi face datoria.

    Despre Trump……vorbim maine.

   • 1. Va rog scrieti comentarii cat mai scurte ca sa poata fi parcurse usor, inclusiv de ceilalti vizitatori ai blogului Ce-i cu noi?
    2. Nu mai atribuiti vina poporului roman. Repet, NU puteti, ca om, sa discerneti si sa concluzionati vina morala. Daca eu vin pe la spatele dvs si va dau cu un baros in cap, e vina dvs ca va doare capul? E vina dvs ca nu v-ati pregatit temeinic si nu v-ati aparat cum trebuie de mine, care am venit pe ascuns, si v-am dat in cap pe la spate, fara sa va asteptati si fara sa ma provocati in vreun fel? E vina victimei sau atacatorului? Poporul roman este atacat, lovit cu baros ASCUNS in cap de peste 150 de ani, de un atacator strain pe care nu l-am provocat, si pe care poporul NU il cunoaste. E vina poporului pentru consecintele acestui atac? Avorturile sunt si ele consecintele acestui atac. Daca ar disparea acest atac, probabil s-ar reduce spre 0 cifra avorturilor. Dar, cat timp mafia internationala ne sugruma, trebuie sa facem ce putem impotriva acestui fenomen, de care nu poporul roman e vinovat. Repet, acordati vina prea usor. Doar Dumnezeu poate face asta. Sunt INFINITI factorii care duc la cifra mare de avorturi. Ii puteti dvs analiza cu minte omeneasca?
    3. Se pot face multe. Se fac multe. Se pot face si mai multe. Exemple bune gasim in multe locuri, putem prelua si aplica ce a functionat in alte parti. Cine sa faca asta? Ce sanse ai sa convingi poporul roman de ceva daca el este INTOXICAT ZILNIC de mafia internationala prin TV, radio, stiri, muzica, filme, beletristica?
    4. NU mai credeti in sondajele lu peste prajit din america. Nici macar cand organizezi tu un sondaj NU poti avea incredere in cifre, pentru ca te triseaza cei care iau interviurile – agentii de teren.
    5. NU aruncam pisica in curtea mafiei internationale doar ca sa nu fim noi vinovati. Insa efectele unui atac neprovocat este logic sa fie atribuite atacatorului. Imaginati-va o lume FARA mafia internationala si veti vedea ca mai toate problemele societatii romanesti ar disparea.

 3. Comentarii scurte. Inteles, sa traiti!
  Admit ca – mafia internationala este mult prea mare, puternica, ascunsa etc ca sa poata fi cuprinsa de mintea unui om oricat de exceptional ar fi, cu atat mai putin de un om obisnuit ca mine.
  Admit ca – vinovatia mafiei internationale este mult mai mare decat este vazuta,perceputa, inteleasa in foarte multe probleme pe care le are neamul romanesc printre care si avortul, tocmai de aceea un om poate fi usor dus in eroare cu “cine este vinovat de…”sau “cat de vinovat este….”, printre care ma pot numara si eu.
  Admit ca – vinovatia poporului roman, daca exista, este mult mai mica decat este perceputa de marea majoritate a oamnenior in foarte multe domenii printre care si avortul, astfel ca exprimarea “neamul romanesc se face vinovat de..” este nefericita.
  Admit ca – daca mafia internationala ar disparea maine foarte multe probleme ale neamului romanesc, poate toate, ar disparea in timp relativ scurt.
  Admit ca – daca toata lumea ar respecta indemnurile de la punctul unu, foarte multe probleme ale neamului romanesc, poate toate ar disparea in timp scurt.
  Dar, – mafia internationala nu da semne ca ar vrea sa dispara.
  – nu stiu cand sau daca toata lumea va merge la biserica si va respecta toate
  lucrurile de la punvtul 1.
  – nu cred ca stabilirea vinovatiei in diferite probleme, printre care si avortul este prioritara ci identificarea si rezolvarea problemei. Nu ma linisteste cu nimic ca mafia internationala este vinovata cu 100% in problema x sau y pentru ca mafia ramane cu vinovatia iar noi cu problema.
  – nu greseala in sine este o problema ci neconstientizarea greselii ca fiind o problema. Ca o greseala sa poata fi indreptata trebuie intai constientizata ca fiind o greseala.
  Tocmai de aceea am scris despre avort, pentru ca am impresia ca romanii nu il considera o greseala/pacat, sau daca da ca una mica/ scuzabila/acceptabila.

