Mafia Antiromânească isi bate joc de Muzeul Țăranului Român si Valorile care ne reprezinta! Românii trebuie SA REACTIONEZE!

filme-propaganda-homosexuala-anti-romaneasca-muzeul-taranului-roman-mtr-februarie-2018

Asta vreți părinți români ca ai voștri copii să vadă la Muzeul Țăranului Român?

Mafia instalata la conducerea Statului Ateu si Antiromânesc asa zis “Român” isi bate joc de Cultura, Traditia si Valorile Românesti prin batjocorirea unui loc sacru pentru Spiritualitatea Românească – Muzeul Țăranului Român. Românii sunt datori să-și apere valorile pe care le-au primit de la strămoși, si sunt datori sa le dea in buna stare mai departe. In aceasta perioada, Mafia Atacă Spiritualitatea Românească si valorile noastre morale prin imagini VIDEO, filme de cinema MIZERABILE de promovare a homosexualitatii si moravurilor usoare, a desfraului si caracterului imoral, proiectate cu TUPEU in sala “Horia Bernea” din MȚR.

Mesaj de la unul dintre cei care au participat la MȚR la oprirea unui film de propaganda homosexuala pe 4 februarie 2018:

“ASALTUL MAFIOT CONTINUĂ SI SE INTENSIFICĂ ÎMPOTRIVA SPIRITUALITĂȚII ROMÂNEȘTI. CRIMINALII SE MOBILIZEAZA SĂ PROFANEZE TOATE VALORILE STRĂMOȘEȘTI. LA ARME ROMÂNI. PAȘNIC DAR HOTĂRÂȚI MOBILIZATI CÂT MAI MULȚI SĂ VINA LA MȚR JOI 8 FEB. 2018 ORELE 18:00 SĂ OPRIM PROIECȚIA BLASFEMIILOR ȘI JIGNIRILOR LA ADRESA POPORULUI ROMÎN. Să fim cu sutele, dati sms, mesaj, email. Distribuiți! Adrian Grigoriu”

UPDATE: Eveniment – Chemarea Țăranului Român, Joi, 8 feb 2018, ora 17, la MȚRhttps://www.facebook.com/events/428050400964380/    si  https://www.facebook.com/events/442934429471451/

Iata cateva imagini din mizeriile de proiectii pe care vor mafiotii atei sa le proiecteze:

(Nota: toate filmele care afiseaza homosexualitate explicita fac propaganda acestui fenomen nociv in societatea umana)

120bpmpropaganda homosexuala pe față (au adus si elevi sa vada acest film la alt cinema) – 4 feb 2018 la MȚR – blocat de patrioti

propaganda-homosexuala-la-mtr-feb-2018-120-bpm

Soldații. Poveste din Ferentari – propaganda homosexuală, promovare țigănie, manele, prost gust, comportamente imorale etc – Joi, 8 feb 2018, ora 18:00, MȚR

Pheonixxx – depravare, sexualitate, desfrau, videochat – Sambata, 10 feb 2018, MȚR

Asta vreți părinți români ca ai voștri copii să vadă la Muzeul Țăranului Român?

………………….

Ce spunea Horia Bernea, in sala caruia se doreste a se proiecta acum mizerii impotriva valorilor românesti, impotriva valorilor crestin ortodoxe:

“Prohibirea prozelitismului homosexual din articolul 200 al Codului Penal este un lucru folositor în încercarea de a bara puţin calea ridicolului existenţial al unor dezvoltări recente din societatea occidentală. Ştiu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală, dar asta nu trebuie să ne impresioneze prea tare. A merge «în ton cu spiritul vremii» este un lucru pozitiv, dar e un act în care trebuie să domine discernământul. În general e jenant că realitatea ne obligă să vorbim despre şi să dezbatem lucruri ce au un caracter intim. Problemele de mare interes, cele ale Bisericii şi ale credinţei de exemplu, au devenit lucruri de interes privat, iar problemele intime legate de sex au ajuns lucruri de interes general…!” (sursa)

“Am pus in centrul muzeului nostru “icoana” taranului si in titlul sau cuvantul taran. Sunt dominat de credinta puternica in valorile artei taranesti, in valabilitatea ei (…) Noi facem aici un gest public, simtim nevoia sa afirmam CRUCEA intr-un moment cum este cel prezent. A opta pentru aceasta tema este, cum ziceam, o marturisire. Inseamna sa reafirmi omniprezenta crucii, importanta si puterea ei in ziua de astazi, intr-o lume ratacita, secularizata si indracita de multe ori. Este un act militant. In cazul nostru este un act militant. (…) Crucea era tema cea mai potrivita, mai plina de viata ce o puteam gasi. De ce sa demonstram omniprezenta crucii? Pentru ca oamenii sa traga concluzia ca nu pot trai fara cruce…” (sursa)

(…)

