Iphone X introduce Scanarea si Recunoasterea Fetei pentru Folosirea Telefonului

iphone-x-smartphone-recunoastere-fata-faciala-senzori-scanare-fata-amprenta-dosar-electronic-ceicunoi

Consumatorii obsedati de gadgeturi si tehnologie moderna vor fi mega-incantati sa afle ca Iphone introduce Scanarea si Recunoasterea Fetei (Face Recognition) pentru Folosirea noului smartphone Iphone X. “Apple’s next generation smartphone will unlock using face recognition, thanks to infrared and 3D sensors within its front-facing camera. Reports indicate that the face scan and unlock system will be almost instantaneous and require no buttons to be pressed, being always “on” and ready to read your face. Android users can expect similar face unlock features as well. For the millions of people who will soon depend on face recognition to check their email, send a text, or make a call, it will be quick, easy to use, and yes, pretty cool. ” (sursa: https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/sep/13/facial-recognition-iphone-x-privacy)

Saracii de ei nu inteleg ca scanarea fetei prin senzori ultraperformanti aflati in camera foto din fata a telefonului, este o noua metoda de inregistrare si stocare in Dosarul Electornic a datelor biometrice ale oamenilor. Se pare ca si telefoanele cu Android vor introduce curand recunoasterea fetei.

Multi naivi s-au bucurat de optiunea de a-ti debloca telefonul sau a-l folosi pe baza amprentei (cu scanerul special de preluare a amprentei aflat in multe telefoane). Astfel, in Dosarul lor Electronic exista deja amprenta lor. Acum, daca vor folosi noul sistem de recunoastere faciala, isi vor trimite in Dosarul Electronic si forma fetei, irisul si ce s-o mai prelua prin acei senzori ultra performanti.

Pana de curand mafia internationala (care preia toate aceste informatii fara ca populatia sa priceapa ceva din realitate) s-a rezumat la crearea unor aplicatii care sa ii pacaleasca pe consumatori sa isi ofere irisul sau forma fetei – aplicatii care iti spuneau sa iti faci o poza la fata, incadrata perfect, de aproape, exact cum iti arata aplicatia, ca sa….diverse…sa vezi cum ai arata gras, sau cu mustati sau la 100 de ani sau etc. Cat de usor pot fi pacalite masele de oameni sa-si ofere pe tava date biometrice…. Asta e. Acum, mafia iese din ce in ce mai pe fata, si iti cere direct sa-ti scanezi fata ca sa poti folosi telefonul. Sigur, nu se spune ca acel scan salveaza si trimite instant in Dosarul Electronic datele tale biometrice, ci se scaneaza “strict din motive de securitate, ca sa nu-ti foloseasca nimeni telefonul”. Bine ma, hai, prosteste pe altii!

Si-uite asa tehnologia in mainile mafiotilor se dezvolta, si o data cu ea dispare din ce in ce mai mult libertatea noastra.

Pas cu pas, TOATE aceste “evolutii” tehnologice, de preluare de date biometrice, scanarea fetei si a amprentelor in aeroporturi, pe telefoanele mobile, disparitia banilor lichizi, creare de carduri electronice (inclusiv de identitate), unirea tuturor cardurilor si serviciilor (transport, medicale, financiare) intr-unul singur etc, DUC SPRE CREAREA, SI IMPUNEREA UTILIZARII CIPULUI in SOCIETATE. Pe scurt, toate duc spre CIPUIREA POPULATIEI.

Doamne Ajuta-ne sa nu ajunga si tara noastra la acel nivel!

…………

Emilian, 13 sept 2017, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Iphone X introduce Scanarea si Recunoasterea Fetei pentru Folosirea Telefonului

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s