  P.s. Daca comentariile mele iti par nepotrivite/rauvoitoare le poti bloca/sterge oricand, iar eu am sa “cant la alta masa”.

  • N-a fost nimic nepotrivit. Doar sa nu fie prea lungi, ca-s greu de citit si raspuns. Vedeti, din discutie ne dumirim. Concluzionez ca ce incercati dvs sa gasiti este o solutie / varianta / modalitate pentru a reduce avorturile, in situatia reala de fapt, cu mafia internationala pe capul nostru. Foarte frumos. Exista o carte cuprinzatoare promovata de cei de la Pro Vita cu titlul Avortul si inca ceva, nu mai stiu. Cautati-o si cititi-o ca sa intelegeti fenomenul in profunzime. Apoi…discutati cu cei de la ProVita care se ocupa de asta de ANI DE ZILE, sa vedeti ce poate fi facut in situatia in care ne aflam si implicati-va in actiunile lor.

 4. Punctul cel bun de plecare in Biserica este doar Ortodoxia si nu cei ce aluneca in erezia ecumenista – de pretutindeni: deci sa studiem cele 4 site-uri, din pacate singurele: prieteniiisfantuluiefrem.ro – Parintele Ciprian Staicu si grupul de monahi athoniti ai lui Gheron Sava Lavriotul si Gheron Hariton Athonitul – cu binecuvantarea Parintelui Iulian Prodromitul si Gavriil de la Panaguda – ucenicul Sfantului Paisie Aghioritul , romanortodox,info ,https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/ – Schitul Radeni (cu zeci de Parinti , monahi, monahii si mii de credinciosi), https://stranaortodoxa.wordpress.com/ si chiar ortodoxos.ro .
  Putini, dar cu “ingradire ortodoxa'(neparticipare la slujbele ecumeniste, respectam Sinaxele din 2018 de la Roman, Satu Mare si Mestecanis), suntem Biserica de langa biserica de zid.
  Doamne ajuta, cu Hristos si Maica Domnului inainte!

  • Doamne, ajuta! Site-urile insirate vorbesc despre ecumenism, foarte bine. Dar unele promoveaza ideea ca la conducerea Bisericii Ortodoxe Romane sunt eretici, ecumenisti, oameni rai de catre trebuie sa ne separam. Aceste site-uri ataca conducerea Bisericii Ortodoxe si in mod subtil sau pe fata promoveaza SCHISMA in Biserica Ortodoxa Romana. De frica “Sinodului Talharesc de la Creta” multi crestini naivi sunt pacaliti sa creada tot ce scriu aceste site-uri. Unii dintre cei care scriu sunt oameni de buna credinta, care nu pot sa priceapa ce a fost cu acest Sinod si de ce s-a comportat Biserica Ortodoxa cum s-a comportat fata de acest Sinod. Pur si simplu nu inteleg cu mintea lor lucruri de o asemenea complexitate, dar ei cred ca inteleg, si se avanta in scris / blamat / acuzat / promovare de SCHISMA. Apoi altii sunt AGENTI ai mafiei anti-crestine care au misiune sa scrie si sa pacaleasca pe crestini profitand de subiectul Sinodul din Creta, greu de inteles de multi, dar prin care se pot pacali multi. Apoi orice padure are uscaturile ei. Mai sunt si oameni din cadrul Bisericii, preoti, calugari care si-o iau in cap si promoveaza schisma, ori ca nu pricep, ori ca sunt agenti cu misiune. S-a scris destul despre Sinodul din Creta. Nu o sa ma bag si eu mai mult de atat in acest subiect. Biserica este cea mai priceputa in a se comporta in relatia cu instrumentele diavolului din ziua de azi. Cine suntem noi sa credem ca ne pricepem mai bine? Doamne, ajuta!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s