Ziua Eroilor 25 mai 2017 – Album FOTO cu patrioti din toata tara

ziua-eroilor-25-mai-2017-eveniment-album-foto-galerie-poze-fotografii

Eveniment pe Facebook de ZIUA EROILOR 25 mai 2017 (coincide cu Inaltarea Domnului) – alcatuirea unui ALBUM FOTO cu patrioti romani care comemoreaza Ziua Eroilor oriunde in tara, la un Monument al Eroilor Romani.

Pagina FB a Evenimentului cu toate detaliile: https://www.facebook.com/events/780671958772934/

Descrierea Evenimentului:

Să dovedim că Românii nu şi-au uitat Eroii şi sunt alături de Biserică și de Armata Română, apărătoare dintotdeauna ale Poporului Român.

Alcătuim un Album Foto al inițiativelor de comemorare a Zilei Eroilor, cu ocazia Înălțării Domnului, ce vor avea loc la 25 mai 2017 la monumente ale Eroilor Români.

Vă solicităm să ne trimiteți Fotografii şi imagini Video de la cât mai multe evenimente de comemorare, imaginile vor fi postate pe pagina Facebook Solidaritate Românească: Biserică, Popor și Armată. Cine poate, să se prezinte în port popular.

Există mai multe posibilități:

Cazul 1: Dacă în zona dvs. se organizează, fie de către Biserica fie alte persoane un eveniment de comemorare a Eroilor Romani în localitatea dvs., vă rugăm SĂ VĂ ALĂTURAŢI ȘI SĂ PARTICIPAȚI LA EVENIMENT.

Cazul 2: Dacă în zona dvs. NU se organizează un eveniment, SĂ MERGEȚI CHIAR DUMNEAVOASTRĂ la un monument al eroilor din localitate, să luați alături un prieten, un coleg, un membru de familie și un tricolor. Oricât de puțini, tot va fi un fapt minunat. Desigur, o cântare patriotică precum “Treceți Batalioane” și “Imnul Eroilor” s-ar impune firesc (linc pt. cântec și text anexat aici). Nu trebuie să aveți voce, doar credinţa ortodoxă şi totul va fi perfect.

Cazul 3: În cazul 2) dacă reuşiţi să aduceţi un preot, o colivă, o coroană, să săvârșiți o slujbă de pomenire, desigur ar fi ideal.

Cazul 4: Acolo unde nu sunt monumente ale Eroilor Români în zona dvs., trimiteți imagini de la Slujba de Pomenire de la Biserică.

În toate cazurile vă rugăm să FOTOGRAFIAȚI şi dacă este posibil să faceți SCURTE FILMĂRI să le urcați pe pagina evenimentului sau să le trimiteți la e-mail solidaritateromaneasca@yahoo.com pentru introducere în albumul final (fișiere mari pot fi trimise prin site-ul wetransfer.com).

Pentru organizare centrală sunaţi la 0722575700.

S-a confirmat organizarea la:

Bucureşti – la Monumentul Eroilor Aerului din Bd Aviatorilor, cu plecare de la Biserica Mavrogheni din Str. Monetăriei (lângă Muzeul Ţăranului Român) în jurul orei 12. Poliţia Romana ne ajuta cu devierea traficului. Detalii la 0722575700 Adrian Grigoriu

Constanța – Jud. Constanța
Braşov – Jud. Brașov
Caracal – Jud. Olt
Nadăș – Jud. Arad
Alexandria – Jud. Teleorman
Călugăreni – Jud. Giurgiu
Sfânta Mânăstire Comana- Jud. Giurgiu

Vino Alături de Noi!

Așteptăm fotografiile dumneavoastră.

Doamne Ajută!

………………..

Emilian, 23 mai 2017, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s