“Prin tot ce se întîmplă în sala de la etaj – fie şi prin mobila respectivă – încercăm să recuperăm ceva din “supa” enormă în care trăiau cîndva obiectele acestea în condiţia lor originară. Poate pentru un tînăr din 2030 sau 2060, dacă muzeul va mai exista atunci, un tînăr care va parcurge sălile şi va vedea ceva complet diferit de lumea sa şi de experienţa lui imediată, întîlnirea cu această atmosferă va fi ca un declic care îi va explica sau îi va revela ceva din interiorul lui. Sper. (sursa)

(…)

“Printre primele muzee ale țării a fost “Muzeul de Artă Națională” al lui Samurcaș, care s-a numit în ultimele decenii “Muzeul de Artă Populară”. Eu l-am botezat “Muzeul Țăranului Român” după ce am primit această grea misiune de a prezenta civilizația și arta rurală… deci am pus în centru omul istoric al satului românesc. (interviu acordat emisiunii “Profesioniștii”)

Cateva Ganduri si aici: https://irinamonica.wordpress.com/2011/02/09/horia-bernea-cateva-ganduri-despre-muzeu-cantitati-materialitate-si-incrucisare/

………………….

Horia Bernea a gandit si organizat Muzeul Țăranului Român pentru a reprezenta, reflecta si promova SPIRITUALITATEA ROMÂNEASCA AUTENTICA.

Mafiotii de astazi de la nivelul STATULUI ATEU, prin Ministerul Culturii – impun agenda LGBT de profanare a valorilor stramosesti si spalare pe creier, in Muzeul Țăranului Român. Asa ceva este de nepermis.

……………….

Mesaj catre institutiile responsabile, de la Adrian Grigoriu:

SPRE LARGĂ DISTRIBUIRE
Am pregătit un text de cerere adresată Muzeului Țăranului Român şi Ministerului Culturii pe care cine dorește îl poate copia şi trimite prin email sau depune la sediul instituţiilor până mâine dupăamiază. Fie copiați de aici fie preluaţi din lincul ataşat. Eu voi depune în formă fizică și o plângere penală la Parchet.

“Către: Conducerea Ministerului Culturii și Identității Naționale – Bucureşti
comunicare@cultura.ro
Conducerea Muzeului Țăranului Român – Bucureşti
info@muzeultaranuluiroman.ro

Având în vedere faptul că direct şi indirect, publicitatea explicită sau implicită precum şi difuzarea de activităţi sexuale conținute în filmul „Soldații. Poveste din Ferentari” planificat pentru difuzare joi 08 februarie 2018 ora 18:00 la Muzeul Țăranului Român se încadrează între interdicţiile precizate în Codul Penal la art 374 (1) şi (4) şi altele,

Având în vedere că Muzeul Țăranului Român este un sanctuar al culturii și tradițiilor strămoşeşti ale Poporului Român, profund ancorate indisolubil în creștinismul autentic, dragostea şi respectul suprem pentru firesc,

Având în vedere că însuşi fondatorul Muzeul Țăranului Român Horia Bernea exprimat cu claritate scopul şi valorile cărora le este dedicat muzeul: “Printre primele muzee ale țării a fost “Muzeul de Artă Națională” al lui Samurcaș, care s-a numit în ultimele decenii “Muzeul de Artă Populară”. Eu l-am botezat “Muzeul Țăranului Român” după ce am primit această grea misiune de a prezenta civilizația și arta rurală… deci am pus în centru omul istoric al satului românesc. (interviu acordat emisiunii “Profesioniștii”)

Având în vedere că marii noştri oameni de cultură au îndemnat urmaşii să apere valorile pe care s-a clădit în milenii societatea românească, precum marele istoric și patriot Nicolae Iorga s-a exprimat explicit: „O națiune care nu-și respectă trecutul și obiceiurile creștine, un popor care-și pierde credința și nu cultivă iubirea față de moșie și strămoșii săi este un popor condamnat la pieire”

Cu respect vă solicităm să dispuneți anularea difuzării filmului „Soldații. Poveste din Ferentari” planificat pentru joi 08 februarie 2018 ora 18:00 precum şi să respingeți orice alte cereri viitoare de difuzare a filmelor şi a altor activități care fac publicitate deviațiilor sexuale (homosexualitate etc.) în orice formă explicit sau implicit, precum şi cele care proferează limbaj vulgar şi comportament antisocial întrucât acesta sunt în contradicţie şi străine de valorile tradiționale românești care constituie obiectul însăși al fondării si funcționării Muzeului Țăranului Român.

(nune, prenume, oraș, eventual telefon, email)

https://docs.google.com/document/d/1K-esotLzIl8ZITwUcogdS0QyKpp_xp59i0PYv6kvz7s/edit

Mafia Atee de la conducerea Statului Ateu Anti-Român atacă prin instituțiile pe care le conduce pe poporul român, atacă valorile românesti, atacă Biserica Ortodoxă Română. Românii sunt OBLIGAȚI să se apere.

……………………………

Emilian, 7 feb 2018, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Mafia Antiromânească isi bate joc de Muzeul Țăranului Român si Valorile care ne reprezinta! Românii trebuie SA REACTIONEZE!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s