Cursuri Gratuite pentru Sanatate “Romani Sanatosi” in Bucuresti – Intalniri in Aer Liber. Curs Alimentatie Sanatoasa, Stil de Viata, Dependente si Vicii

cursuri-gratuite-pentru-sanatate-romani-sanatosi-bucuresti-septembrie-2017-ceicunoi-ok

Imi propun sa organizez in Bucuresti Cursuri Gratuite pentru Sanatate la care pot participa in mod gratuit orice persoane interesate de propria sanatate. Voi organiza Intalniri in Aer Liber (vara) sau undeva la interior (iarna), periodic, atunci cand voi avea timp si cand vor exista suficienti doritori. Intalnirile vor fi organizate de mine, Emilian – blog Ce-i cu noi? si vor fi practic niste prezentari libere tinute initial de mine si discutii libere intre participanti cu privire la diferite subiecte legate de Sanatate, Stil de Viata Sanatos, Alimentatie Sanatoasa etc.

Organizator Cursuri Gratuite pentru Sanatate

Emilian, detinator blog Ce-i cu noi?. Din 2012 pana azi am studiat problema sanatatii umane, am preluat pe blog informatii utile din alte parti de pe net si am scris articole de la zero pe diverse teme sensibile legate de Sanatate – vaccinuri, medicamente, alimentele otrava vandute legal in magazine, chimicale din produsele de igiena, dependenta de dulciuri sau de fumat etc. Am ajuns astazi sa inteleg intr-o buna masura care sunt lucrurile care fac rau sanatatii umane si care sunt cele care fac bine. Nu ma consider si nu sunt atotstiutor, nu cunosc totul in domeniul Sanatatii (dar stiu unde sa gasesc informatii corecte), sunt constient ca pot gresi, nu am nicio autoritate in domeniu, nu sunt medic, nu am diplome in alimentatie sau sanatate etc, insa chiar si asa, vreau sa dau mai departe din cele invatate de mine pana acum, celor interesati sa primeasca astfel de informatii.

In ultimii 5 ani am renuntat continuu la otravurile pe care le bagam inconstient in corpul meu.

Am scris pe blog o gramda despre Viata Sanatoasa. Acum vreau sa vad cat de receptivi sunt oamenii la intalniri concrete, cu discutii live pe aceste teme de o IMPORTANTA COLOSALA pentru poporul roman sub forma unor Cursuri Gratuite pentru Sanatate.

Motivatie realizare Cursuri Gratuite pentru Sanatate

De ce organizez aceste intalniri? Pentru ca m-am saturat sa vad cum romanii baga in ei otrava in mod inconstient. Daca reusesc ca macar pe o persoana din cele care vor veni la aceste intalniri sa o fac sa inteleaga care sunt otravurile pe care suntem pacaliti sa ni le administram singuri, eu unul sunt multumit.

Cum se va numi Cursul?

Curs Gratuit pentru Sanatate “Români Sănătoși”

Cat tine un Curs?

O singura intalnire de cateva ore – discutii libere.

Cat Costa Cursul?

Cursul este Gratuit.

Unde se tin Cursurile?

Undeva intr-un parc din Bucuresti. Se va stabili locul exact la organizarea fiecarui curs. Fiecare curs va fi anuntat cu cel putin o saptamana inainte pe blogul Ce-i cu noi? si pe pagina FB Ce-i cu noi?.

Ce se intampla la Curs?

Pur si simplu ne intalnim, ne plimbam si discutam despre Sanatate. Nu este nimic formal, NU ne asezam intr-un loc sa ne prezentam fiecare pe rand, sa ne cunoastem oficial sau altceva de genul asta. Numele mic este suficient si dorinta de a invata lucruri noi. Vor fi intalniri si discutii libere, prietenoase, neriguroase, neformale. Va fi un loc unde oricine se va simti bine. NU va exista la acest curs critica de vreun fel. Nimeni nu va fi acuzat sau ceva ca de ce mananca aia sau de ce face ailalta. Cu totii am fost pacaliti intr-un fel sau altul sa ne intoxicam cu tot felul de “otravuri moderne”. Important e sa intelegem asta si sa incercam sa scapam de ele. Atmosfera la aceste intalniri NU este una de tip profesor acuzator – elev umilit ( :) ) ci de romani care vorbesc intre ei ca sa se lamureasca reciproc cum sa traiasca mai sanatos.

