O Noua Actiune de Aparare a Valorilor Romanesti, la Muzeul Taranului Roman – 20 februarie 2018

Marti, 20 februarie 2018, un grup de romani care vor sa apere valorile autentice romanesti, si sa se opreasca batjocura ce are loc in aceasta perioada la Muzeul Taranului Roman, au protestat pasnic, cu pancarte in mana, in fata MTR si la intrarea din spate. In aceasta perioada la Muzeul Taranului Roman se difuzeaza filme de propaganda homosexuala, cu scene explicite gay, cu limbaj vulgar, obscenitati, depravare, promovarea homosexualitatii si a vietii imorale. Aceste filme sunt complet impotriva valorilor autentice traditionale romanesti – valori pe care Muzeul Taranului Roman ar trebui sa le apere si sa le promoveze. Pe 20 februarie 2018 a fost redifuzat la Cinema Horia Bernea de la MTR filmul 120 BPM de propaganda homosexuala. Filmul fusese blocat de patrioti cu ceva timp in urma (detalii AICI). Multumim celor care au manifestat pentru apararea valorilor romanesti la MTR.

Tot astazi, 20 februarie 2018, si un grup de tineri de la Noua Dreapta au protestat impotriva proiectiei filmului:

https://www.activenews.ro/stiri-social/Noua-Dreapta-protest-la-Muzeul-Taranului-fata-de-proiectia-filmului-120-BPM.-%E2%80%9EActivistii-homosexuali-nu-il-pot-ierta-pe-Horia-Bernea-pentru-cuvintele-sale-Stiu-ca-lumea-e-condusa-in-buna-masura-de-o-mafie-homosexuala-149404

Cu o zi inainte, s-au depus la MTR demersuri pentru a afla cine este responsabil pentru ce se intampla acolo:

Cei care doresc sa se implice in apararea Muzeului Taranului Roman de mafia atee anti-romaneasca ce controleaza muzeul in prezent, este rugat sa ne contacteze.

Distribuiti ca sa vada si alti români ce se intampla la MTR si sa vada ca exista oameni care reactioneaza impotriva acestor atacuri premeditate la adresa valorilor spirituale romanesti.

…………

Emilian, 20 feb 2018, ceicunoi.wordpress.com. Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “O Noua Actiune de Aparare a Valorilor Romanesti, la Muzeul Taranului Roman – 20 februarie 2018

    • Poate au fost mai multi dar nu apar in poze. Oricum, important este ca a existat o astfel de pozitie. Dvs ati participat? E usor sa acuzi oamenii la general ca de ce n-au participat. Pai ce, a stiut cineva? Au patriotii presa sau mijloace de promovare a lucrurilor pozitive sau evenimentelor in folosul poporului roman?

  1. Cică au protestat pașnic… când pe pancarta ăluia se vede clar termenul “poponar”. Violența verbală e tot o formă de violență, nu poți să afirmi că ești “pașnic” atâta timp cât ataci o întreagă categorie de persoane cu asemenea termeni degradanți.

    Also, dacă tot sunt așa curajoși, de ce au glugi pe cap? Nu vor să fie recunoscuți? De cine le e frică? De ANTIFA? :))

    • Poponar e un termen pe care poporul roman l-a gasit/il foloseste sa defineasca aceasta anormalitate, acest comportament care este total impotriva normalitatii si firii umane. Asta e problema ta, cu ce termen i se adreseaza? E mai important sau mai violent asta decat batjocura pe care o face mafia atee anti-romaneasca prin propaganda gay la MTR? De abia aia e violenta pentru oameni asa sensibili ca tine. Tu vrei sa li se zica “homosexuali” sau “persoane cu orientare sexuala diferita” :)) la fel cum mafia ne invata despre tigani sa zicem rromi si nu tigani sau despre evrei sa zicem israeliti sau MAXIM MAXIM evrei, dar sub nicio forma jidani, desi in istoria poporului roman, taranii romani le mai ziceau si “cîne”, atat de mult bine faceau evreii romanilor…la fel ca si astazi de altfel. P.s.: Legat de glugi, era frig afara.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s