Cine poate participa la aceste Cursuri Gratuite pentru Sanatate?

Orice persoana interesata sincer de aceste subiecte si de propria sanatate, care doreste sa inteleaga mai mult despre cum sa aiba o Viata Sanatoasa. Persoanele sub 15 ani care doresc sa participe au nevoie de acordul parintilor (parintii trebuie sa vorbeasca cu mine in prealabil).

Ce avantaje ai daca participi la Cursul Gratuit pentru Sanatate “Români Sănătoși”?

1. Afli informatii utile despre sanatate direct de la cineva preocupat de acest subiect in ultimii 5 ani. Pe baza celor aflate in urma studierii acestor subiecte, eu am renuntat progresiv la foarte multe tipuri de alimente “otrava” pe care le mancam inconstient. Rezumatul celor studiate si concluzionate de mine in ultimii ani il poti afla daca vii la curs.

2. Cunosti oameni noi, preocupati de sanatate, ca si tine.

3. Afli Principiile de functionare ale corpului uman.

4. Afli Cele mai simple 3 lucruri pe care le poti face pentru sanatate.

5. Afli Topul celor mai toxice alimente “otrava” vandute legal in magazine

6. Afli un Truc pentru a scapa de dependenta de anumite alimente (de exemplu dulciurile sau mezelurile)

7. Afli De ce traiau mai mult bunicii nostri.

8. Afli informatii concrete pe subiectele de care esti interesat – la curs vom discuta despre ce doresc participantii cursului.

9. Faci o plimbare placuta de cateva ore printr-un parc afland lucruri noi despre Sanatate si nu numai.

Acestea fiind zise, va astept la curs! :)

SHARE ca sa vada mai multa lume acest curs.

Emilian, 5 sept 2017, blog Ce-i cu noi?

…………………………………..

PRIMUL CURS din seria Cursuri Gratuite pentru Sanatate “Români Sănătoși”

Curs Gratuit pentru Sanatate “Români Sănătoși”#1:

Sambata, 9 septembrie 2017, intre orele 11-14      CURSUL SE AMANA – LIPSA PARTICIPANTI. VOI ANUNTA DIN TIMP PE BLOG SI PAGINA FB URMATOAREA INTALNIRE. INTRE TIMP VA PUTETI ARATA INTERESUL DE A PARTICIPA PRINTR-UN MAIL

 

– Inscrierea la curs se face prin trimiterea unui EMAIL pe adresa de mail a blogului Ce-i cu noi? ( ceicunoi {@] yahoo.com – scrisa corect ) cu urmatoarele informatii:

Numar de participanti pe care doriti sa ii inscrieti la curs (doar daca au citit detaliile de mai sus si au fost de acord sa participe);

Numele fiecarui participant (numele complet sau macar numele mic si initiala numelui de familie);

Numar de telefon de contact pentru fiecare participant sau macar pentru “liderul grupului” care vine sigur (ca sa pot organiza intalnirea);

Varsta fiecarui participant.

Participantii inscrisi la curs vor fi trecuti in lista de mai jos, doar cu numele mic si initiala numelui de familie.

 

LISTA PARTICIPANTI Curs Gratuit pentru Sanatate “Români Sănătoși”#1 (9 sept 2017, ora 11):

Organizator: Emilian, blog Ce-i cu noi?

Participanti:

Nicoleta C.

……

……

……

…….

UPDATE: CURS AMANAT.

2 responses to “Cursuri Gratuite pentru Sanatate “Romani Sanatosi” in Bucuresti – Intalniri in Aer Liber. Curs Alimentatie Sanatoasa, Stil de Viata, Dependente si Vicii

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s